Fórum témák
» Több friss téma |
Valahogy éreztem hogy lehetetlen, a keresések alapján is , akkor kap egy 1/8 ast az talán többet ér mint patkolva
![]() BekötésSziasztok.Segítséget kérnék egy régi Lehel hűtőszekrény hőfokszabályozó és lámpa bekötésében. Kivették a hőfokszabályozót, nem jelölték melyik drót hol volt, nekem kellene visszakötni. A képen látható drótok és szabályozó hogy passzolnak össze? A drótos kép alján lemaradt a lámpa kapcsoló, amit az ajtó működtet, erről egyik barna drót a lámpára, másik barna nem tudom hova. A négyeresben lévő barna és kék drót összekötésével indul a kompresszor, de nem azonnal, hanem kis idő múlva. Ennek így kell lennie, van valami időzítő a kompresszorban? Köszönöm.
Szevasz!
Hátha segít, bár az RANCO.. Ápr 29, 2025 válasz. A lábszámokaz nézd. Ha 10 percig előtte nem ment, akkor azonal indul, ha sűrűn próbálgatod, akkor késlekedik, ha ezt sokszor teszed, sioha többet nem idul Üdv: StMiklos A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2025
kompresszorudv.fagyasztos kompresszor,ha valakinek kellene.
Helló Olvashatatlan az adat tábla!
Ne a képre, hanem alatta a file névre kattints, akkor olvasható.
Még a képet nagyítva is olvasható.. Onnan van kivágva.
Hűtőgép javításSziasztok!Viszonylag jártas vagyok néhány dolog szervizelésében, de hűtőt még nem volt szerencsém javítani. Ezért is bátorkodom ide írni. Nézegetem a használt hűtőket (saját részre), amik nem működnek. Nagyos sok kultúrált darab van, de ez-az nem oké rajtuk. Pl.: nem indul el, elindul de nem hűt stb. Próbáltam utánanézni, hogy mik lehetnek a tipikus gondok, de igazából sok-sok hozzáértő kolléga van itt, akinek adok a szavára. Köszönöm, ha adtok tippeket, vagy szerviztanácsokat! ![]()
Szia! Lehetőleg olyat ne vegyél ami elindul de nem hűt, mert szinte 90%ban közeghiányos a kalorikus kör tömörtelensége miatt. Elég körülményes ,vagy esetleg teljesen javíthatatlan.
Mondhattad volna azt is, hogy olyat ne vegyen ami nem működik.
![]()
Ha így fogalmaztam volna, akkor elveszem a kedvét az esetleges javítástól. Gondolom saját részre szeretne másodlagosnak egy "kulturált" darabot. ( Kis szerencsével ha esetleg elektronika, vagy hőfokszabályzó probléma miatt lett kidobva akár még javítható is, persze értelmes anyagi keretek között.)
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |