Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   406 / 445
(#) Németh Lajos válasza jimmi12 hozzászólására (») Máj 5, 2022 /

Szia!
Köszönöm a segítséget
Üdv: Lajos
(#) moltam hozzászólása Máj 5, 2022 /

Helo.
FAN6862 táp ic itthon kapható valahol? Csak egy román oldalon találtam legközelebb, ha nincs más beszerzem onnan.
(#) uniman hozzászólása Máj 14, 2022 /

Egy pontosan ilyen számú: EF83161.5 mikrokapcsolóra lenne szükségem...1-2 munkanapon belül)
(#) Kovidivi válasza tufatofu hozzászólására (») Máj 15, 2022 /

Ennyiért majdnem új rádiót kapsz bluetooth-szal, amazonról rendeltem 25€-ért, nagyon jól működik.
(#) tufatofu válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 15, 2022 /

Ahogy írtam én is neki
Idézet:
„Hát igen, el kell gondolkodni megéri-e költeni rá. Én a lomosoktól vettem cd-s usb-s, mp3-as Sony magnót 3 ezerért(az előző is sony volt), mikor az előző bedöglött. Beledugtam, szólt, kifizettem..”

Ő viszont azt kérdezte, hol kapható, nem azt, hogy mennyiért...
(#) rolie válasza uniman hozzászólására (») Máj 15, 2022 /

Itt találtam. Hívd fel őket hétfőn, hogy van-e készleten.
(#) uniman válasza rolie hozzászólására (») Máj 15, 2022 /

Köszi... Pontosabban ez lenne, amibe kellene a mikrokapcsoló...a "4-6 nap" miatt felejtős!
Holnap más típusú, de hasonló elven működő vízszintkapcsolóból származó mikrokapcsoló beépítésével megpróbálom megjavítani.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2022
(#) zamatőr hozzászólása Máj 29, 2022 /

Üdv!
Vásárláshoz keresek gárdonyi lakost (átvétel és csomagküldés). Sajnos nem postáz az eladó.
Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2022
(#) nedudgi válasza zamatőr hozzászólására (») Máj 29, 2022 / 1

Küldj PÜ-t,
(#) Stilauto hozzászólása Jún 5, 2022 /

Sziasztok!
Bourns encodert keresnék
ENS1J-B28-L00128L lenne a legjobb
De ha valakinek lenne hasonló az is jó lehet
mert ami nekem van annak az elektronikája
ment tönkre
(#) pls hozzászólása Jún 14, 2022 /

Kaptam ajándékba egy szódagépet. Sajnos az ajándéközó üzembe helyezte. Két kérdésem lenne. A fényképen lévő patront melyik üzletekben cserélik ha kifogyott? A másik, hogy a tetején található réz szelep a patron tartozéka-e, vagy le kell csavarni, mert a szódagép része? Ha le kell csavarni, akkor kell-e valami a helyére, hogy ne koszolódjon belül, amikor cserénél leadom?

P1060461.JPG

(#) Gafly válasza pls hozzászólására (») Jún 14, 2022 /

(#) uniman válasza pls hozzászólására (») Jún 14, 2022 1 / 1

Hagyd úgy, ahogy a képeden van!
Mivel ez SodaCo !:
Bővebben: Link
A nagyáruházakba a csere folyamata:
Az ügyfélszolgálaton leadod az üres Co2 palackot...kapsz érte egy rakás ezrest!
Ezután berakod a kosaradba a tele palackot és a pénztárnál kifizeted az árát...:-
( ...vagy mégse...elteszed a betétdíjat és elfelejted a "gépet")
(#) elektrorudi válasza uniman hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Azt mondjuk nem tudom, hogy mért kaptál negatív értékelést a hozzászólásodra , de kérdeznék, mert látom, van benne gyakorlatod: Hány liter szóda előállítására elég egy ilyen patron?
Vegyük azt, hogy 1,5 árványvíz 169,- (~100,- / liter). Tehát ezzel a patronnal minimum 100 liter szódát elő kell állítani ahhoz, hogy kb. egálban kerüljön az ásványvíz árával. Kijön belőle 100 liter?
(#) peterpan válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 15, 2022 / 1

Termékleírás
Sodaco Co2 tartalék palack otthoni szódagépekhez. Egy palack átlag 60L szóda elkészítéséhez elegendő. Mindegyik márkájú háztartási szódagéppel kompatibilis. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének CO2 nélkül maradni, ha a készülékben lévő patron rossz időpontban fogyna ki.
(#) kitartás válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Nem biztos hogy így forintosítható. Én pl fröccs készítéséhez használom a bubis vizet. Ha megkezdem 1.5 l "ásványvizet" az elején még jó. Aztán a vége felé csak a bubi hiányzik. Anélkül meg már nem fröccs.
(#) uniman válasza kitartás hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Ezzel csak 1 liter szódát lehet készíteni a saját palackjában....és bizony eléggé gyöngécskét. (Persze vannak trükkök, hogyan nyomjunk bele minél több buborékot...)
Ahogy fogy, ez is "gyengül"...
Fröccshöz megjelentek a piacon az extra dús (ásvány)vizek (5g/l Co2)...pl. a Fröccsvíz.
Én azt használom.
(#) uniman válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

(A negatívot én is felháborítónak tartom!) Így már le sem írom, hogy hol, milyen módon lehet olcsóbban hozzájutni az ehhez a géphez használható patronhoz...

Nem szoktam összesíteni, hogy mennyi jön ki belőle... Persze, nem kifizetődő ilyen bubós víz készítése...de mivel már csak korlátozottan (és talán még drágábban) érhetők el a szódaszifonba való patronok.
Náluk a szódásnál az ásványvíznél is olcsóbb a szikvíz...csak macerás érte menni (bár házhoz is szállít másik szódás).
Én is kaptam ilyen kifogyott palackos szettet...így 0 Ft volt a gép. Meg az utcánk végén van egy ősi forrás, annak vizének "bubósításához" használom...így a gazdaságosság másodlagos.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2022
(#) elektrorudi válasza uniman hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Ja, hát így könnyű, ha valakinek "saját" forrása van.
Köszönöm a válaszod. Erősen szemeztem ezzel a megoldással, miután gyakorlatilag már nincs normális áron patron. De azt hiszem maradok a kartonszámra vásárolt ásványvíznél.
Az is megfordult a fejemben, hogy a régi szifonban saját magam töltöm a CO2-t (ehhez csináltattam, is egy adaptert, és van is 5kg-os palackom), de a gyakorlatban még nem próbáltam ki.
O.T. vége.
(#) kitartás válasza uniman hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Itten meg falu helyen vala a szóda. Csak arra kell figyelni hogy legyen elegendő behűtve.
(#) granpa válasza kitartás hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Valamint bor a pincében.
(#) uniman válasza kitartás hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Van, ahol meg "szóda" folyik a forrásokból: Bővebben: Link
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jún 15, 2022 /

A képen látható működési elvű tubusprést keresek: két szoros bordás henger közé kell betekerni a tubust, anyaga lényegtelen. Ahol eddig találtam, ott kissé magasan van az ára (tízezer fölött).
(#) sany válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 15, 2022 /

Esetleg műanyag vagy esetleg fém, de nem tudom milyen a minőségük.
Nézz be egy kínai boltba, ahol aprócikkeket is árulnak, ott minden van általában, lehet ez is.
(#) kitartás válasza uniman hozzászólására (») Jún 16, 2022 /

Nem mondom hogy itthon is találni ilyeneket, de a Mátra túl oldalán Parád és Parádfürdő környékén több hasonló un. csevice forrás van. Viszont ezek a szénsav tartalom mellett kénesek is. Még a macskajaj tüneteit is jelentősen csökkentik. Viszont borral nem javasolt a keverésük mivel a kén miatt ige jellemző szagúak. (még régen a suliban a kémia tanárunk mondása volt hogy "egy vegyésznek semmi sem büdös, legfeljebb jellemző szagú")
(#) Udvari Zsombor válasza sany hozzászólására (») Jún 16, 2022 /

Eddig boltban/üzletekben csak olyat láttam, ami nekünk is van, hogy anyaga műanyag és van rajta egy szűk rés amin kell áthúzkodni a tubust (ez is olyan) ‒ én nem tartom elég hatékonynak ezt a fajtát, szoros bordás hengerekkel jobb lehet.
Az első linken lévő eléggé hasonlít egy "papír bordázó készülékre" azzal a fő különbséggel, hogy ennek ki kell bírnia egy erős tubust.
Azért köszönöm, még nézelődök... ☺
(#) Davidd hozzászólása Jún 16, 2022 /

Sziasztok! Van egy csatlakozo amit nem tudok beazonositani. Egy Fanuc cnc I/O lapkajan van. Szuksegem lenne az anya 2 pin es csatlakozora. Valami tippetek van-e hogy hivjak, hogy keressem?
(#) bbalazs_ hozzászólása Jún 16, 2022 /

Urak, aluminiumot szeretnék venni, elsősorban forgácsolási céllal (cső, rúd, vastag lemez).
Mindenhol csak a 6061-es, eléggé puha kapható (nagyon kenődik), ritkán CuPb ötvözettel lehet találkozni, szigorúan rendelésre, 6m-es szál az alapegység...
Lehet-e valahol (lehetőleg Bp-n kívül vagy postai küldéssel) ilyenekre szert tenni. Mondjuk 4040 vagy 4043 ötvözet?
Hulladék, leeső, kisebb darabok is szóba jöhetnek.
Előre is köszönöm.
(#) granpa válasza bbalazs_ hozzászólására (») Jún 16, 2022 /

Írj a Bronzker-nek (XIII. Szabolcs u.), hátha van neki, vagy tudnak valami forrást.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2022
(#) granpa válasza granpa hozzászólására (») Jún 16, 2022 /

Vagy a Martin Metall Product. A Metalloglobus felárat számol fel.
Következő: »»   406 / 445
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem