Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok

Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   65 / 65
(#) Krisztoszteron válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 9, 2025 /

Ha jól informálódtam az interneten, a telefonon az usb debugging-nak engedélyezve kell lennie ehhez, és 99%, hogy ez nem lett rajta megcsinálva. Mivel képet se ad a telefon, nem is fogom tudni rajta bekapcsolni.
(#) majkimester válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 9, 2025 /

Ez csak akkor segítene, ha korábban engedélyezve lett volna a beállításokban a fejlesztési mód, és azzal együtt a gépre lett volna kapcsolva és elfogadva a képernyőn, hogy az adott PC-n mindig engedélyezze az USB hibakeresést. Ekkor a következő csatlakozáskor már nem kell a képernyő, de így utólag már nem jó.
Az ADB-hez a TotalCommander plugin tökéletes, ezen keresztül a teljes filerendszer látszik.
(#) Régi motoros válasza Krisztoszteron hozzászólására (») Okt 9, 2025 /

Lehet igazad van, ebben nem tudok nyilatkozni.
(#) Régi motoros válasza majkimester hozzászólására (») Okt 9, 2025 /

Elfogadom mivel én nem használom gyakran.
Azt viszont akkor megkérdezném, amivel a telót flash-elni szokták, abban nincs, backup funkció?
Mondjuk én csak egyszer csináltam a sajátomat, bár az nem Samsung.
Flashtool vagy nem is tudom mi a program neve...
(#) david87 válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 10, 2025 /

Samsungnak van programja amivel tudsz adatot menteni.
(#) Régi motoros hozzászólása Kedd, 17:13 /

eWelink

Üdv! Nem is tudom hova írjam ezt, de mégis csak egy android appról van szó.
Tehát van egy Sonoff POW R2 mérő modulom. Eddig ugyan fel sem tűnt, pedig már jó ideje használom, de szerintem nem stimmel valami a kijelzéssel (mellékelt kép). Szerintetek ez nooooormááááliiiiis??

Most akkor a HW vagy az SW a hibás?
A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:14

eWeLink.jpg

(#) tki válasza Régi motoros hozzászólására (») Kedd, 18:15 /

Az 0,4-es cos fi a valós és a látszólagos teljesítmény közt. Ilyet elvileg el lehet érni gyatra terhelésekkel még otthon is, de majd egy gyakorlottabb erősáramos megmondja. : -)
(#) Atis57 válasza Régi motoros hozzászólására (») Kedd, 18:37 /

Szia!

Ma már minden ilyen normális (kinai mértékben mérve!)

Az összes ilyen kütyü kis terhelésnél ennyire zagyva értéket mutat.De normális terhelésnél látod a jellemző 0,7 ......0,95 cosφ értéket.
Tehát a 2000W-ig mérő szerkezet azért 100W alatt pontatlan!-- De ez nem baj, tájékoztatni ' még jó is lehetne.

A kinai PF (power factor ) ráadásul nincs + / - irányban kijelezve (kapacitiv, induktiv ) .Szöval egy "komoly mért érték"---majdnem minek? Ami érdekes az a; V,A. W. esetleg Wh lenne.
(#) Régi motoros válasza Atis57 hozzászólására (») Sze, 14:55 /

A rajta lévő terhelés valóban nem nagy, az előző képen adott pillanatban egy kábel modem.

Üzem szerűen egy PC egy LCDTV és a kábelmodem van csak rajta, kapcsolóüzemű tápjukkal,
jellemzően kapacitív terhelések.
Mikor ezek működnek, valóban valamivel jobb a helyzet (ez a kép ezt a pillanatot ábrázolja),
de hát akkor sem az igazi.

A kérdés, hogy akkor vajon melyiknek higgyek inkább, a teljesítmény (W) vagy áramerősség (A) kijelzésnek?

Ui.: És vajon így a naplózott elfogyasztott kWh, és annak értéke az mennyire lehet pontos így?
A hozzászólás módosítva: Sze, 14:57
Következő: »»   65 / 65
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem