Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   114 / 114
(#) macera2 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 13, 2021 /
 
Van valamilyen tipped, hogy hogy lehetne azonosítani ezt a kódot? Nem is a konkrét adat érdekel, hanem az, hogy a printer és a patron engedélyezik-e egymást.
(#) zaza99 hozzászólása Ápr 18, 2021 /
 
Sziasztok!
Konica Minolta 162 nyomtatót szét szedtem mert tele volt porral mindenhol mintha sivatagban lett volna használva. A Drum egységet is szétszedtem és kiborítottam belőle a port. Utána jöttem rá hogy az nem a felesleges festék volt, feltöltöttem a festék adagoló tartályából de azóta C0F32 hibát dob. A szervíz leírás szerint beléptem az auto ADTC beállításba de a start gombbal nem tudom elindítani a konfigurálást.
Tudnátok segíteni?
(#) morfi007 válasza zaza99 hozzászólására (») Ápr 18, 2021 /
 
Szia
bizony az nem festék volt hanem developer festékkel keverve. Ha csak feltöltöd tonerrel, bizony nem indul el az ATDC. A developer ugyanis leginkább vas .. golyócskák egyenként teflonba becsomagolva.
Ilyen kell bele : Konica Minolta original developer 8936493, 8936488, 200g
(#) zaza99 válasza morfi007 hozzászólására (») Ápr 18, 2021 /
 
Köszönöm!
(#) morfi007 válasza zaza99 hozzászólására (») Ápr 18, 2021 /
 
Nincs mit. Ha nem tudsz valamit csak szólj, Konica Minolta szerviz technikus vagyok.
(#) Epu2 hozzászólása Máj 31, 2021 /
 
Azt szeretném tudni, a nyomtatókon melyik papírminőség igényli a legtöbb festéket. Illetve az ellenkezőjét. Nyákhoz kellene a sokfestékes, hogy jobban fedjen. SCX-4200
Köszi!
(#) moltam hozzászólása Júl 24, 2021 /
 
Helo.
Szert tettem egy Konica Minolta 2400w nyomtatóra. A fényérzékeny zöld görgő egység tele van fekete festékporral. Jobb oldalán van egy luk, onnan borítottam sikeresen magamra. Jól gondolom hogy azt ki kéne pucolni belőle? Elkezdtem kiborítani de megijedtem hogy esetleg az a fekete toner, olyan sok jött belőle és inkább hagytam. De nem, az a forgó részben van a többi színnel.
(#) moltam válasza moltam hozzászólására (») Júl 24, 2021 /
 
Bocs, most látom hogy mit akartam kiborítani, nem sokat kellett visszaolvasni. A lyukon van amúgy egy rugós fedél, pechemre akkor épp nyitott állásban ragadt. Ebben mondjuk csak fekete por volt. Mindegy igazából sérült a zöld henger két széle, gondolom az érintkező lekoptatta. Sikerült vele nyomtatni de nagyon csíkoz. Kell bele egy másik drum unit de nem hiszem hogy megérné. Esetleg ha a zöld hengert külön lehetne cserélni...
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2021
(#) ocsibacsi63 hozzászólása Júl 24, 2021 /
 
Sziasztok!
Van egy Xerox6110-es nyomtatóm, amit felajánlok alkatrésznek, mert igaz régen foglalkoztam vele, ugyanis nem nyomtat. Az eredeti tonereivel hibát jelez, mert 2 szín kifogyott. Rendeltem hozzá egy garnitúrát, de nem kezeli, így azok fúlon vannak.
Feladtam, mert vettem egy "Brothert".
Ha valakit érdekel, jelezzen?!
(#) Udvari Zsombor válasza ocsibacsi63 hozzászólására (») Júl 25, 2021 /
 
Miért nem itt tetted fel, ha ingyen elvihető?
(#) ocsibacsi63 hozzászólása Júl 25, 2021 /
 
Bocsi! Nem tudtam,de most, hogy írtad, utána néztem, és nem is ez a kérdés, hanem érdekel-e?
Csak a tonerekért (amelyek újak) kérnék félárat. (úgy kb. 3 ezeret).
(#) moltam válasza moltam hozzászólására (») Aug 6, 2021 /
 
Folytatás Én hülye megvettem a párját, egy másik ugyanilyen nyomtatót. Jónak volt hirdetve, persze nálam már teljesen el volt csúszva lefelé a nyomat, felül pár centi üres rész, a kép alja meg rá sem fért a papírra. Sebaj, csinálok kettőből egyet. Átjött belőle a 4 toner, a drum unit és a transfer belt. Működött aztán elkezdett 14H hibát dobálni. Ez a 2nd transfer görgő leszorítási hiba. Szétaprítottam teljesen hogy hozzáférjek a kuplungjához, rémálom volt. Átmozgattam, szétszedtem, úgynézki bejött. Most megy, de két hiba maradt. Halványabb, fehéres függőleges csíkokat hagy sávokban végig a papíron, és van hogy kettő vagy több lapot húz be egyszerre. Mi okozhatja ezt? Áttöröltem alkohollal az opc dobot, azután sokat javult, így már elfogadható a minőség de még van némi csíkozás. A több lap dolog súlyosabb, így egyenként kell neki adagolni.
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2021
Következő: »»   114 / 114
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem