Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Köszönöm a segítséget Üdv: Lajos
Helo.
FAN6862 táp ic itthon kapható valahol? Csak egy román oldalon találtam legközelebb, ha nincs más beszerzem onnan.
Ennyiért majdnem új rádiót kapsz bluetooth-szal, amazonról rendeltem 25€-ért, nagyon jól működik.
Ahogy írtam én is neki
Idézet: „Hát igen, el kell gondolkodni megéri-e költeni rá. Én a lomosoktól vettem cd-s usb-s, mp3-as Sony magnót 3 ezerért(az előző is sony volt), mikor az előző bedöglött. Beledugtam, szólt, kifizettem..” Ő viszont azt kérdezte, hol kapható, nem azt, hogy mennyiért...
Itt találtam. Hívd fel őket hétfőn, hogy van-e készleten.
Köszi... Pontosabban ez lenne, amibe kellene a mikrokapcsoló...a "4-6 nap" miatt felejtős!
Holnap más típusú, de hasonló elven működő vízszintkapcsolóból származó mikrokapcsoló beépítésével megpróbálom megjavítani. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2022
Üdv!
Vásárláshoz keresek gárdonyi lakost (átvétel és csomagküldés). Sajnos nem postáz az eladó. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2022
Sziasztok!
Bourns encodert keresnék ENS1J-B28-L00128L lenne a legjobb De ha valakinek lenne hasonló az is jó lehet mert ami nekem van annak az elektronikája ment tönkre
Kaptam ajándékba egy szódagépet. Sajnos az ajándéközó üzembe helyezte. Két kérdésem lenne. A fényképen lévő patront melyik üzletekben cserélik ha kifogyott? A másik, hogy a tetején található réz szelep a patron tartozéka-e, vagy le kell csavarni, mert a szódagép része? Ha le kell csavarni, akkor kell-e valami a helyére, hogy ne koszolódjon belül, amikor cserénél leadom?
Hagyd úgy, ahogy a képeden van!
Mivel ez SodaCo !: Bővebben: Link A nagyáruházakba a csere folyamata: Az ügyfélszolgálaton leadod az üres Co2 palackot...kapsz érte egy rakás ezrest! ![]() Ezután berakod a kosaradba a tele palackot és a pénztárnál kifizeted az árát...:- ( ...vagy mégse...elteszed a betétdíjat és elfelejted a "gépet") ![]()
Azt mondjuk nem tudom, hogy mért kaptál negatív értékelést a hozzászólásodra
![]() Vegyük azt, hogy 1,5 árványvíz 169,- (~100,- / liter). Tehát ezzel a patronnal minimum 100 liter szódát elő kell állítani ahhoz, hogy kb. egálban kerüljön az ásványvíz árával. Kijön belőle 100 liter?
Termékleírás
Sodaco Co2 tartalék palack otthoni szódagépekhez. Egy palack átlag 60L szóda elkészítéséhez elegendő. Mindegyik márkájú háztartási szódagéppel kompatibilis. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének CO2 nélkül maradni, ha a készülékben lévő patron rossz időpontban fogyna ki.
Nem biztos hogy így forintosítható. Én pl fröccs készítéséhez használom a bubis vizet. Ha megkezdem 1.5 l "ásványvizet" az elején még jó. Aztán a vége felé csak a bubi hiányzik. Anélkül meg már nem fröccs.
![]()
Ezzel csak 1 liter szódát lehet készíteni a saját palackjában....és bizony eléggé gyöngécskét. (Persze vannak trükkök, hogyan nyomjunk bele minél több buborékot...)
Ahogy fogy, ez is "gyengül"... Fröccshöz megjelentek a piacon az extra dús (ásvány)vizek (5g/l Co2)...pl. a Fröccsvíz. Én azt használom. ![]()
(A negatívot én is felháborítónak tartom!)
![]() ![]() Nem szoktam összesíteni, hogy mennyi jön ki belőle... Persze, nem kifizetődő ilyen bubós víz készítése...de mivel már csak korlátozottan (és talán még drágábban) érhetők el a szódaszifonba való patronok. Náluk a szódásnál az ásványvíznél is olcsóbb a szikvíz...csak macerás érte menni (bár házhoz is szállít másik szódás). Én is kaptam ilyen kifogyott palackos szettet...így 0 Ft volt a gép. Meg az utcánk végén van egy ősi forrás, annak vizének "bubósításához" használom...így a gazdaságosság másodlagos. A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2022
Ja, hát így könnyű, ha valakinek "saját" forrása van.
![]() Köszönöm a válaszod. Erősen szemeztem ezzel a megoldással, miután gyakorlatilag már nincs normális áron patron. De azt hiszem maradok a kartonszámra vásárolt ásványvíznél. ![]() Az is megfordult a fejemben, hogy a régi szifonban saját magam töltöm a CO2-t (ehhez csináltattam, is egy adaptert, és van is 5kg-os palackom), de a gyakorlatban még nem próbáltam ki. O.T. vége.
Itten meg falu helyen vala a szóda. Csak arra kell figyelni hogy legyen elegendő behűtve.
![]() ![]()
Van, ahol meg "szóda" folyik a forrásokból: Bővebben: Link
A képen látható működési elvű tubusprést keresek: két szoros bordás henger közé kell betekerni a tubust, anyaga lényegtelen. Ahol eddig találtam, ott kissé magasan van az ára (tízezer fölött).
Esetleg műanyag vagy esetleg fém, de nem tudom milyen a minőségük.
Nézz be egy kínai boltba, ahol aprócikkeket is árulnak, ott minden van általában, lehet ez is. ![]()
Nem mondom hogy itthon is találni ilyeneket, de a Mátra túl oldalán Parád és Parádfürdő környékén több hasonló un. csevice forrás van. Viszont ezek a szénsav tartalom mellett kénesek is. Még a macskajaj tüneteit is jelentősen csökkentik. Viszont borral nem javasolt a keverésük mivel a kén miatt ige jellemző szagúak. (még régen a suliban a kémia tanárunk mondása volt hogy "egy vegyésznek semmi sem büdös, legfeljebb jellemző szagú")
Eddig boltban/üzletekben csak olyat láttam, ami nekünk is van, hogy anyaga műanyag és van rajta egy szűk rés amin kell áthúzkodni a tubust (ez is olyan) ‒ én nem tartom elég hatékonynak ezt a fajtát, szoros bordás hengerekkel jobb lehet.
Az első linken lévő eléggé hasonlít egy "papír bordázó készülékre" azzal a fő különbséggel, hogy ennek ki kell bírnia egy erős tubust. Azért köszönöm, még nézelődök... ☺
Sziasztok! Van egy csatlakozo amit nem tudok beazonositani. Egy Fanuc cnc I/O lapkajan van. Szuksegem lenne az anya 2 pin es csatlakozora. Valami tippetek van-e hogy hivjak, hogy keressem?
Urak, aluminiumot szeretnék venni, elsősorban forgácsolási céllal (cső, rúd, vastag lemez).
Mindenhol csak a 6061-es, eléggé puha kapható (nagyon kenődik), ritkán CuPb ötvözettel lehet találkozni, szigorúan rendelésre, 6m-es szál az alapegység... Lehet-e valahol (lehetőleg Bp-n kívül vagy postai küldéssel) ilyenekre szert tenni. Mondjuk 4040 vagy 4043 ötvözet? Hulladék, leeső, kisebb darabok is szóba jöhetnek. Előre is köszönöm.
Írj a Bronzker-nek (XIII. Szabolcs u.), hátha van neki, vagy tudnak valami forrást.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2022
Vagy a Martin Metall Product. A Metalloglobus felárat számol fel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |