Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lopásgátló építés
Lapozás: OK   3 / 3
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Júl 6, 2025 /

Régen volt egy kis ABC Kőbánya-Kispesten, annó ott vettem meg kenyeret, ilyesmit hazafelé.
Meg akkor is volt már egy táskám, ami mindig nálam volt.
Na az ott minden esetben bejelzett.
Az első néhány alkalommal kipakoltam a táskát.
Pár hét után már puszi pajtások voltunk a biztonsági őrrel.
Szerintem én bármit ki tudtam volna hozni.
(#) bbb válasza szs hozzászólására (») Júl 6, 2025 /

Mondjuk érdekes hogayn marathatott rajta, mert az automata pénztárnál a szeszesital kategóriájú termékekhez hívja a rendszer az eladót, hogy igazolja a 18-as korhatárt. Annak meg le kellett volna szednie róla a kütyüt.
(#) erbe válasza bbb hozzászólására (») Júl 6, 2025 /

Jöttem már ki én is úgy termékkel, hogy rajtamaradt a lopásgátló és sehol se jelzett. Automata pénztárnál nem feltétlen a vásárlók között ugrándozó kisegítő veszi le a lopásgátlót. A kijáratnál kell kérni. A bolti alkalmazott nem sokat foglalkozik vele, de mikor biztonsági őr vette le, az megnézte a blokkot is.
(#) szs válasza bbb hozzászólására (») Júl 6, 2025 /

Igen, úgy kellene történnie.
De ezt megbeszéltük a nejemmel, mikor írtam a fentebbieket (hiszen ő is kívancsi e dolgokra). Igenis, kiütöttek ( na, nem őt, hanem az Unicumot, hiszen lathatóan 18-on felüli). És nem vették le a "nyakláncot", senki nem vette észre. A kapu sem jelzett. Itthon derült ki, hogy van rajta.
(#) Kera_Will válasza Gafly hozzászólására (») Júl 9, 2025 /

Valamikor a notim taskajaba hordozgattam 15-25 feet kozti utp patch kabelt.
Amikor befele mentem az oroshazi lidlbe a nem regen telepitett lopstop vonyitani kezdett.
Eloszor vmi veletlen nem deaktivalt tagre gondoltam.
De nem volt ilyesmi , biztiboyal eggyesevel lobaltam kapu elott a taskaban levo tagelheto cuccokat.
Vegul mikor a eth kabel tekercs kerult a keretantenna melle attol indult be.
Valahogy a sok menetes tekercs es a sok szigetelt drotbol allo kapacitas eppen rezonanciat adott a kapura.
(#) Atis57 válasza szs hozzászólására (») Júl 9, 2025 /

Sziasztok!

A Sieléshez használt dzsekiben gyárilag van ilyen rezgőkör.(Könnyen megtaláljanak a lavina alatt? )
No ez télen minden boltban bejelez-De még a Birósági /Ügyészségi kapunál is.

Persze a biztonsági őrök egy része ajánlkozik, hogy Ő KITÉPI belőle.!
A mozgási sebesség is lényeges, ha lassan mész megúszhatod.

Szóval a kici kinai mindent -mindenhová elad?
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem