Fórum témák
» Több friss téma |
Egy új wifi router, ami erre a célra van kitalálva 5-6000Ft, egy komolyabb meg 30. Minek küzdesz olyan "megoldással", ami kevésbé stabil, kevésbé jó, többet fogyaszt, s drágább?
Vigyázat!
Új zsarolólevél van terjedőben. Kissé törtmagyar nyelven ugyan, de ijesztgetik a népet az alábbi levéllel. Véletlenül még a magyar zászló is fejre állt a nagy ijedelemben. Ui.: Ha nem jelentkeznék egy hét múlva többet, a hűvösön vagyok. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2023
Tök jó, hogy te pont ugyan arról a címről kaptad meg ugyan ezt, amiről mi a hivatali címünkre is érkezett...
Én az ilyeneket azonnal törlöm, a mellékletre pedig még véletlenül sem kattintok rá.
(a legtöbb zsaroló vírus ilyen módon érkezik!) A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2023
Á nem kell félni tőle, olyan adásba tesznek fel, ahol az egész világ NEM láthat
![]()
Sziasztok
Win10 Szerintetek ez milyen hiba lehet: -Hiba nélkül elindul a gép, böngészőt megnyitom és a youtube így töltődik be (melléklet) - Firefox/ google keresőmezőbe elkezdem beírni a szöveget nem működik az automatikus szöveg kiegészítés -Ha belépek ide a HE-re, az új hozzászólás gomb nem működik (tudom, kontakthibás ![]() Ha újraindítom a gépet, akkor minden oké, de ezt szinte mindig el kell játszani. A gépet teljesen áramtalanítani szoktam, ha nem használom. Van valakinek ötlete?
Normális minőségű az internetkapcsolatod?
keresés: cmd
a parancssorba beírod: ping mail.t-online.hu -t -l 1000 5 perc múlva nyomsz egy ctrl+c -t és látod a statisztikát
Biztos, hogy rendben van a géped és/vagy a hálókártyád? Mint ha valami miatt első indításra nem töltené be jól a tartalmakat. Esetleg ráfrissíthetnél a hálókártya driverére.
Nem szükséges mindig teljesen áramtalanítani a gépedet, ha nem használod, normál esetben nincs mitől tartanod.
Sziasztok alaplapot cseréltem asrock 990fx extrem3 am3+,hozzávaló DDR3 memóriát 12Gb,és ssd meghajtót,és procit.A Win.10 64bit,az egyik partición,a másikon Win7 64bit.Ezek nem friss telepitések,maradtak a régiek.A memória kezeléssel van gondom,a win10 64 bit 7.2gb használ belóle,a Win7 64bit pedig 5.2Gb.nem tudom miért csinálja,de tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve telepitettem egy ssd-re Win 10 64bit új rendszert ott meg hibátlanul megjelenik mind a 12Gb memória és használja is.Próbáltam már felcserélni őket de nem segitett.A régi rendszereken azt irja a feladatkezelőnél hogy a hardvereknek tartja fent a hiányzó gigabiteket.Az új telepitésnél csak párszáz mega van fent tartva a hardvereknek.
Mit tudnék tenni hogy egyformán mindenhol a teljes memoria kapacitást használja bármelyik régi rendszer ami van a gépen? Köszönöm előre is.
Azóta nem csinálja, szóval eléggé fura
Sziasztok.
Hogy lehetne beállítani a mellékletben szereplő, start menü Időkép ikonját, hogy a valós értéket mutassa? A hely adatok jók. Köszönöm.
Alighanem fahrenheitben írja ki a hőmérsékletet. Csak át lehet kapcsolni celsiusra ...
A program ha megnyitom, celsiusban mutatja, csak az ikon farenheitben írja és azt nem tudom átállítani.
Ne higgyj a pesszimistáknak!
Öltözz kánikulához! ![]()
Úgy gondolom, hogy ezzel nincs gond...
80 megabit a netsebességen mérve, akkor is, ha épp olyan kedve van, mert ma is csinálta, hát leteszteltem.
Még annyi, hogy most a HE-re se engedett belépni, tehát csak újraindítás után tudtam válaszolni. Valami autentikációs hiba lehet ![]()
Kimaradt az "-l 1000" paraméter, ilyen esetben az is fontos.
Utána ha még nem tetted két percre áramtalanítsd a modemedet.
Ó, nekem naponta tucatszor kiírja, hogy a weboldal nem elérhető. Frissítésre jön. T-home-os. Néha, általában az Indexen, nem engedi elküldeni a hozzászólást. "Nem jogosult..."
![]()
Azt kéredzni is akartam, hogy mit jelent a "-l 1000" paraméter?
1000byte-os csomagokkal végzi a pingelést és nem a std. 32-vel. Néha nagyon hasznos. Pl. decemberben az ügyfelemnél az egyik netes szolgáltatással gond volt, de amúgy nem látszott baj a nettel, a sebességmérés 500/20-at adott az egyszerű pingelés pedig a tiedhez hasonló eredményt. 1000byte-os csomagokkal már 9% csomagvesztésem volt. Az internetszolgáltatónak jelentve ezt az eredményt a központból orvosolni tudta még aznap a hibát.
Nekem már hasznos volt az információd, ezt eddig nem tudtam
![]()
Jaaaa ... az ikon egy statikus képfájl.
Keresd meg az Időkép .ico kiterjesztésű fájlját, szerintem valami rajzolóprogrammal a 32° helyére odabiggyeszthetsz egy napocskát, vagy ami tetszik. Legalábbis még a Win95-ben így volt.
Az egy "élő csempe", nem képfájl. A szóban forgó dolog pedig egy bogár az alkalmazásban: Bővebben: Link
Valahol a harmadik oldalon van egy megoldás is, ami esetünkben annyira nem játszik, de egy szerencsés véletlen is, ami alapján ki lehet próbálni ezeket: 1) állítsd az élő csempét nagyobbra, hogy megjelenjen rajta minden 2) kattintsd át a hőmérséklet kijelzést rajta celsiusra 3) rakd vissza a megszokott méretre A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2023
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem miért van az hogy egyes videók elég gyorsan betöltenek(felbontás nem számít) mások nem. Elfogyott a havi 100gb internet keretem így megkaptam egy lassítottat. A videó megosztók nem működnek nem indul be a film/zene. Ez oké: De vannak egyes oldalak ahol a teljes sávszélességgel jön le a film és nézhetem. Mi itt a trükk hogy indulnak a videók?
Csak márciustól élesedik a netsemlegességi rendelet. Addig vannak kivételezett szolgáltatók...
Ez nem olyan esett. Itt a sávsebességet vették le olyan kicsire hogy a videó nem indul el de maga az oldal meg gyorsan betölt. Ezt lehet látni is a feladatkezelőben. Elindiitoma videó megosztót az oldal gyorsan betölt 20-50% sávszélesség bejön 0 esik a terhelés. Majd indítanám a videót de az kb 1% terheléssel megy. Más oldalakon meg gond nélkül tudom nézni a filmeket (bánatomra nem magyar nyelvű). Talán a szolgáltató szoftverre úgy érzékeli hogy a videó nem videó hanem az oldalhoz tartozó kiegészítő tartalom amit le kell tölteni a helyes megjelenés miatt? A csomagomban nincs kivételezett szolgáltató.
Bocs, én még leragadtam az ikonoknál. Az elmúlt huszonév elszállt felettem.
"Élő csempe" ... a csempe legyen halottan felragasztva a falra ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |