Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   1206 / 1206
(#) wbt válasza Bakman hozzászólására (») 8:55 /

Ismerem, ezt próbából vettem (meg egy barátom gyerek matatófalakat ácsol, oda, gondoltam jó lehet). Jók a hangmintái, nem zajos. Csak vaktyúk is talál szemet alapon érdeklődtem
(#) wbt válasza Régi motoros hozzászólására (») 9:00 /

Néha beleszaladtam, hogy nem fújták le a feliratot, utánanéz, turkál, örül, használ. Való igaz, elvetemült protokolokat tudnak kitalálni. Így is jó lesz valamire... (egyik felhasználó az autóba szerelte be a riasztóhoz és a tolvaj a malacröfögéstől hipp-hopp elszaladt).
(#) bogumil13 válasza Travolta hozzászólására (») 9:17 /

Köszönöm!A kérdés melyik oldalra kerül az adó a fotón szereplő alaplapon.
(#) bogumil13 válasza Bakman hozzászólására (») 9:21 /

Igy néz ki az alaplap ha igy meg lehet állapitani a helyettesitést.A másik képen egy leolvadt ellenállásról hogyan lehet megtudni az értékét?Köszönöm!
(#) Bakman válasza bogumil13 hozzászólására (») 10:02 /

Az elégett ellenállás zárlatra utal, valószínűleg annak cseréje nem lesz elég.

Az optocsatoló LED oldalával elvileg sorba van kötve egy ellenállás. A képekről nem tudom biztosra megállapítani, de mintha az R42 lenne az.
(#) bogumil13 válasza Bakman hozzászólására (») 11:32 /

Igen az R42 van sorba.Tehát,ha jól értem a képen lévő megy oda,szembe meg a másik.
A hozzászólás módosítva: 11:33
(#) Bakman válasza bogumil13 hozzászólására (») 13:37 /

Igen, jól érted, már ha az R42 egy soros és nem pedig fel- vagy lehúzó ellenállás.
Következő: »»   1206 / 1206
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem