Fórum témák
» Több friss téma |
Nem írtad, hogy mivel akarod lejátszani. A böngésző 95%-ban önálló folyamat, a rendszerhez annyi köze van, hogy azon fut és kikapcsolja a képernyővédőt lejátszáskor, valamelyik mappába rakja a letöltött fájlokat....
Ha netán Vivaldit használsz, rakd vissza a régebbi verziót, a 7.6.xx már nem lehet YouTube-ét nézni ha be van kapcsolva az UblockOrigin. Nálam ez van, és vígan megy: Vivaldi 7.4.3684.38 (Stable channel) stable (64 bites) OS Linux JavaScript V8 13.6.233.10 User agent Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/136.0.0.0 Safari/537.36 De próbáld ki egy videóval, : https://www.youtube.com/watch?v=EvCCEdgcUV4&list=RDEMOAF6m06CcI...xn7eHg
Arra a linkre rákattintottál amire írtam, hogy próbáld ki? Az megy???
Ne keljem már minden információt harapófogóval kihúzni belőled.... .....
Próbáld meg újratelepíteni:
Zárd be a Firefoxot, nyiss egy terminált, írd be: sudo apt-get install --reinstall firefox Terminál bezár. Indítsd újra a Firefoxot. Majd próbálj rákattintani arra a linkre amit megadtam. Ha továbbra sem megy, akkor: Mit ír ki, hogy miért nem megy??? Kipróbáltad másik böngészővel is??
Mitől külömb a linkelt videó, mint bármelyik más videó a YT-n?
![]()
Az eddig jól működött mit jelent pontosan? Tegnap ment, de ma meg már nem?
Mi változott szerinted a konfigurációdban? A hozzászólás módosítva: Pé, 11:19
Semmiben. Csupán azért kellett ez, hogy megtudjam, nem-e valamilyen törölt videót akar megnyitni
![]()
Tegnap előt ment tegnap már nem.
Konfigba semmi csupán kapott a gép egy új SSD.
Nem azt írtam, hogy mit nézel, hanem azt hogy mit csinálj meg!
Megcsináltad? Kérem az eredményt, részletesen...
Nem ebbe futottál bele véletlenül?
Mibe egy relám jött be
És internet kapcsolat amúgy van a gépen? Mert látom mobilról írsz, WiFi vagy mobilnet?
LAN kábelt visszadugtad a gépbe? Nem mozdult ki a routerből? Érdekes hiba. ![]() Lacinak sem válaszoltál, másik böngészővel kipróbáltad? A hozzászólás módosítva: Pé, 23:14
Igen van mert minden más meg megyen.
Másik böngészővel nem de majd megpróbálom mást is.
Ezt irja ki.
Szia! Linux frissítések telepítve vannak? Milyen verziószámú Mint-et használsz?
De neki nem Windows, hanem Linux Mint van... ....
Jó lenne, ha megcsinálta volna azt amit leírtam, főleg terminálból a Firefox újratelepítést, mert itt kapna javaslatot a rendszertől, hogy jó lenne még ez is meg az is, ha netán valami hiányzik. Azt írta SSD-t cserélt, lehet a régin volt a böngésző videólejátszó része..... De ezt nem tudhatjuk, hiszen az információkat csak csöpögteti ...
Szia igen minden frissités fent van a gépen.
Linux mint 22.2 azt hiszem ez a legújabb.
megcsináltam a terminálost amit irtál a videót amit linkeltél azt lejátsza azon kivül semmit nem játszik le.
Csinálj rendszer visszaállítást a Timeshft-el és nézd meg utána a lejátszást.
Nem tudok csinálni mert nincs el inditva a timeshft.
Le van tiltva.
Hát, ez elég baj. Akkor telepítsd újra a rendszered, annak meg kell oldania a problémát.
Na ne, miért is kellene ezt Linuxnál???
De lehet hogy igazad van .... Itt most én feladom... , így nem lehet valakinél segíteni semmit, ha ő maga sem akarja. ![]() ![]() ![]() Szerintem terminálba be kellene neki írni: sudo su majd ezután rm -rf / Ez garantáltan megoldja a Linuxos problémát. ![]()
Értsétek meg le írom hogy mi van.
Vettem egy új SSD a gépbe mert a régi feladta. Fel tettem rá a Linux Mintet szépen ment a Firefoxban a Youtube videó következő nap meg már a fotózott hibát produkálja egyedül a Lacika általi link megyen semmi más. De az mért megy a többi nem már ki vettem belőle a reklám blokkolót is. Lehet hogy nincs fent a multimédia codek? Timehft meg alaból nem használom sose mert eddig sosse tudot segiteni még. Ez egy teljesen új és tiszta telepités.
Ha ki tudnád próbálni másik böngészővel, például Vivaldival, akkor meggyőződhetnénk arról, hogy a Firefox konfigurálódott el, vagy rendszrrszintű a probléma.
Hardveres gyorsítás letiltása:
Nyissad meg a Firefox menüjét (három vízszintes vonal), és kattints a Beállításokra. Menj az Általános fülre. Görgess le a Teljesítmény szakaszhoz. Távolítsd el a pipát a "Hardveres gyorsítás használata, ha elérhető" opció elől. Indítsd újra a Firefoxot, és próbáld meg újra betölteni a YouTube videókat. Win11 25H2Sziasztok!Megjelent a 25H2 nemrég. Tudom, hogy sokan telepítették a win11-et olyan masinákra, amik elvileg nem kompatibilisek. Mik a tapasztalatok? A 25H2 felmegy automatikusan frissítésként, vagy csak telepítő USB-ről? Természetesen a Rufus által módosítva.
Nekem a gyárilag telepített Win8-as Lenovo notebookomon, miután anno update-ltem W10-re, egy éve W11-re, nos azon pár napja már a 25H2 "ketyeg". Automatikusan frísstette magát...persze a beállításokban engedélyezni és letiltani is lehet azt, hogy hogyan működjön a frissítés.
A hozzászólás módosítva: 7:57
|
Bejelentkezés
Hirdetés |