Fórum témák
» Több friss téma |
Igen ilyen van nekik de lehet kapni 22u-s kondit bár annak nincs baja.
A készüléket pedig lehet kapni 3j-osakat 20-ért ami nem megy állandóan tönkre. Még van valami ezzel a készülékkel előfordult többször hogy kigyulladt az a piros festésű trafó
A kék pici alkatrészre gondolok.. Köszi
Valamint a kondinál el lehet térni kicsit? Arra gondolok ők 2 ből oldották meg 63v 10mf+22mF... de 32mF et nem találok csak 35-40mF körülieket amik 63 voltosak.
Köszi A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2025
Az már nem jó nagyon lassú lesz
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2025
És ha választani kellene melyik a jobb szerinted? 63V33mF vagy 63V30mF vagy mindenképpen próbáljak inkább 32mF keresgélni akár rakjam össze 2 ö böl inkább én is?
Ki kell próbálni asebességet fogja változtatni
Még annyi kérdés a trizisztornál lehet eltérni vagy ott pontosan kellene? A benne lévő BT145-800R de nem nagyon taláok sehol csak BT151-800R meg ilyesmiket.. mondjuk azzal nincs gond szerintem csak gondoltam azt is rendelnék 1 et legyen tarcsiba...
Köszönöm szépen.. rendelek pár dolgot azt kiderűl mi lessz ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2025
Itt mindegy csak hasonló értékű legyen
Hali!
Csak hogy tiszta legyen előttem minden. Tehát ezután az áramkör után, (600V=) a nagyfesz oldalon már nem kell Graetz híd.?
Igen jól látod, nem kell
A 600 V már egyenáram
Hali!
Rendeltem egy ilyen mütyürt. A bemenet (12C DC) az oké. Berajzolnád a kimenetet honnan veszed? Lehet levenni AC-t is, DC-t is? A, B, C, D.? Köszönöm!
Szia!
Itt a rajz Bővebben: Link
Köszönöm!
Valami csak nem tiszta. Első kép, a nyilak nem oda mutatnak, ahová szöveg írja. Második kép, nem értem mit mondana? Párban használat esetén? A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2025
Maszek pásztorEgy újabb hányinger, a tákolója hátha magára ismerne itt![]() Tud működni hálózatról és aksiról is, a tulajdonosa véletlenül fordítva kapcsolta rá a 12V-ot, állítólag azonnal tönkre is ment...
Nem arra "tervezte" hogy te javítgasd ! Ez eladásra készült
![]()
Mindenesetre festeni nagyon szeretett aki építette.
Nem de csak az ózon miatt csinálta , evvel viszont javíthatatlanná tette a cuccost , kuka ...
NEXON Kapcsolási rajzÜdv Mindenkinek!Lenne-e valakinek Nexon kapcsolási rajz,vagy a belsejével fotó? Köszönöm.
A NEXON-nak több villanypásztora is van. Melyikre gondolsz?
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2025
Szia.
Bármelyikre! Mert a csávó ,aki eladja ,nagyon az égbe magasztalja cuccait.....
Tucat kacat lehet csak jó a szövegelés meg szép a doboza. Egyik videóban mutatta valamelyik elektronikát nem nagy szám
![]()
Szia,
Szerintem nem ő gyártya,hanem a kicsiszeműek. Hasonló dobozt láttam xelon márkával....
Hát én is megnéztem..
Sok a rizsa.. Hibás megfogalmazások.. Fontos paraméterek adatok"véletlen" kihagyása.. Kültéren nem használható csatlakozók alkalmazása.. És még sorolhatnám.. Felejtős.. persze ez az én véleményem
Volt egy olyan videó is amiben tírisztorokat mutogatott meg üres panelt, bontatlan smd tekercses alkatrészeket, akkor kapta meg a szállítmányt nagy dobozokban. Látszólag nem volt legyártatva semmi, de nem hinném, hogy cégen belül oldják meg az összeszerelést.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |