Fórum témák
» Több friss téma |
Szia erre gondolsz?
Szia,
Ha ez bármelyik Nexon gép,akkor tuti ,hogy nem ő gyártya le a masináit......Kína ráírva NEXON márka.
Idézet: rtja „gyártya”
A nexon az saját márka ,csak kinában gyártatja hisz ki nem ott ?
JHavítás képeiSziasztok ismét jött javításra pár gyöngyszem gondoltam megosztom a javítás képeit.Kétféle belsővel jött mellékeltem a képeket a külsejéről is. Azt írja 10j ,hát szerintem egyik sem közelíti meg.
Hali!
Az én kezembe is került egy totál ugyan ilyen, (bal, és jobb oldali kép) pont egy évvel ezelőtt. 10 oldallal visszább tettem közzé. Én megrajzoltam, és normális nyáklapon megépítettem. Elég bika a teljesítménye, de ezt leválasztó trafó nélkül használni életveszély. Ha nem úgy kapja a fázis/nullát ahogy elvárja, akkor a Fi relét nyomkodja le.
Hali!
Az én kezembe is került egy totál ugyan ilyen, (bal, és jobb oldali kép) pont egy évvel ezelőtt. 10 oldallal visszább tettem közzé. Én megrajzoltam, és normális nyáklapon megépítettem. Elég bika a teljesítménye, de ezt leválasztó trafó nélkül használni életveszély. Ha nem úgy kapja a fázis/nullát ahogy elvárja, akkor a Fi relét nyomkodja le. Bővebben: Link
Szia a jobb oldali 2 szer jött vissza mert kinyírja a tirisztort módosítanom kellett a kapcsolást emiatt hiányoztak alkatrészek a stabil működéshez.A kimenő feszültsége max 2000v nagyon gagyi .
Ezek szerint ez sorozat gyártásba megy.? Hogy lehet ilyet eladni.?
Mértem a trafót elvileg itt leválaszt bár ez a magyar szabványnak nem felel meg.
Mutatok másikat is ami szintén aggályos mert nem leválasztó trafós.
A középsőt 15 ért vették simson trafóval 3 napot bírt ki
Szia ismét mutatok egy hihetetlen belsőt.
Felhívom a figyelmet a csodás tv eltérítő tekercsre. Természetesen ez is hamar elromlott 88 e -ért.
Hali!
Az a TV eltérítő a fojtó lenne? 88e.? Ezt nem mobdod komolyan? Látom a szikraköz is belül van. Az elintéz ott mindent. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2025
Szerintem az lehet de ez a kapcsolás nem jó,
az egyik gond hogy így nem adja le a 10J a másik hogy így kinyírja a trafót is rövid úton ami meg is történt. Most ezzel mit lehet kezdeni? Kell egy normális panel bele és egy új trafó is. Ja és nem ez a megfelelő kapcsolás a 10j kihajtáshoz. Idézet: „Most ezzel mit lehet kezdeni?” Be csukod a szemed, és jó messzire elhajintod. Ennyi pénz ki adni egy ilyen piszokért. Egy ilyen trafó egy 10es nél is több.
Nem az enyém
reklamálni se tud a gazdája mert elérhetetlen a gyártója. Vajon miért? Még ügyfélszolgálati telefonszám is van rajta , csak nem akarom reklámozni azért nem teszem ki a külsejéről a képet. Megtalálható a neten sok színes matrica van rajta.
Ako Duo Power x2500 kapcsolási rajzÜdv mindenkinek!Keresném a fent említett kapcsolási rajzot. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: 22:48
|
Bejelentkezés
Hirdetés |