Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » JVC erősítő hiba
 
Témaindító: zed911, idő: Aug 26, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 4
(#) Ódenka válasza Suba53 hozzászólására (») Jan 27, 2022 /
 
Úgy indultam neki, hogy alkatrész bányának is bőven megéri. Láttam már ilyen készüléklábakat 2ezerért kínálni. Combos, eredeti végtranyók egy lapátnyi benne, gyönyörű, nagy trafója van, forgatógombok remek állapotban, a doboza meg a kotlónak...Most kicsit hobbizgatok vele, ha nem boldogulok, jöhet a nyitókapa...
(#) Suba53 válasza Ódenka hozzászólására (») Jan 27, 2022 /
 
Jogos, tényleg jó sok hasznos cucc van benne.
(#) Ódenka hozzászólása Feb 8, 2022 /
 
Örvendezzünk Feleim!
Második nekifutásra, miután megnéztem egy jutubos filmet egy ugyanilyen gép javítása ügyben, valamint hosszasan tanulmányoztam a berendezést a kapcsolás felépítését, sikerült ettől teljesen függetlenül, nem kis szerencsével megtalálnom egy "kiszoposodott" menetsérült csavart, ami a segédtápot testelte.
Ez a csavar 3mm-re kijjebb volt, a betekerési kísérletnél csak forgott, de nem szorított semennyit.
Hogy egy nem mozgó alkatrész, féltenyérnyi bakelit nyák kirázta magából a kb. 3.5mm-es lemezcsavart, rejtély, de ez volt. A rádióerősítő már vidáman ordítozik, készen van.
Ha netalán még bárkinek hasonló hibája lenne egy ugyanilyen készüléknél, mellékelek egy képet. Ha jó szögből fényképeztem volna, látszana is a csavar, de a felültről induló fémnyelvre van odaszorítva a nyák egy kis fémlemezzel felülről fejelve, hogy a kontakt biztosan jó legyen.
A látszat ellenére a csavarhoz tökéletesen hozzá lehet férni, de én már szét nem szedem...
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem