Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3548 / 3692
(#) hapro hozzászólása Ápr 6, 2024 /

Sziasztok!
Nagyon rég használtam ezt a fórum keresőt. Nem emlékszem hogy is kell adott felhasználó, adott szavas hozzászólását keresni. Kérlek segítsetek ebben. Valami csillag meg user meg kettőspont is volt arra emlékszem...
Köszi
(#) Skori válasza KBal76 hozzászólására (») Ápr 6, 2024 /

Könnyen lehet, hogy a toner por is hat a kikeményedésre, de amúgy elképzelhető, hogy így is ki fog keményedni - csak kell még 1..2 hét...
(#) Frankye válasza hapro hozzászólására (») Ápr 6, 2024 /

Az oldal alján ott a segítség, de a kérdésedre a konkrét válasz:
Idézet:
„user:xyz - XYZ nevű felhasználó témáinak és hozzászólásainak keresése”
(#) hapro válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 6, 2024 /

Köszönöm a segîtsèget.
A helyzet az, hogy így már próbáltam. Eredmèny nélkül. Tehát beírtam, hogy user:hapro és erre azt írta a kereső, hogy nincs találat.
Akkor konkrét példával: a saját hozzászólásaim között szeretnék keresni, amit nem tudom hol, és nem tudom mimor írtam, de tartalmazza az alu, vagy a földkábel szavakat.
Mit csináljak máshogy?
Esetleg számíthat, hogy androidról vagyok?
(#) Bakman válasza hapro hozzászólására (») Ápr 6, 2024 / 2

Így:
  1. * user:hapro
Ha konkrét szóra keresel, akkor így:
  1. földkábel user:hapro
Utóbbi a nagyon gyakori szavak keresésére nem működik, mint pl. a nem, igen stb. A konkrét listát nem ismerem. Ha csak egy adott témában keresel:
  1. * topic:4595
Saját hozzászólásaid, adott témában:
  1. * user:hapro topic:4595
Konkrét szó, konkrét témában, konkrét felhasználótól:
  1. földkábel user:hapro topic:4595
Megesik, hogy nincs találat, pedig tutira kellene lennie. Ilyenkor a speciális karaktereket tartalmazó feltételt (felhasználónév és/vagy kulcsszó) idézőjelek közé kell tenni:
  1. "földkábel" user:hapro topic:4595
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2024
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 6, 2024 /

Az is előfordulhat, hogy a keresett hozzászólás már nincs a fórumon valamilyen ok miatt.
(#) reloop válasza hapro hozzászólására (») Ápr 6, 2024 / 2

Szia! Katt ide!
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 6, 2024 /

Simán, de még a user sem biztosan.
Attól is függ, mennyire kérte/kellett utána takarítani.
(#) szs válasza hapro hozzászólására (») Ápr 6, 2024 / 1

Idézet:
„beírtam, hogy user:hapro és erre azt írta a kereső, hogy nincs találat.”

Mert egy lépést kihagytál.
Azután, hogy beírtad:
user:hapro
utána még az alatta lévő dobozkában (keresés módja) át kell váltani a kis nyíllal a
hozzászólás keresés
fülre.
És csak utána kattints a keresés gombra
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2024
(#) elactrofan válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /

Üdv!
egy szerszám nem egy feladatra való/lehet használni.
ajánlom figyelmed be a következő videót vége felé a lényeg
Bővebben: Link
-----
BBB: köszönöm a tippet a rókafarkú fűrész úgy vitte az anyagot mit a kés a vajat, Nagyát már sikerül is levágnom.
(#) bbb válasza elactrofan hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /

Ezt a fajta szerkezetet már sokszor láttam különböző videókban, te is készítettél egyet?
(#) Alkotó válasza elactrofan hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /

Tegyél belátásod szerint.
Korábban egy olyan méretű "kis fadarabról" volt szó, ami semmiképpen sem igényel egy ilyen szerkezetet. A linkeden bemutatott készülék, olyan nagy méretű anyagok megmunkálásánál jöhet szóba, amik nem férnek be egy normál gyaluba.
(#) elactrofan válasza bbb hozzászólására (») Ápr 8, 2024 /

Nem készítettem ilyet, nagyon kicsi helyem áll rendelkezésre.
De ettől függetlenül egy kisebb szerkezet megalkotása nem áll távol tőlem, csak az idő mi nem sok amit rátudok áldozni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2024
(#) elactrofan válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 8, 2024 /

és ez meg akadályoz abban hogy kisebb munkadarabot ugyan ezzel a technikával megmunkáljak?
Meg ezt azért linkeltem, hogy a maróval nem csak marni lehet
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2024
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 8, 2024 /

Régen lehetett egybe öntött ütőt kapni tenisz labdához ma meg mindenhol ez a műanyag húros sz.. van. Hol keressek normál minőségűt nem horror áron?
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 8, 2024 /

A teniszütő mindig húrozott volt. Milyen teniszre gondolsz?
(#) mnyugger válasza granpa hozzászólására (») Ápr 8, 2024 /

Asztali.
(#) granpa válasza mnyugger hozzászólására (») Ápr 8, 2024 / 1

Az nálam pingpong.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Ápr 8, 2024 /

Milyen teniszre gondolsz?
Gönye láb.
Szerintem nagy örülés volt, amikor át lett adva.
(#) Alkotó válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 8, 2024 / 1

Én már régóta használok teniszütőket, de már a legelső fából készültekben is húrozás volt. A maiak ehhez képest már sokat fejlődtek. A sza-rnak minősített műanyag húr valahol a csúcstechnika tetejét képviseli, mert egy ilyen húr szakítószilárdsága nagyobb mint az azonos méretű acélhuzalé. De ha ettől idegenkedsz, akkor bélhúrokból is széles a választék, és manapság már szinte divatos lett a kevert húrozás is.
A "normál minőség" nem elég precíz megkötés, mint ahogy a horror ár is ködös behatárolás. Egy már használható ütő kb. 50 ezer körül indul, és egy átlagos húrozás kb. 6-7 ezer Ft. Utóbbi nem örökös, időnként elszakad és cserélni kell. És azt is érdemes mérlegelni, hogy ez egy olyan játék, amit legalább ketten játszanak, tehát a játékhoz 2 eszköz kell legalább. Ez akkor lesz érdekes, ha pl, a pároddal akarsz játszani, mert akkor neki is te adod az ütőt, illetve a gyakori húrszakadás miatt tartalék ütő is kell legalább 1, de az se baj ha több van.
Összefoglalva, kell egy kis beruházás a dologhoz.
Fontos! Az embereknek vannak sajátosságaik, és az ütőknek is van néhány egyedi tulajdonsága. Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert a fejméret, a súly, a súlypont, és a nyél mérete meghatározó. Valamint a húrok sem egyformák, a vékonyabbak rugalmasabbak, de kevésbé tartósak, és a feszességet is érdemes próbálgatni.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 8, 2024 /

Nem tudom megnézni, mert az "adatai fontosak"-nál automatikus lekapcsolásra van állítva nálam.
(#) Suba53 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 9, 2024 /

Azok az egybe öntött "tenisz" ütők az olcsó gyerekjáték kategóriába tartoztak.
Egy bármilyen szinten játszó teniszező a kezébe se veszi az ilyet.
A normál teniszütőknél a húrozás rugalmassága, feszessége adja azt a dinamikát, amivel a megfelelő erejű ütéseket, szervákat tudják produkálni a profik.
(#) mek-elek válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 9, 2024 /

No meg megfájdulhat a váll, könyök, csukló, és az izomláz is látogatóba jön... És nem árt egy kis pingpongos előélet.
(#) Ódenka válasza mek-elek hozzászólására (») Ápr 9, 2024 /

Nekem meg forrasztópáka-könyököm van...
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Ápr 9, 2024 /

Idézet:
„Nem tudom megnézni, mert az "adatai fontosak"-nál automatikus lekapcsolásra van állítva nálam.”

Ha nem tanulsz meg (el)bánni a sütikkel, akkor a mai világban egyre több mindenről lemaradsz.
(#) mek-elek válasza Ódenka hozzászólására (») Ápr 9, 2024 /

Hát igen, a többit érdemes elhallgatni... Manapság sok irodistát látni az utcán.
(#) mnyugger válasza Ódenka hozzászólására (») Ápr 10, 2024 / 1

Gyantát bírod?
(#) Villanymozdony hozzászólása Ápr 10, 2024 /

Sziasztok!
Mennyire befolyásolja egy hőmennyiségmérő által mért adatokat az, hogy etilén glikolos víz van a körben?
Ultrahangos egyébként.
(#) Prefector válasza Villanymozdony hozzászólására (») Ápr 10, 2024 / 1

A hőmérséklet és a folyadék sűrűsége is befolyásolja az ultrahangos áramlásmérőket (így a hőmennyiség mérőt is kell hogy befolyásolja).
Ha állítható rajta a sűrűség, akkor általában p=1.00 g/cm3 körüli a víz alap beállítása a legtöbb átfolyásmérőn., de van hogy Kp-vel jelölik (p, ρ, görög rhó).
(#) Villanymozdony válasza Prefector hozzászólására (») Ápr 11, 2024 /

Köszi,
Megnézem!
Következő: »»   3548 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem