Fórum témák
» Több friss téma |
3D-s esetmodell STC típusú vezérlőkhözÜdvözlök mindenkit.Szeretnék bemutatni egy 3D házmodellt az STC1000 és STC3028 típusú vezérlőkhöz, mivel láttam, hogy sokan használják ezeket a készülékeket. Csatolok néhány képet illusztrációként. Akinek szüksége van a 3D nyomtatási fájlokra, üzenetben jelezheti. Incubator Arduino NanoAutomata keltetőSziasztok! Én is építettem egy kisebb keltetőt, amit szeretnék nektek bemutatni. Egy 25 literes, hőszigetelt utazó hűtőládából készült. Az elektronikai részhez egy Arduino Nano-t használtam, egy motoros fiókot a tojások forgatásához, valamint egy 12V-os PC ventilátort, amit 8V feszültséggel táplálok. Mellékelek képeket a készülékről, a nyomtatott áramköri lapról és a kapcsolási rajzról. Az összes funkciója a következő: A tojások automatikus forgatása, igény szerint programozható. A hőmérséklet, páratartalom és hiszterézis kijelzése és programozható szabályozása a felhasználó beállítása szerint. Hang- és fényjelzés (LED), ha a beállított értékek túllépésre kerülnek. Az idő megjelenítése, a keltetési napok programozása, valamint a visszaszámlálás a kikelésig. A tojásforgatás automatikus leállítása a 18. napon (tyúktojás esetén). Az adatok megőrzése áramszünet esetén is. Ha valakit érdekel egy ilyen keltető megépítése, nyugodtan írjon üzenetet.
A keltető fűtése kb. 32 W teljesítményű fűtőfóliával van megoldva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |