Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   592 / 592
(#) Horvath65 válasza tibec hozzászólására (») Kedd, 18:40 /

Hogyan férek a motorhoz? Mert a hátulja egyben van az odalával.
(#) Hobbiszerelő1972 hozzászólása Kedd, 20:03 /

AEG Lavamat 98699 FL E69 hibakód, javítás utáni diagnosztika

Sziasztok kedves hozzáértők!

Vásároltam használtan egy AEG Lavamat 98699 FL típusú mosógépet, ami kétszer hibátlanul kimosott, aztán harmadszor nem melegítette fel a vizet. Szervízmenüben E69 hibakódot írt, ami ugye elvileg a fűtőszál hibáját jelenti. Kivettem a régit, amin vastag vízkő és koszréteg volt, ami alatt látszott egy kis égésnyom. Kicseréltem egy másik használt, de nemrég cserélt, így szinte új fűtőszálra, amivel szépen melegíti is a vizet, viszont az E69 hibakódot még mindig írja, pedig szèpen végigment vele egy tisztitó mosás és egy gőzölős program is! A szervízmenüben annyit ír, h "Nézd meg a kezelésit" E69. Viszont érdekes módon nem lép tovább a szervízmenüben, hiába próbálok futtatni egy diagnosztikát, tekergetve a programválasztó gombot, nem mutatja a C programokat! Ezt kiírja és ennyi, utána visszalép a mosóprogramokba.
A súlyérzèkelőt sem tudtam bekapcsolni, hiába nyomom azt a két gombot, amit a használatija ír, pedig hasznos lenne, ha kiírná a ruha súlyát a gép!
Hogyan tudom előhozni a szervízmenüt újra és miért írja még mindig ki az E69 hibakódot, ha szépen melegíti a vizet, ahogy kell?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítő tanácsokat!

Üdv!
CsM
(#) tibec válasza Horvath65 hozzászólására (») Kedd, 20:41 / 1

Egy szőnyegre, vagy valamire fektesd le a gépet az egyik oldalára, így alul hozzáférsz a motorhoz.
(#) Horvath65 válasza tibec hozzászólására (») Kedd, 20:46 /

Köszönöm az ötletet. Van egy teljesen ugyan ez a típusú gépem, kicseréltem az megy most(remélem beáll, mert annak az üstje lyukadt ki és beragasztottam/hegesztettem, egy 200-ast vert keresztül az üstön a dob) ezt a gépet a hétvégén szedem szét. Akkor többet tudok majd.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:47
(#) még1MbR hozzászólása 18:48 /

Electrolux EVM2100 vezérlőpanel

Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, milyen LNK IC található valójában az Electrolux EWM2100 vezérlőpanelen?
EWW167580W a gép (mosó és szárítógép), alkatrésznek vettem, de valaki már gányolta az LNK ic-t benne, és nem vagyok biztos, hogy gyárilag LNK306-os az odavaló.
A szervíz manual nem említi ilyen szinten sajnos
Köszönöm szépen a segítséget.
Következő: »»   592 / 592
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem