Tanulok és próbálkozom
Bal alsó sarokban elrontottam a rajzod. Ne kövesd !
Kijavitottam!
A hozzászólás módosítva: Sze, 13:54
Miért nem a LAY-t teszed fel. Annyi helyen bele lehetne piszkálni, hogy az sokkal ígéretesebb lenne.
Nem nagyon néztél rá arra mit mutattam.
Mert szigorúan titkos és megfejthetetlen áramkört tartalmaz, amit más ne tudjon megcsinálni
Hasonló: Az egyik munkatársam, kezébe forgatva a másik készítette beültetett nyákot: - Nem is tudtam, hogy te bedolgozol a hadiiparba. Miért? - kérdi a másik. - Mert minden ellenállás a feliratával van a nyák felé beültetve...Más: LAY formátumban én se teszek nyilvánossá terveimet, ki tudja, milyen (jól) rejtett értéket képvisel és valami illetéktelent, akinek a kezébe kerül, Attila mellé nyilazzák, aztán majd engem okolnak...
Ez a topic igazából nem a nyákterv (gerber ) javításáról, módosításáról kéne hogy szóljon, hanem a fent címben szereplő programmal kapcsolatos kérdések kitárgyalásáról. Igazából ha lenne egy modi akkor szerintem ezt a pár oldalt simán áthelyezhetné a nyákterv ellenőrzésébe..
Ezt ne mond, de annyi az infó hogy elveszek benne mikor mindenki tanácsát próbálom megfogadni.
A tiéd is benne van ezért nem értem mire gondolsz légy kérlek konkrétabb
A hozzászólás módosítva: Sze, 15:57
És ha már ennyire meglódult ez a topic, akkor akár az sem elvetendő, hogy az opto két oldala közé egy bemarást tenni valamint C5 R15 és a 230 V-os alkatrészek közé is. Így meglesz a megfelelő szigetelési távolság + biztonság.
Ferde sáv
Ic-n kívül
45fokban törni.
Ezek miért problémák?
Esztétikai v más okból?