Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Én sem ezt, sem más applikációt nem használok, de bankokat igen. Mostanában elég sokszor van karbantartás, ami miatt időlegesen nem működik minden. Esetleg próbáld meg később, hátha magától helyreáll.
Remélem igazad lesz, bár a playstore szerint nincs újabb verzió, naprakész az app.
Nem is küldtek üzenetet, hogy szerver oldali karbantartás lenne, azért vagyok ideg. Sajnos a netbank miatt meg kényszerítve van mindenki az appra, azon keresztül lehet csak belépni. Az SMS meg már felejtős, mert azzal már lehet belépni. Ha külön eszközt kérek a jelszó generáláshoz, azért meg úgy rémlik már fizetni kell, azért lett az app választva. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2025
Nekem nincs okos telefonom (sőt még "DÁP" se vagyok), és azért -hidd el- így is lehet élni. Egyenlőre asztali PC-ről elérem amit akarok, és remélem ez így is marad örökre.
Nekem működik a CIB app, most néztem. Android 13.
Viszont a PC-n (Win7+Opera) pár napja többször kidobott rögtön belépés után. Beszéltem a CIB24-gyel, erre állítólag valamit frissítettek, azóta működik. sony xperiaSziasztok még mindig kínlódok ezzel a telefonal. De sajnos nem sikerül.Bővebben: Linkad guardSziasztok,Olyan kérdésem lenne, hogy Ti milyen privát dns-t használtok androidon hirdetés elkerülésére? Telefon hibaSziasztok!Lenne egy kérdésem? Mostanába el kezdet fagyogatni a telefonom meg minden SAMSUNG termékem. De nem csak nálam van ez a jelenség hanem minden ismerősönek akiknek SAMSUNG terméke van. Jelenség lefagy a telefon majd gondol egyet és újra indul.
Vagy nem is úgy igaz ez.
Nemem is van Samsung, nejemnek is, és több ismerősömnek. Nem fagyogat és nem gondol egyet újraindulás céllel.
Majdnem válaszoltam erre a két hónappal ezelőtti kérdésre. : -)
Mindenesetre én a dns.adguard-dns.com-ot szoktam használni.
Akkor nem tudom hogy mi lett ezekkel.
A telefont újra teletelepítem de a hiba megmaradt. Meg azt vettem észre hogy nagyon melegszik.
Nekem is Samsung van, "Galaxy S7", nem egy mai darab, de kora ellenére még mindig jól működik, nem akar lefagyogatni sem. Nekünk sose volt gond Samsung telefonokkal, nálunk jól bírták a strapát.
Ha nagyon melegszik a telefonod, akkor inkább vidd el szervizbe, mielőtt probléma lenne belőle.
Ha nem nevezed meg a telefonok pontos típusát, mi meg annyit sem tudunk erről, mint te!
![]()
Samsung A51 az a sajátom Samsung Galaxy tab A16 mind a 2 fagyogat .
Mind melegszik. Sőt, a szélvédőre cuppantott tartón van, persze, hogy reklamál a túlzott hő miatt, ha megállás után is ott felejtem.
A francért kell újratelepíteni egy telefont? Netán agyonzsonglőrözted?
A tablet az nem melegszik azt egy újra inditás el intézte az jó azóta is.
A telefon roszalkodik az kapot új kilyelzőt 1 hónapja. Multhéten kezdte ezt a fagyogatást. De szerintem a telefonak is melege lesz de nem értek ezekhez anyira.jó lenne valami szoftveres diadnosztikát le futtatni rajta hátha el árulná hogy ki hibázik. Most a ram pluszt is ki kapcsoltam hátha a miat csinálja.
Oké...mert ez is Samsung!
...meg nem mindegy mikor melegszik: Nekem is van méhány más márkájú (Xiaomi, Sony, ...) telefonom, amelyek rohadtul forrósodnak, ha bekapcsolom egyszerre a mobilnetet, a helymeghatározást (GPS). ha meg csak telefonnak használom őket, akkor jegesek, és egy hétig működnek egy töltéssel. P Meg aztán ott van a szoftververzió (frissítve van, vagy öt éve ugyanaz ketyeg rajta? A hozzászólás módosítva: Szo, 22:25
|
Bejelentkezés
Hirdetés |