Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok
 
Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   52 / 52
(#) antikzsolt válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 21, 2022 /
 
Nem lenne egyszerűbb gyári beállítást tenni rá? Elfejt egyből beszélniNőknél ilyen funkció nincs? felébredni stb.
A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2022
(#) szsrobert válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Milyen tablet ez pontosan? Nekem anno az egyik lefagyott, a másik képernyőmentéseket csinált úgy, hogy bent volt a szobában, tőlem 30 méterre. Érdekes.
(#) Ge Lee válasza antikzsolt hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Mi sz, hogy gyári beállítás?
(#) Ge Lee válasza szsrobert hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Ez egy Huawei, ami egyébként hardverét tekintve fényévekkel jobb mint amiket eddig használtam (ilyen Surya meg Navon predator és hasonlók). Meg is lepődtem amikor először kézbe vettem, mert szinte úgy lehetett böngészni vele mint egy asztali géppel. Na ez is csak addig tartott amíg nem csinált magának frissítést, a frissítés óta bekapcsolt a felező, minden jóval lassabb lett, főleg a böngészés, hiába telepítek fel másik böngészőt, azzal is lassabb.
Szét röhögöm magam amikor a win-t szidják, holott az nem csinál ilyeneket, vagy legalábbis ki lehet kapcsolni. Ezen nem lehet... A Navon-nál meg ahogy olvastam az típus betegség, ez is lefagyott, hard reset után meg el sem indult többet, mert már az indulásnál megáll olyan hibával, hogy nem tud a wifihez kapcsolódni (pedig de, mert látja) és amíg nem tud kapcsolódni tovább sem lép. Nem baj, majd jó lesz az akkuja valahova. Na ezért nincs androidos telefonom se, nem is lesz.
(#) Udvari Zsombor válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Nem kell általánosítani, nem mindegyik Androidos eszköz "szutyok"! Nekem is Androidos telefonom (Samsung) van, de nem hülyélkedik, rendesen használható. (Az egyetlen, amit egy régebbi Androidos készüléken tapasztalok, hogy egyedi kép nem állítható be a zárolási képernyőre, de semmi olyan, ami a használatot befolyásolná.)

Androidos böngészőnek a "Dolphin"-t javasolom, nekem bevált, egészen jól van optimalizálva, nem terheli be az adott eszközt sem és még fülek is használhatóak benne.
(#) antikzsolt válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
A beállítások menüben találod meg a gyárí szoftveres beállítást. Bármi is lett rátöltve, telepítve vagy beállítva minden érték a defaultra lesz bekapcsolva. Te fogod belakni a készüléket.
(#) Régi motoros válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Tekintsd úgy, mint egy windows format C: utáni újratelepítés. Az android készülékek flash meghajtóján van egy rejtett partíció, amin ott van a rendszer telepítője. Olyan mint egy windows telepítő CD vagy DVD képfájl *.iso kiterjesztésben, amit a merevlemezedre mentettél.

Ha az androidot recovery módban indítod el, ezt a rendszer telepítőt el lehet indítani, és minden rendszer és felhasználói adatot tudsz törölni vele, aztán egy tiszta telepítést végez. Ezt az opciót a beállításokból is el lehet érni különböző neveken, vagy típusfüggő billentyűkombináció lenyomásával.

Ma már szinte mindegyik készülék billentyűkombinációját meg lehet találni a neten a recovery módba lépéshez, ha rákeresel a "készülék típus" + "recovery mode" vagy "hard reset" és hasonló szövegekre.
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2022
(#) D Wye válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Nem kötekedésből, de minek ide a BT? Át lehet ugyan küldeni rajta, de a fogalmazásod arra utal, hogy másként nem is menne.
Nem mellesleg egyébként, a jó szándékú megválaszolás ténye tiszta ugyan, mégis, a hozzászólás Warez információnak minősül, úgyhogy vigyázz az ilyenekkel a jövőben, nyílt médiafeleületeken.
(#) antikzsolt válasza Régi motoros hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Nem éppenséggel jót mondasz neki. Akár nehezék is lehet a telefonból. Jobb ha a menüből indítja el. Amit te mondasz a teljes android törlést is el lehet érni és program nélkül marad az ember.
(#) D Wye válasza antikzsolt hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Feltéve, ha van egyáltalán használható Recovery rajta. A rendszer alól egyébként nem éred el a teljes újratelepítést, csak kb egy felületi tisztítást. Olyan, mintha (élve az itt lévő Windows-os hasonlattal) a C meghajtóra lenne telepítve a Win, minden program a D-re és csak a D-t formázod. Ergo minden adatot töröl, de nem telepít újra.

Szerk.: És a probléma ugye akkor van, ha bármelyik nyavalya beette magát.
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2022
(#) antikzsolt válasza D Wye hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Az amiről te beszélsz az már vírus ami elég komoly lehet ha megmarad. De azért ne kockáztassa meg a tulaj hogy lesz egy szép nagy blokktégla amit kerülgethet. Első körben gyári visszaállítás. 99% sikeres szokott lenni. Nekem volt már emiatt pár kellemetlen napom hogy újra használható legyen a telefonom mert a recovery menüben bóklásztam. Kb 1 hónap múlva jött vissza a szervizből a telefonom.
(#) D Wye válasza antikzsolt hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Értem amit mondasz, hozzáértés nélkül ne nyúljon bele oda az ember, ahol nem tudja, mit kell csinálni (több évig voltam mobilszervizes, láttam már csodákat és sok halottat élesztettem fel ). De az alap történet egy frissítésről szólt, ami után egyik napról a másikra kattant meg a masina. Ilyet nem éppen gyári frissítés csinál. Egy vírus annál inkább. De legyen igazad, kívánom a tulajnak, mert így egyszerűbb dolga lesz.
(#) SzilCsong válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Köszi
Közbe megoldódott és nem az aplikációba van a hiba, mindenesetre elgondolkodtató, hogy miért szednek le a play áruházból valamit, ami amúgy aktív és működőképes.
(#) majkimester válasza SzilCsong hozzászólására (») Nov 22, 2022 /
 
Keresd meg az apk mirror oldalán. Nekem akkor jött jól amikor egy frissítés után valamit elrontottak az egyik általam használt prrogramban. Innen le tudtam tölteni az előző verziót is, ami még működik.
(#) D Wye válasza SzilCsong hozzászólására (») Sze, 6:17 /
 
Az még hagyján, amikor levesznek egy egyébként működő programot. Ennek akár több oka is lehet és nem feltétlen a feltöltő teszi ezt, de van olyan, amikor az illető még csak nem is tud az eltávolításról.
Ami szomorúbb, hogy van több konkrétan megvásárolt applikációm és játékom, melyek a Play Áruház vásárlásaim menü-pontjában ott is vannak szépen, ám mivel már nincsenek fent, nem telepíthető.
Na ilyenkor jön az apk mirror agyrém, ugyanis rendszerint ott nem a pro verziók vannak fent, így hiába fizettem egyszer ki egy programot, ha a hivatalos áruházból való eltávolítását követően be akarom szerezni, nézzem végig a reklámokat...
Következő: »»   52 / 52
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem