Fórum témák
» Több friss téma |
Kínai ponthegesztőKaptam egy akkus ponthegesztőt és rákerestem, hogy milyen értéket képvisel, mennyire használható. Természetesen pont ilyet nem találtam...viszont egy hasonlónál érdekes képekre bukkantam.![]()
Ez van akkor, amikor olyan valakire bízzák a merketinget akinek halovány lila gőze sincs mi az amit el kéne adnia.
![]()
Sírva röhögtem végig a képeket!
Ezekben csak az a legjobb, mikor valakik ezen képek alapján döntik el, hogy megveszik... aztán belegondolunk, hogy vajon mit csinálhat vele otthon... ![]()
A 2. képen talán garanciális rásegítés történik...
![]() Ja, van fent egy videó is, ahol 2 kéz valóban akkucellára ponthegeszti a lemezt, de egy harmadik kéz nyomkodja a pedált...
"egy harmadik kéz nyomkodja a pedált"
Ezzel utalnak arra, hogy majomnak kell lennie annak, aki megveszi. ![]() Múltkor már megvolt ez a *győztek a marketingesek* vonal a forrasztópákáknál is. ![]()
Ha elég tökösek, akkor bekapcsolt állapotban a pedált is lelépnék... Jó kis videó lenne belőle.
![]()
Rákerestem megint és talán meg is van, pont ilyen, csak a Kerpu felirat nélkül.
Nem volt csak félig az akku, felraktam töltőre, villogott a második kék LED. Addig nem akartam kipróbálni, amíg nincs feltöltve. 10perc múlva ránéztem, sötét...hmmm...kihúz, bedug, semmi, csak kis idő múlva villan az első 2 kék LED. Másik töltő, ugyanaz. Szétszedtem, az USBc aljzatnál van egy supresszor dióda (KG), ami púposnak tűnt. Megmértem, zárlatos. De, hogy mitől egy szabvány fali USB töltőnél, ami A->C-s kábellel tölt és nem is tud csak 5V-ot? Találtam egy HDD-n egy KE-t, 0,2V-al kisebb feszültségű, de szintén 5V-os ágon volt. Átraktam, mégiscsak legyen ott, ha már kitalálták. Most végre lehet tölteni újra. Amúgy már nem bírtam tovább, kipróbáltam a hegesztést. Nem vagyok tőleg elájulva. Eddig még sosem csináltam ilyet egyébként. Szép tiszta 18650-es rossz cellákon gyakoroltam a hozzá adott 0,1mm-es lemezzel. Csak a 11-es max állásban lett valamennyire használható a végeredmény, de durván nyomva is leszedhető 4 ponttal. Ha ráfér több, akkor jobbnak tűnik. Meglepett, hogy durván melegszik a hegesztéskor a fej. Ja, ez a része gagyibban van préselve, mint a promóciós képeken, de amúgy meggyőzőnek látszik. Most töltőn van, ha teljesen fel lesz töltve megnézem megint. Gondolom ezeknél az akkusoknál sokat számít, hogy félig vagy telejesen töltött az akku. Csak a 11 fokozat van, ismeretlen kitöltéssel és időtartammal, az erősség és az idő külön nem állítható, az indítás csak automatán megy a csúcsok érintése után elég rövid időn belül. |
Bejelentkezés
Hirdetés |