Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Időjárás ☀Azt mondja a rádió, hogy 11:00 és 16:00 között igen erős az UV-sugárzás, ne legyünk napon, a "strapabíróbb bőrűek" is akár ~15 perc alatt leéghetnek. | A hét második felében csütörtöktől akár ~40°C körüli kánikulára is lehet készülni.Fontos a megfelelő hidratáltság és szellőztetés. Vigyázzatok magatokra. ![]()
Szerencsére csak hétvégéig lesz forróság. Aztán már viselhetőbb lesz. Itt Nevadában, legalább nem nő a fű.
![]()
Te Amerikában élsz? :o Jó kérdés, hogyan fogjuk majd kibírni. Tetőtérben van a szobám ‒ szokott durva lenni ‒, valamit munkából hazafelé pont 13:00 körül, majd átszálláskor ~13:33 körül szoktam várni a buszt, ilyenkor napon is lehetek, míg fel nem szállok...
Nevadában 00:23 van
![]()
Itt pedig 09:26 van. Akkor most te hol vagy?
Magyarországon
![]()
Mindegy is, "Itt Nevadában,..." mondatod zavart meg.
A lényeg, hogy mindenki vigyázzon magára az erős UV-sugárzásban és kánikulában.
De hogy is élek ott, itt vagyok az Alföldön.
![]() Majdnem Nevada... ![]()
Itt Keszthelynél valamelyik héten volt ~2mm eső, ami csak az egyik hordót töltötte meg a kettő közül, azóta semmi. A madáritató majdnem üres, a kerti "tó" (beásott műanyag homokozó) alján is alig maradt már valami víz.
Sajnos: se, se. Mint írtam; nyírás ezután (hétvégén nem zörögtem.)
Ha már rend lesz, lesznek képek. ![]() A hozzászólás módosítva: Hé, 10:41
Nos, mi most ünnepeltük meg a Semmelweis napot egy jó bográcsolással. A tűző napon két és fél-három órát álltam csak a tűz mellett, sok szőr nem maradt a lábszáramon...
A hidratálás tényleg fontos, ezalatt az idő alatt valamivel több, mint két és fél liter enyhén szörpös vizet meg sima vizet ittam meg, de a vesén keresztüli ürítés az csak pár csepp volt ebből, a többi bőrön keresztül távozott. Kész szerencse, hogy most csak 35-36 °C volt enyhe széllel. Komolyan elgondolkodtató lenne egy kültéri párásító ventilátor beüzemelése ilyenkorra.
És meg is főzték?
(Ha már levágták) Az jutott hirtelen eszembe: Holnap nem tud a gyerek iskolába menni. Levagjuk a disznót. ![]() A hozzászólás módosítva: Hé, 17:26
Igen, a mi csapatunk szakácsa én voltam. Most kezdek eljutni odáig, hogy be tudjak állni a zuhany alá
![]()
A mondatszerkezetből, tartalomból, korábbi információkból az a mondat "long past tense". (így ~50 év homályából)
![]()
Nekem is akkor szokott a szőr lepörkölödni a vádlimról, amikor én vagyok a szakács.
![]() A többiek félnek a tűztől, ilyenkor. ![]() A hozzászólás módosítva: Hé, 21:45
Fejlemények az ügyben. A hibát egy HIÁNYZÓ relé okozta. Én meg megettem a rengeteg ideget miatta. Már a műszerfalon is kijelzi.
Én azt értem, és rohadtul kihullik az ember haja, mikorra rájön.
Dehát: eddig hogyhogy nem hiányzott???? Hacsak nem úgy történt, hogy eddig sohsfm nézted: van-e helyzetjelző. A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:21
Ismerősöm kölcsönkért egy utánfutót valakitől majd rohant vele hozzám, mert semmi lámpa nem működött. Égők fele kiégve, másik fele nem érintkezett korrodált foglalatában, féklámpa zárlat autó biztosítékot kioldotta. Ez mióta járhatott egyre több hiányos fényekkel, ennyi hiba nem kis idő alatt jött össze.
Tépted a hajad biztosan
![]() De: mindennapos a világítas nélküli utánfutó, a fordítva irányjelző. Ha már kiveri az autó biztosítékjat is, akkor tűnik fel a használóknak: gáz van. Idézet: Ebből következően a tulaj autónak -Lada- sem volt féklámpája akármióta, meg még amik ezen a biztin vannak. „Ha már kiveri az autó biztosítékjat is”
A lámpák töredékéről tudnám megmondani melyik milyen funkciót lát el.
Szerintem az utánfutó csatlakozónak külön biztosítékai vannak pont azért, mert fene tudja, mit fognak rádugni utánfutó címén. Az is előírás, hogy a jobb és a bal helyzetjelzőknek, fényszórónak külön biztosítékon kell lennie, hogy ne sötétüljön el egyszerre minden.
Én azt szeretem még, amikor indexelni kezd vagy fékez egy autó és villog összevissza minden, mint valami kínai LED-es karácsonyfadísz, mert testhibás
ŰrfellövésHamarosan történelem íródik, Kapu Tibor űrfellövése hamarosan megtörténik a NASA-nál!!![]() Aki szeretné látni, az a tévén a TV2 csatornát kapcsolja be, ahol az űrfellövéssel foglalkozó Hunor különkiadás műsor megy! ![]()
Saját féklámpa sem volt autónak biztosíték kiégése után, ebből gondolom nincs külön biztosíték.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |