Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hűtőgép probléma
 
Témaindító: ZLED, idő: Feb 4, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   279 / 279
(#) kaqkk válasza profiminden-s hozzászólására (») Nov 17, 2022 /
 
Kösd le a keretfűtést és csinálj nyomáspróbát pár napig de emelheted a próbanyomást akár 15bar is lehet , az hogy 24 óra alatt nem ment el a 8 bar az nem jelenti azt hogy nem porózus a cső , lehet hogy 2-3 hét alatt engedi el a nyomást .
(#) profiminden-s válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 17, 2022 /
 
Köszönöm, megpróbálom.
(#) Dino71 válasza profiminden-s hozzászólására (») Nov 18, 2022 /
 
Szerintem ilyen kismértékű szivárgásoknál használhatod ezt az adalékot.
nekem bevált szárítógépeknél. Egyben kíváncsi vagyok mások tapasztalatára akik használták már.
Elméletileg 0,3mm ig tömít és a szelepeket is tisztítja.
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2022
(#) profiminden-s válasza Dino71 hozzászólására (») Nov 18, 2022 /
 
Köszönöm, ez is jó ötlet.hol lehet kapni?
(#) profiminden-s válasza Dino71 hozzászólására (») Nov 18, 2022 /
 
mennyi kell belőle?
(#) kaqkk válasza profiminden-s hozzászólására (») Nov 18, 2022 /
 
Hűtőbe nem tennék , klímába raktam régebben de ott van kb 800-1000g hűtőközeg és ahhoz tettem kb 10ml tömítőt . Hűtőbe ahhoz pár deka gázhoz belerekod beáll a komp egy hét múlva ....
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2022
(#) Dino71 válasza profiminden-s hozzászólására (») Nov 19, 2022 /
 
Pl orczy ban kapsz. 5-6eft körűl van az ára a 12ml nek. Én a szárítókban használom 2 éve és jó a tapasztalatom vele. Általában 270-300g gáz van bennük. Ahhoz 2-4ml teszek.
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2022
(#) profiminden-s válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 19, 2022 /
 
Hát most megfogtatok!
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2022
(#) profiminden-s válasza Dino71 hozzászólására (») Nov 19, 2022 /
 
Most megfogtatok!
(#) profiminden-s válasza kaqkk hozzászólására (») Sze, 22:19 /
 
Helló! A luk megoldódott , viszont a párologtató ventilátora nem indul be a csatlakozóban van feszültség 230v ,ha a ventilátorra külön adok feszültséget működik , ezen most fenn akadtam. tudtok valami ötletet?
(#) kaqkk válasza profiminden-s hozzászólására (») Csü, 5:35 /
 
Ha tényleg profi vagy megtaslálod a hibát , ha nem akkor csinálj képeket mert a prafenomén kolléga éppen éjszakás és alszik.
(#) kaqkk válasza profiminden-s hozzászólására (») Csü, 6:46 /
 
Ajtókapcsoló nincs rajta ? Az új gépek lekapcsolják a ventillátort ha nyitva az ajtó . REED relé az ajtókeretben és mágnes az ajtóban .
(#) profiminden-s válasza kaqkk hozzászólására (») Csü, 15:18 /
 
Helló! annyira mégsem vagyok profi,ez nem is erre vonatkozik csak egy fantázia. Sajnos még csak odáig jutottam ,hogy valami az ajtónál lehet,. Nem sima red relé lehet benne, mert 3 vezeték megy kifelé a vezérlőből szürke,kék,barna. a szürke és a barna között 5 volt van ,csukott ajtónál a kéken is.Várom megtisztelő válaszokat.
(#) kaqkk válasza profiminden-s hozzászólására (») Csü, 16:46 /
 
Látatlanban többet nem tudunk segíteni , a csatlakozásokat áramirányokat neked kell felderíteni , keresd meg a kapcsolót-reed relét és mérd ki , vagy akár azt is megcinálhatod hogy bekapcsolod a hűtőtt és nyitott ajtónál egy erős mágnest végighúzol lassan azon a részen ahol vélhetőleg a kapcsoló rejtőzik (a keret felső részén lehet) és figyeled elindul e a venti .
A hozzászólás módosítva: Csü, 16:46
(#) bali00 hozzászólása Pé, 14:18 /
 
Üdv, végig próbáltam minden lehetőséget, de sajnos a hűtőm kompresszora nem indul. Kérdésem, hogy ha levágom a kompresszort és a rácsot bármiféle káros hatás érhet? Gondolok a gázra ami lehet még benne valamennyi. Döglött kompresszort átveszik a vastelepen?
(#) kaqkk válasza bali00 hozzászólására (») Pé, 17:06 /
 
Az egész hűtőt add le a hulladék udvarban . Ne vágd le róla a kompot külön egy fillért nem kapsz érte , csak kiengeded feleslegesen a hűtőgázt a levegőbe .
(#) Baxi hozzászólása Szo, 6:44 /
 
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, 4 hónapos garis készülék.
Véleményetek szerint a képek alapján kérhetem a készülék cseréjét?
Hiba jelenség annyi volt, hogy állt a készülék alatt a víz. Mondom megnézem a csepp tálcát. Ami viszont fogadott az........

Véleményeteket, segítséget előre is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szo, 6:46
(#) kaqkk válasza Baxi hozzászólására (») Szo, 7:18 /
 
Mármint az várt hogy üres a tálca ? Keresd meg a kifolyót és húzz rá egy darab csövet . lehet hogy szállítás közben leesett és kidobtad a csomagolással együtt . Vagy hívd ki a garszervízt hogy csinálják meg .
(#) Baxi válasza kaqkk hozzászólására (») Szo, 8:08 /
 
Szia, nem. Fullon van a tálca, s vastagon áll benne a penész. Nem párolog semmi, illetve a forrasztásoknál s még pár helyen szét van rohadva a cső. Gondolom ez nem normális, vagy igen? Szerviznek, szóltam, jönnek majd. Csak kíváncsi vagyok, hogy cserét kerhetem, vagy jogosult vagyok e rá? Ez két év s kijukadnak a csövek.
A hozzászólás módosítva: Szo, 8:10
(#) zoz11 válasza Baxi hozzászólására (») Szo, 8:26 /
 
Hello
A csöveknek semmi baja, egy kis folyasztószer maradvány, a tálcából meg azért nem párolog, mert ott a tetején a penész, ami lezárja a víz felszínét, így nem tud elpárologni. Ki kell mosni a tálcát, és ha hűt rendesen a hűtő, és megfelelő hőmérsékletű helyiségbe van, akkor nem lesz vele gond.
(#) Baxi válasza zoz11 hozzászólására (») Szo, 9:34 /
 
Na ja.....ok, köszönöm. ez előtti hűtő ~ 10 évig üzemelt, az se tudtam hol van a csepegtető tálcája stb. Ez meg penészedik s ugyan ott van a hűtő, konyhában fütött helységben. Szóval feletébb érdekes ez a "modern" hűtő.Ami bosch s 3x anyiba került
A hozzászólás módosítva: Szo, 9:37
(#) profiminden-s válasza kaqkk hozzászólására (») Szo, 13:24 /
 
Helló! Sajnos nem jutok előbbre. Vettem új vezérlőt (Orczynál) akkor is az a hiba nem indul a ventilátor az elpárologtatóban. Az panelról nem jön feszültség.Kompresszor megy Néhány fotó mellékelve. a Szenzorokat megmértem 7,6,7,3,7,1 K ohm.A hall érzékelő a fagyasztóban jó, az ajtó világítás működik,ez a jeladó is jó. Valami ötlet csak van .Ti mégis hozzáértőbbek vagytok. Köszönöm!
Következő: »»   279 / 279
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem