Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Közben én is megtalàltam a Youtubon ( ott is eléggé sokat magyarázza valaki) előtte a fiam találta az egyetemük belső hálozatán.
A vicc valoban a ! jel volt, de az eredményt felesleges 10 percig magyarázni.
Ha valaki nem követi a műveletek sorrendjének szabályát és először a 21-ből vonja ki a 10-et, majd az abból kapott 11-et osztja el 1/2-el.
Majkimester arra a videóra kíváncsi, amelyikre itt hivatkozol: Bővebben: Link.
"német matematika youtube adàs"
A vicc abban volt. ( nem az eredményben, mert azt pár másodperc alatt még fejből is ki lehet számolni) , hanem abban, hogy az egyetemisták 75%-a nem vette észre a felkiálto (!) jelet.
Ok, de hol az a videó, ahol a "professzornak van pofája elmagyarázni miért"?
Irtam, hogy az egyetemi szerveren láttam, nem tudom honnan vették és nem is fogom keresni.
A YT-n amit láttam is vagy -10 perces video, ami röhej, igy meg sem néztem. Mit kell egy ilyen egyszerü példán 10 percet magyarázni.
Először hibásan idézed be a válaszokat, a felkiáltójel lemaradt, azután azt állítod a tanárúrnak 22 jött ki végül az egyetemisták 75%-ára hivatkozol. Lehetnél kicsit összeszedettebb is. Például mindjárt a kezdő hozzászólásodban megosztod az eredeti videó linkjét amiről beszélsz, és konkrétan fogalmazol.
Meg tudnád mutatni, hol jött ki például 22 a tanárnak, mert a videóban nem. És honnan jön a 75%? És ha a vicc a faktoriál, akkor ez hol derül ki a kezdő hozzászólásodból, mert abból ez teljesen kimaradt. Általában az történik, hogy felkapsz egy témát, leírod saját olvasatodban bármilyen hivatkozás nélkül, végül meg mindig kiderül nem teljesen úgy van az. Legközelebb legyen hivatkozás.
Ezek szerint több video is van, de most erről miért kellene beszélgetni, amikor a helyes megoldás kézenfekvő.
Vagy azt is viccesnek találod? |
Bejelentkezés
Hirdetés |