Fórum témák
» Több friss téma |
Adatlap szerint négy lábból két láb csak díszítés (mechanikai rögzítő).
Köszi!
![]() Ha Terminátorba lesz ilyen megismerem most már. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2025
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Erre végkép nem gondoltam.
A korai mobiltelefonokban voltak ilyenek a csengő hangszórójaként, úgy 25 éve. Legalábbis úgy rémlik, hogy abban láttam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2025
Így már az is valószínű, de nem én voltam a kérdező, csak nyüzsögtem egy kicsit. Én inkább kiszedni szoktam a háztartási készülékeimből az ilyesmit...
Milyen alkatrész ez?Tisztelt fórumozók!Ez millyen alkatrész lehet? Panelba forrrasztott, jelölés '30' A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2025
Mondjuk 30A-es olvadó biztosító?
30A-es biztosíték.
Ez egy autókban használatos biztosíték beforrasztva.
Oké...talán ez egy 12V/230V-os inverterben lehet (ezt a kérdező megadhatta volna, meg azt is hogy nem "panelbe beforrasztott" SMD cucc!).
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2025
Remélhetőleg jól látható a fotón, hogy nincs foglalatban a biztosíték,, közvetlenül a panelba forrasztották ezt az alkatrészt, ezért voltam bizonytalan az alkatrészt illetően. Néha egy egyszerű tőmondatban a kérdésre válaszolni (mint tette ezt KU202M és rectamas, majkimester) kifizetődőbb.Egyébként egyetlen szóval sem állítottam,hogy ez egy SMD cucc!!annyit állítottam ,hogy a panelba van forrasztva(amint ez ki is derült) majkimester köszi! Elismerve egyéb magasabb fokú szakmai ismereteidet, tisztelettel, egy laikus.
Kösz...így már azt is látni, hogy ez kiégett. Ez nagyon "kínai" megoldás...
Én azt hiányoltam, hogy a gyöngébbek kedvéért (pl. én), leírhattad volna, hogy nem smd, mert messziről annak tűnhet. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2025
Aki látott már késes biztosítékot, az ránézésre felismeri, még a mellékelt képről is.
Nem kell ezt túlragozni... A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2025
Ilyenek vannak az autómban is...de még nem kellett cserélnem egyiket sem.
A kép optikailag átverős, ha a piros vezeték átmérőjéhez viszonyítjuk a bizti méretét...ez téveszthetett meg. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2025
Táp ICSziasztok.Tönkrement a LED tápegységem. Tipusa SKU:6133 Kimenetén villog a kontrol LED. Próbál feléledni, de nem tud. Minden alkatrész le van mérve. Mind jó, kivéve a primer felőli IC. Kicserélném de nincs rajta típus jelzés. Felismeri valaki az IC-t kép és bekötés alapján? Köszönöm a válaszokat. Mekkora értékű ez a poti?Üdv!Egy computherm q3rf készülékemben tönkremet valamiért az ntc mellett lévő poti,amivel kalibrálni lehet a hőfokot 20F van ráírva semmi más.Valakinek esetleg ad ez támpontot,hogy mégis mekkora értékűt vásároljak bele? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2025
Nem lehetséges, hogy festékhiányos 302 (3 kΩ) az a felirat? Nem látszik a képen. Igaz, nem túl gyakori érték.
Megmondom őszintén,fogalmam sincs.
Mindenesetre,ha más nem lesz,akkor valami 3kohm körülit keresek. Köszönöm!
Ha biztosan hibás, szedd szét a potit. A szénpálya ellenállását valószínűéeg meg tudod mérni, ha csak a felét is, már lehet következtetni a teljes ellenállására.
Szia!
Nem írtad adó vagy vevő. Nekünk is ilyen van, típusra.. Szétszedtem, de nincs benne trimmer.
Szia! 302 lesz az a felírat.Itt talál belső képet is róla.
https://www.megatherm.hu/Shared/ProductFiles/computerm-q3.pdf
A kijelzőröl van szó amiben az elem van,de közben már kiderült az érték.Köszönöm.
Az is megoldás lett volna,de már egyértelmű,hogy jó volt az első tipped.Köszi
Milyen alkatrész ez ?Sziasztok!Ez milyen alkatrész ?
Szia!
Lendítene a dolgon ha leírnád, hogy miben van, illetve a környezetét is lefotóznád.
PUMH9 2*( NPN + 10 kiloohm + 47 kiloohm ) ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |