Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1113 / 1127
(#) Andralin válasza pittti hozzászólására (») Márc 3, 2024 /
 
Nagyon köszönöm a tanácsot!

Gondolom a 3,3V-os táp szegmensen lévő jópár IC együtt túl nagy áramot próbált felvenni és azért esett le a feszültség.

Rendben, akkor marad a forrasztgatás. Ki fogom forrasztani az IC-ket és úgy teszem majd be a programozóba, remélem úgy működni fog.
(#) Régi motoros válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Márc 3, 2024 /
 
Firefox nekem eddig mindig helyreállt az előző lapokkal ha összeomlott. Az opera is, nem tudom most mit bambáskodik. Tegnap előtt szabályosan kiléptem semmi baja nem volt. Tegnap be se volt kapcsolva a gép. Ma reggel meg már első indításnál behalt az opera.
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2024
(#) KBal76 hozzászólása Márc 3, 2024 /
 
Sziasztok, VGA kártyámon memóriát hogyan tudom tesztelni hibára? Nem vagyok ebben otthon, FurMark-ot próbáltam, de az inkább a GPU-t gyötri, tehát nem okoz semmi látható problémát, igaz épphogy használja a VRAM-ot.
Kizárólag böngészôben, Edge alatt vannak néha pillanatra megjelenô fekete kockák, de ahogyan megmozdul az egér elmúlik.
(#) Udvari Zsombor válasza Régi motoros hozzászólására (») Márc 4, 2024 /
 
Firefox nem állítja vissza magától a munkamenetet, mikor indul, manuálisan kell "restore previous session", de ha még azelőtt történik valami, akkor már nem az lesz az "előző munkamenet" és elvesznek az ablakok/fülek, nem minden böngésző tudja visszaállítani magát a következő indításnál.
(#) Udvari Zsombor válasza KBal76 hozzászólására (») Márc 4, 2024 / 1
 
Ha elkezdesz játszani, ami több VRAM-ot használ, akkor is jelentkeznek problémák?
Ezzel tesztelheted a VRAM-ot: Vulkan compute tool for testing video memory stability.
(#) KBal76 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Márc 4, 2024 /
 
Ez jó ötlet, kösz, néztem én is de nem néztem a kiadásokat, hogy van átfordított verzió is.
Soha nem játszok PC-n sem, így nincs mivel leteszteljem, amik használják szoftverek (3D render és hasonló), nem mutatnak hibát.
OK lefutott a pár perces teszt, nem talál semmi rendelleneset, akkor simán az Edge szórakozik.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2024
(#) Régi motoros válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Márc 4, 2024 /
 
Lehet, hogy a firefox pont nem magától állít vissza csak rákérdezésre, de a lényeg, hogy az opera most sokat süllyedt a szememben emiatt.
(#) bbb hozzászólása Márc 4, 2024 / 1
 
Sziasztok!

Erre figyeljetek oda, nem túl vicces, s persze egy nyüves levelet/e-mailt nem küldtek volna róla, így én is csak véletlenül akadtam rá. Itt a hobbielektronikán meg még pár regisztrációnál már túl vagyok a változtatáson, de azért nagy élmény lesz a kapcsolt fiókokat is módosítani, meg azoknál a szolgáltatóknál változtattatni, akiknél nincs rá külön felület, csak ügyfélszolgálaton keresztül megy a dolog.

Idézet:

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2024. augusztus 1. napjától megszünteti az internet díjcsomagokhoz kapcsolódó lakossági és kisvállalati e-mail cím szolgáltatását.

Ennek megfelelően nem lesznek elérhetőek a kapcsolódó e-mail fiókok, a webmail felület, és a tömeges e-mail kiküldéshez használatos SMTP szerver. A DIGI levelezési szolgáltatással egyidőben az általad használt @digikabel.hu, @hdsnet.hu @invitel.hu, @fibermail.hu @vnet.hu, @globonet.hu, @euroweb.hu, @eol.hu, @dunaweb.hu, @anet.hu, @profinter.hu vagy @kulturnet.hu végű e-mail cím is megszűnik. Előfizetőként a DIGI-től igénybe vett elektronikus postafiókot 2024. augusztus 1. napjától nem éred majd el, annak tartalma véglegesen törlésre kerül.

Forrás: digiwebmail
(#) Skori válasza bbb hozzászólására (») Márc 4, 2024 /
 
A franc egye meg őket, egy csomó helyen módosíthatom a mailcímet. Persze az árat meg emelik. Kiiktatták a konkurenciát, mostmár bármit meg lehet tenni... Gondolom akkor a tárhely is megszűnik amit adtak, bár azt nem igazán használtam.
Köszi, hogy közzétetted!
A mikrotikkel is a digi smtp-t használtam, hogy tudjon email-t küldeni..i mindegy megoldom másképp.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2024
(#) bbb válasza Skori hozzászólására (») Márc 4, 2024 /
 
Én eddig csak 8-10 helyen írtam át a regisztrációt, s a legszomorúbb, hogy át kell gondolnom hova regisztráltam az inviteles e-mail címemmel az elmúlt kb. húsz évben, amit még mindig használok... "Szerencsére" az ügyfélkapus regisztrációm is erre volt rakva, de az viszonylag gyorsan ment. De ott volt még a steam, dropbox, stb. A Lomex és Incomp webes felületén nincs mód a cserére, velük levelezni kell - na de vajon még melyik kereskedőhöz regsztráltam így? S lefogadom, hogy van még pár portál, ahol ez most visszanyal majd.

Annak az egynek örülök, hogy nem akkor derült ki, amikor már késő, de ez se rajtuk múlt. Csak tudnám miért nem voltak képesek akkor legalább egy e-mailt kiküldeni, miért a véletlenen múlik a dolog?
(#) Régi motoros hozzászólása Márc 4, 2024 /
 
Mostanában az Avast free szinte minden online mp3 konvertálóra ráharap.
Szerintetek ez normális?

A főoldallal semmi baja, de ha le akarom tölteni a fájlt, rögtön sír.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2024
(#) bbb válasza Régi motoros hozzászólására (») Márc 4, 2024 /
 
A fizetős Symantec Endpoint Protection is ezt teszi, szerintem normális, amennyi reklámot és egyéb kéretlen kódot tol az orrod alá egy ilyen oldal.
(#) erbe válasza Gombszem hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Miért? Az szerinted szebb volt, mikor az Origo eltörölte a fórumát, a benne évek óta gyűjtögetett sok-sok hasznos (és haszontalan ) információval. Nem emlékszek rá, hogy jelezték volna előre. Most már csak azért rettegünk, hogy az Index ne tegye ugyanezt, mert ott már több évtized gyűlt össze. Napenergia, Szélerőmű, Alternatív energia, Passzívház, ... Napokon át lehetne sorolni.
Számítástechnikai területen is volt ilyen fórummegszűnés.
Korábban volt, aki kidolgozta, hogyan lehet 1-1 topic teljes tartalmát lementeni, de most már 60-90-ezer hozzászólással?
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2024
(#) Skori válasza cua hozzászólására (») Márc 5, 2024 / 2
 
Azért nem korrekt, mert fizetek egy szolgáltatásért, aminek egy részét csak úgy megszüntetik, miközben az ára emelkedik. Másik szolgáltatót sem tudok választani, ha ez nem tetszik, mert monopolhelyzetben vannak, nincs másik lehetőség.
Korrekt az lett volna ha:
- emilben is értesítenek
- esetleg a szolgáltatás legyen pl. plussz pénzért továbbra is elérhető
- akinek megszűnik, annak legyen annyival olcsóbb is a szolgáltatás
(#) Massawa válasza Skori hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Én is most jöttem a bankomtol, mert rákényszeritettek - engem mint kuncsaftit, higy vegyek uj telefont, mert ugye ök átállitottak valamilyen SW-t es a 3 éves nem eppen olcso telefon ezt nem támogatja.
Nem tudom ezt miért nem vasalják be a telefon FW fejlesztöin?
De ugyanez van a PCkkel is. Nekem már 4-t kell üzembe tartanom, mert az egyiken ez nem megy a másikon meg az. A legujjabra meg nincs a használt program kompatibilis verzioja. Szoval ez megy mindenütt. A bank legalább valami kompenzäciot igért, de mások nem is válaszolnak. Vagy megveszed a szuper két méteres csili vili TV-t ami elvben mindent tud a sok tunerja segitségével a másik szolgáltato müsorát is fel tudod venni, addig mig bele nem dugod a kedvenc szolgáltatod kártyáját. Az egyböl leblokkolja a párhuzamos felvételt ( pl DVBT DVBS) és senki még a fülét sem billenti, hogy pénzért még meg is loptak, mert lehülyiti a kártya a drága TV tulajdonságait.
(#) cua válasza Skori hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Tobb tucat (ha nem tobb szaz) szamra valaszthatsz email szolgaltatot, akar ingyen is.
Idoben szoltak: megszuntetik a szolgaltatast, lathatoan nem penz kerdes.
Benne van a szerzodesben mennyi a szolgaltatas modositasi/felmondasi ideje, ami szinte biztos, hogy harom honap (de max fel ev)
Az hogy mit szeretnel es mit kapsz az eleg gyakran ket kulonbozo dolog, arra van a szerzodes.
Az email cim (sok helyen) ingyen is elerheto, pont ennyivel csokkentik a havidijadat.
Az ara mindennek emelkedik, ezen kar rugozni.

PS: Fontos kiemelni, hogy a felsorolt domain nevek tobbsege mar legalabb 15 eve log a levegoben (ertsd az eredeti tulaj megszunt, eladta, felszamoltak..etc). Az euroweb es a profinter szinte tuti hogy 2010 elotti, a tobbit nem tudom fejbol de gyanusak azok is...
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2024
(#) bbb válasza cua hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Idézet:
„Idoben szoltak: megszuntetik a szolgaltatast, lathatoan nem penz kerdes.”
Nem szóltak, csak kirakták egy olyan felületre, amit pont az érintettek 99%-a nem használ. Tudod pont úgy, mint a galaxis útikalauz stopposoknak könyvben:
Idézet:
„-Magának is joga volt hozzá, hogy javaslatokat tegyen, vagy tiltakozást jelentsen be a kellő időben jegyezte meg.
-A kellő időben, mi?! - süvöltötte Arthur. - A kellő időben? Akkor hallottam először az egészről, amikor beállított ide egy munkás tegnap. Megkérdeztem, azért jött-e, hogy megpucolja az ablakot, mire ő azt felelte, hogy nem, hanem azért, hogy szétrombolja a házat. Persze nem ezzel kezdte. Dehogy. Előbb letörölt pár ablakot, s megvágott öt fontra. Csak aztán mondta meg.
-De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezőirodában!
-O, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem őket, mihelyst hallottam a dologról, tehát tegnap délután. Maguk aztán nem erőlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Ugy értem, hogy például szóltak volna valakinek, vagy ilyesmi.
-De hiszen a tervek ki voltak állítva.
-Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam őket.
-Ott van a kiállítási részleg.
-Zseblámpával.
-Talán leszakadt a villanyvezeték.
-Meg a lépcső.
-Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
-O, hogyne - felelte Arthur -, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt kiállítva, az ajtón a következő felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!”
(#) cua válasza bbb hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Felteteleztem a szamla mellekletekent ment, vagy fog menni a szerzodesben (vagy AFSZ) rogzitett hataridovel.
Ha nem, akkor valoban felhaborito es mellekesen fogyasztovedelem erdeklodeset is felkeltheti.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2024
(#) cua válasza Skori hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Nezd, ez lathatoen teged nagyon kellemetlenul erintett, de azert ez nem a vilagvege. Az email jo ideje nem resze az internet hozzaferes szolgaltatasnak, nalatok ez most realizalodott.
Persze csinalhattak volna elegansabban is, de ez van, ezzel kell gazdalkodni (addig amig torvenyes).
Van ahol ennel jobb a helyzet, van ahol rosszabb.
Az email szolgaltatas mar jo ideje roppant eroforrasigenyes, a cegek ehhez kepest kerik meg az arat. Csak erdekesseg miatt emlitem, hogy a Google email szolgaltatasa harom account-ra havi $31-be kerul. Nem erdekli oket, hogy ez sok vagy nem. Ez az ara. Nem gondolom hogy Mo-on ez nepszeru lenne….
(#) Macsek71 válasza Massawa hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Idézet:
„Vagy megveszed a szuper két méteres csili vili TV-t ami elvben mindent tud a sok tunerja segitségével


És gyakorlatilag monitorként fogod használni, mert a szolgáltató "box" nevű csodaeszközét is kell használnod

Nekem "csak" egy modemet kell működtetnem, hogy élvezhessem a tv-t, kollegám (ugyanez város másik szolgáltató) egy tvbox nevű csodát is kell használjon...
optika->modemrouter-> UTP -> tvbox -> HDMI -> TV
(#) Tomi94 hozzászólása Márc 5, 2024 /
 
Sziasztok!

Tavaly használtan vett AM4 platformos gépemben szeretnék memóriát bővíteni. Jelenleg 4 GB van benne (ennyivel kaptam, de elég szűkös), valami olyan nevesincs modulként, amit a CPU-Z nem is ismer fel részletes adatokkal. De ezzel működik hónapok óta, csak érezni, hogy alig fér el rajta a rendszer (Win10 Home x64)

Kinéztem az alaplap memória-listájáról egy típust (Kingston KVR24N17D8/16), megrendeltem, meg is kaptam. Berakom, és a csippanásig sem jut el vele, nem hogy bármi hibát jelezne vagy beindulna. A régi noname-el megy továbbra is.

Ami nekem fura, hogy az idézett típus netes fotóin zöld lakkos PCB látható, az enyém fekete, de a gyanúsabb része, hogy a huzalozási mintázat sem 100%-ig egyezik meg a fotókkal. A rajta levő matrica szerint viszont az, amit rendeltem (és megbízhatónak tekintett, régóta élő, fizikai üzlettel is rendelkező kereskedőtől jött). Most akkor ez garanciális probléma lenne, vagy az alaplaphoz mellékelt support list hazudik...?
(#) villanyipi válasza Tomi94 hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Mindenképpen visszavinném, akár géppel a hónom alatt, gondolom ő is ki tudja próbálni másik gépben és a tiéddel is lehet játszani, viszont inkább 2 modulból rakd ki a memóriát a dual channnel miatt, sokat számít, valamint legalább frekvenciában egyezzenek is.
(#) Moderátor hozzászólása Gombszem hozzászólására (») Márc 5, 2024
 
A politika nem ide való!
(#) Gombszem hozzászólása Márc 5, 2024 /
 
Idézet:
„Moderátor: A politika nem ide való!”

Tényleg nem. De az átverés, és a gátlástalan nyomulás sem. A Digi monopol helyzetben azt csinál amit akar úgy látszik.

Vannak olyan online szolgáltatások, ahol az email az elsődleges azonosító, és nem nem lehet megváltoztatni (eMag, Barion, stb).
Aki ilyen, internet szolgáltató által adott címmel regisztrált ezekre, az most majd regisztrálhat újra, amije meg eddig ott volt, az elvész.
(#) cua válasza Gombszem hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Erdekes a felvetesed.
Akkor most hol a hiba? Avagy ki a felelos? Az ISP, aki nem igert neked soha orok email cimet, vagy az 'online szolgaltato', aki egy olyan adatot hasznal azonositasra, aminek (a legtobb esetben) veges az eletciklusa es meg radasaul ez az azonosito nem is valtoztathato?
Egyebkent ez eleg gyakori hiba a szolgaltatoknal, hogy az email gyakorlatilag a felhasznaloi nev.
Ha nem lehet valtoztatni, akkor a szolgaltato rendszere bizony gagyi, nincs mentseg. De ennek (ismet) semmi koze az email szolgaltatohoz.
Ha valakinek fontos a stabil email, azert kicsit aldozni kell, cserebe, (amig fizeted) a tied marad.
Nekem meg mindig el az eredeti (~25 eves) magyar email cimem, sok helyen (Mo-i szolgaltatasok) azt hasznalom most is. Amig fizetem, addig elni fog, szolgaltato fuggetlen.
(#) erbe válasza cua hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Idézet:
„Egyebkent ez eleg gyakori hiba a szolgaltatoknal, hogy az email gyakorlatilag a felhasznaloi nev.”

Ügyfélkapu, biztosító, alkuszcégek, ...?
(#) cua válasza erbe hozzászólására (») Márc 5, 2024 /
 
Idézet:
„Ha nem lehet valtoztatni, akkor a szolgaltato rendszere bizony gagyi, nincs mentseg.”
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2024
(#) Skori válasza cua hozzászólására (») Márc 6, 2024 /
 
Idézet:
„Az email jo ideje nem resze az internet hozzaferes szolgaltatasnak, nalatok ez most realizalodott.”
Tudom, hogy ez van, de attól mégg igenis a része kellene, hogy legyen. Csak próbálják bemagyarázni, hogy nem, de nem is olyan régen ez alap volt, méghozzá minden szolgáltatónál. Csak érdekesség: a DiGi a számlaleveleket is a DiGi-s emailcímemre küldi, tehát kvázi elvárja, hogy legyen elektronikus kapcsolattartás... Holnap majd a http:// sem lesz része a szolgáltatásnak, és aki nem https:// kezdetű címet akar használni az így járt, nem nézheti meg a régi oldalakat a neten.

Idézet:
„Nezd, ez lathatoen teged nagyon kellemetlenul erintett,....”
Kerüljük el egymás minősítését ha lehet. Nyilvánvaló nem örülök amikor több pénzért kevesebb szolgáltatást kapok, mint ahogy általában senki sem. Ettől függetlenül az is nyilvánvaló, hogy ezt elsősorban a monopolhelyzetük miatt tehetik meg, csak úgy egy "tollvonással", mit ahogyan az árakat is emiatt tudják folyamatosan emelni. Amikor még nem csak a neve volt DiGi, egyértelműen kedvezőbbek voltak az árak, internet szolgáltatás, és mobil szolgáltatás tekintetében is. De mióta "tudjukki" erre is rátette a kezét, itt tartunk...
(#) bbb válasza cua hozzászólására (») Márc 6, 2024 /
 
Tudod, az én e-mail címem is elmúlt 20 éves. A szerződésben még az volt, hogy a szolgáltató (invitel) biztosítja az e-mail szolgáltatást, arra nem emlékszem, hogy csak 5, vagy 10 címre, de ez nem is lényeg. Majd a digi mikor átvette az invitelt, akkor változatlan feltételek mellett vette át (kötötte újra) a szerződést, s pár hónap kellett nekik, mire sikerült kisajtolni belőlük a papírokat. A mostani "tájékoztatásuk" pedig pont olyan, ahogy leírtam az előző hozzászólásomban. A számla mellékleteként kellene írniuk szöveged persze úgy van, kellene, de nem voltak képesek erre se. Se e-mail, se levél, se számlamelléklet, se füstjelek nem szóltak erről a húzásukról.
Emiatt is indítottam el a figyelmeztetést, hogy hátha van itt a fórumon még, akit érint, s hátha így értesülhet róla. Az egyéb dolgok mind huszadrangú kérdések.

A megváltoztatáshoz meg csak annyit, hogy persze én is olyanra cserélem mindenhol, amiért külön fizetek évente, de ez se olyan biztos ám, mint szeretnéd, hogy legyen. Bármikor csődbe mehet bármelyik szolgáltató, s szinte bármelyik kedvére változtathatja meg a feltételeket.

A megváltoztatás módszere se mindenhol egyszerű...
Némelyik helyen csak ügyfélszolgálaton keresztül (pl. Lomex e-mailben az este elküldött levelemre másnap munkaidőben még reggel válaszolt és megcsinálták, de vatera még nem reagált).
Van, ahol az e-mail a felhasználóneved ÉS nem is engedi változtatni - na itt még várok az ügyfélszoli válaszára (jófogás).
Van, ahol a régivel belépsz, majd többször megismételt azonosítás után magad is megváltoztathatod (pl. eBay, paypal).
Van, amelyiknek a leveleit megfogja a SPAM szűrő és el se jut hozzám (pl. aliexpress, itt gugli címre változtattam végül).
Van, amelyiknél mobilra küldött SMS kód kellett a változtatáshoz (pl. Amazon).
Persze van, ahol egyszerű volt, pár kattintás (pl. hobbielektronika).

Kollégám meg úgy járt, hogy a netflix változtatásához mehet be az OTP-hez, mert olyan bankkártyához van kötve, amilyenje nincs, a banki kivonaton megjelenik, hogy levonják az összeget, de sehol nem talál olyan számot, amilyet a netflix kér Persze telefonos megerősítési lehetőség nincs, s mert az e-mailt akarja változtatni, ezért az e-mail megerősítés se jó neki.

Tiszta szívből kívánom, hogy neked ne kelljen ilyennel szembesülnöd és sose vesszen el a fizetős e-mail címed.
(#) cua válasza Skori hozzászólására (») Márc 6, 2024 /
 
Egyetlen szoval sem minositettelek, csak nyugtaztam amit irtal, marmint, hogy ertem, hogy te ettol ideges lettel.
Ez viszont semmit nem valtoztat a tenyem, hogy a szolgaltatonak megfelelo keretek kozott joga van szerzodest modositani, mint ahogy neked is jogod van mas szolgaltatot valasztani.
Nem vedem a Digit-t, vagy barmelyik mas szolgaltatot, csak szeretnem ha mas szempont alapjan is megvizsgalnad a kerdest.
Ezert irtam, hogy az email szolgaltatas mar nem nem resze az internet hozzaferes szolgaltatasnak (mar a neve sem az).
Regen mas volt. Nem jobb, nem rosszabb, mas. Bar a 90-es evek kozepen az ISP valoban mindent is csinalt, mara ez mar tarhatatlan, egyszeruen nem mukodik gazdasagosan. (ez nem csak az internet-re igaz, termeszetesen).
En nem is szeretnek visszameni mondjuk 92-be, amikor a 2400-es modemen vanszorogtak lefele a bitek, rengeteg turelem (es penz) kellett barminek a letoltesehez (ez meg a bbs korszak volt, nem is internet).

De vissza az email-hez. Az email egy nagyon torekeny/tunekeny dolog, ezt valamiert a szolgaltatok elfelejtik kozolni, a felhasznalokat pedig valamiert nem nagyon erdekli. Nagyon fontos lenne a tudatossag, mert ahogy @bbb is felsorolta/irta tucatnyi (ha nem tobb tucatnyi) egyeb szolgaltatas fugghet ettol, vagy kapcsolodhat ehhez.
Igaz, magat a szolgaltatast epp csak 30 eve hasznalom, de nincs igazan kiforrott es olcso megoldas.

Olyan van, ami majdnem 100%-os, de az (relative) draga:
- veszel magadnak domain nevet, ez a tied amig fizeted
- valahol telepitesz es karbantartasz magadnak egy mail szervert
vagy:
- fizetsz valamelyik szolgaltatonak, aki kinal mail szerver szolgaltatast

Ez eleg stabil, mert maga az email cim (pontosabban a domain) a tied (amig fizeted), a szervert pedig viheted szolgaltatotol-szolgaltatora, nem befolyasolja a cimet....
Termeszetesen a domain regisztrator/szolgaltato is emeli az arakat, probaljak a maximumot kipreselni az ugyfelekbol, de ez megint csak szabadon hordozhato szolgaltatas, mindig lehet kedvezobbet keresni/talalni.

Azt meg hozzatennem, hogy az elmult tiz evben mar nem dolgoztam olyan cegnel, ahol lett volna 'sajat' mail szerver karbantartva, a sajatomat is megszuntettem mar 10+ eve, egyszeruen tul sok macera.
Most a Google-t hasznalom, bar 10 eve kb $15 volt az ami most majd $31, de egyelore nem latok kenyelmesebb es megbizhatobb megoldast.
Cserebe nincs vele szinte semmi gondom.
Következő: »»   1113 / 1127
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem