Fórum témák
» Több friss téma |
Mármint az optocsatoló? Elvileg csak nem fog működni.
Köszi az eddigi segitséget.Még annyi,hogyan lehetne kideriteni mekkora lehetett az az elfüstölt ellenállás?
HelyettesítésHali!A képen látható alkatrész között, funkció ellátás szempontjából van e különbség? A TL helyett mehet e az UC?
Szia! Miután a TI megvette az Unitrode-ot, még egy ideig az eredeti prefixet használta a feliratozásnál.
CsatlakozóÜdvözletem! Be tudná valaki azonosítani ezt a csatlakozót? Kellene a gyártója és a PDF dokumentuma. /BeQuiet moduláris tápegység/ Köszönöm!A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2026
Hall modulos kapcsolóSziasztok, a mellékelt ábrán egy HALL kapcsoló, és a benne lévő modulka látható.Semmilyen adatom nincs róluk. Milyen néven, típusszámon lehetne keresni, és adatlapot, bekötést találni hozzá? A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2026
Szeintem a két középső Open Collector kimenet, a tápot meg csak kitalálod.
Ha kell, tudok adni hasonlót.
Köszönöm, kedves tőled, de van belőlük egy marékkal.
Csak adatlapom nincs. De végül is igazad van, nincs olyan sok lehetséges kombináció, hogy ne lehessen pár méréssel felderíteni. Most ki vagyok ütve. Influenza, vagy Covid, vagy valami más nyavalya kínoz. De állítólag gyógyszerrel egy hét, nélküle meg 7 nap, és jól leszek.
Szia!
Erre nagyon vigyázz, mert ezek voltak a számtek hős korában a billentyűkben. Azért alkalmazták,mert nem volt prell, elektronika figyelte a mágnes mozgását, és "Smidt triggerrel" kapuzta a fals inpulzusokat. Aztán ez volt a 12 V Trabi elektronikus jeladója is. Nekem is van még néhány belőlle.Meg egy trabant is van még... Nagyon ott van a jel, mert egyedül is be tudtam tolni, ha egyet fordult a motor, ezzel elkapta. A Trabi gyújtás kapcsolásban be tudod azonosítani. Boy
Szia! Nekem alul bele van ütve a házba a táp jelzés (+-). A képen: +5V, ki1-ki2/EN, GND. Arra kell figyelni, hogy 2 fajta létezik. Egyiknél a két kimenet külön-külön OC kimenet, másiknál 1 OC kimenet és egy 0-szintű engedélyező bemenet van. Remélem sikerül beindítani, nem hiszem, hogy kapni lehetne, nekem is 40 évesek vannak.
Pofára MOLEX micro-fit sorozat.
Mini-fit (4.2mm lábtáv), de valami egyedi. Fél óráig kerestem, de semmit nem találtam, csak egy vásárlási helyet. Ilyen oldalkampósba, csak 2pin-est láttam, pedig átnéztem a Molex katalógust is.
Turk hagyatékHagyatékból landolt nálam, három lába van, és valami félvezető...
Ezeknek is három lába van, közös vonásuk, hogy félvezetnek, és ezekre sincsen ötletem.
körtokos huncutságSziasztok!10 lábú, fém körtokos IC jószág, feliratok: F-7138 U5F92629X . Túrom már egy ideje, gyártó embléma nincs. Ha valakinek ismerős...Nem beépített (tehát készülékrajz nincs), zacskós. Jani
Korai Fairchild gyártmányú integrált áramkör:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=fairchild+u5f&_dcat=12576&...=26261
Köszönöm! Jó, hogy lehet kapni, csak nem tudom, mi ez
...még ilyen típusszámokat; biztos volt benne logika anno.
Fairchild Industrial Microcircuit RTL (resistor/transistor/logic) J-K flip flop, az 1965-ös katalógus 47-ik oldalának az alján:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89...qzgngn TJ. Tranzisztor beazonositásÜdv.Alkarész beazonositásban kérnék segitséget. Nem találok rola adatlapot, felteszek egy képet hátha valaki ismeri vagy lapul a tarsolyában egy katalogus.
Nagyon köszönöm; csak azt nem értem, nekem miért nem dobja fel? (utál, pedig csak akkor szoktam hozzátok fordulni, ha már túrtam utána... semmi ilyen találatom nem volt).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

...még ilyen típusszámokat; biztos volt benne logika anno.