Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Fejhallgató erősítő
Lapozás: OK   156 / 156
(#) mek-elek válasza Alkotó hozzászólására (») Szept 17, 2025 2 /

Erre azért válaszolnék itt, mert kicsit kuszának tartom az érvelésedet. Először is az ízlés kérdése kinek a HD800s, és kinek AKG The Composer, és van akinek Focal Stellia. Persze ez sem igaz egészen, mert az első 300 ohmos, a második 22 ohmos, és a harmadik meg 35 ohmos. szóval vannak eltérő szempontok is egy név mögött. Szóval nem elég a nevekkel dobálózni.
Idézet:
„Aztán azon lehet lamentálni, valójában mekkora zavarjelet tud összeszedni, egy alig 2 m-es aszimmetrikus kábel,”

Az audiofil témában erre is kitértem. Énnálam nem jellemző a többméteres kábel, és készüléken belül sem lengedeznek 20cm-es vezetékek. Nem vagyok stúdiós, és színpadi technikus. Mondjuk max 50cm a kábeleim hossza. Persze van 1,5m-es is egy különleges esetekre. Azonban el kell mondanom, ha előkerül sem okoz gondot. Ezért kell jól megépíteni egy erősítőt, hogy ez így legyen.
(#) Alkotó válasza mek-elek hozzászólására (») Szept 18, 2025 /

A terjengős mellébeszélésedre nem reagálnék.
De kifejezetten örülök annak ha tudod miként kell jól megépíteni egy erősítőt. Érdeklődve várom, hogy végre meg is mutass egy így készült produkciót.
(#) mek-elek válasza Alkotó hozzászólására (») Szept 18, 2025 2 /

Idézet:
„Érdeklődve várom, hogy végre meg is mutass egy így készült produkciót.”

Hogy?
Én mindig felszoktam tenni az építéseimet. És már szó volt erről, én nem eladásra dolgozok, hanem a zeneszeretetem kapcsán. Így nem a látvány, hanem a hangzás ami számít bennük.
Ezek után, megkérdezhetem, hogy Neked milyen fejhallgatód van?
(#) Alkotó válasza mek-elek hozzászólására (») Szept 18, 2025 1 /

Nem látom át mihez lenne bármilyen köze az én fejhallgatómnak, de ha már kérdezted, akkor elmondom. Egy áruházban vásárolt "KitSound DJ" fejhallgatóm van, kb. 8-10 éves, tizen-pár ezer forintért vettem, és elégedett vagyok vele, igaz én ezen nem hallgatok zenét, kizárólag a PC-s játékokhoz használom. Stabil, kényelmes, hangos, szuperflexibilis kábel van rajta.
Két bajom van vele. Részben fehér, ezért ha pörköltszaftos kézzel játszok, és valamiért fel-le kell rakni a fejemen, akkor ottmarad a zsíros kezem nyoma. Illetve töredezik a szivacsot borító réteg, amitől kopottnak látszik.
Következő: »»   156 / 156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem