Fórum témák
» Több friss téma |
Erre azért válaszolnék itt, mert kicsit kuszának tartom az érvelésedet. Először is az ízlés kérdése kinek a HD800s, és kinek AKG The Composer, és van akinek Focal Stellia. Persze ez sem igaz egészen, mert az első 300 ohmos, a második 22 ohmos, és a harmadik meg 35 ohmos. szóval vannak eltérő szempontok is egy név mögött. Szóval nem elég a nevekkel dobálózni.
Idézet: „Aztán azon lehet lamentálni, valójában mekkora zavarjelet tud összeszedni, egy alig 2 m-es aszimmetrikus kábel,” Az audiofil témában erre is kitértem. Énnálam nem jellemző a többméteres kábel, és készüléken belül sem lengedeznek 20cm-es vezetékek. Nem vagyok stúdiós, és színpadi technikus. Mondjuk max 50cm a kábeleim hossza. Persze van 1,5m-es is egy különleges esetekre. Azonban el kell mondanom, ha előkerül sem okoz gondot. Ezért kell jól megépíteni egy erősítőt, hogy ez így legyen.
A terjengős mellébeszélésedre nem reagálnék.
De kifejezetten örülök annak ha tudod miként kell jól megépíteni egy erősítőt. Érdeklődve várom, hogy végre meg is mutass egy így készült produkciót. Idézet: „Érdeklődve várom, hogy végre meg is mutass egy így készült produkciót.” Hogy? Én mindig felszoktam tenni az építéseimet. És már szó volt erről, én nem eladásra dolgozok, hanem a zeneszeretetem kapcsán. Így nem a látvány, hanem a hangzás ami számít bennük. Ezek után, megkérdezhetem, hogy Neked milyen fejhallgatód van?
Nem látom át mihez lenne bármilyen köze az én fejhallgatómnak, de ha már kérdezted, akkor elmondom. Egy áruházban vásárolt "KitSound DJ" fejhallgatóm van, kb. 8-10 éves, tizen-pár ezer forintért vettem, és elégedett vagyok vele, igaz én ezen nem hallgatok zenét, kizárólag a PC-s játékokhoz használom. Stabil, kényelmes, hangos, szuperflexibilis kábel van rajta.
Két bajom van vele. Részben fehér, ezért ha pörköltszaftos kézzel játszok, és valamiért fel-le kell rakni a fejemen, akkor ottmarad a zsíros kezem nyoma. Illetve töredezik a szivacsot borító réteg, amitől kopottnak látszik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |