Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   1204 / 1204
(#) trickentrack hozzászólása Sze, 15:46 / 1

EMO -1 Digitális idő és frekvencia mérő

Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen készülékre, mire használható?
Milyen értéket képvisel? Ezek nixie csövek benne?
(#) tki válasza trickentrack hozzászólására (») Sze, 16:28 / 1

Jóérzésű emberként ne add el belőle külön a csöveket. : -) Gyorsan rákerestem: a Vaterán 30 eFt-ért kelt el ilyen műszer és a tiéd még szebb állapotban is van. A gyűjtők örülni fognak neki, de a mai eszközökkel már nem veszi fel a versenyt. Ha abból nem tudod, mire alkalmas, ami rá van írva, akkor szerintem hiába mondanánk el ugyanazt más szavakkal.
(#) trickentrack válasza tki hozzászólására (») Sze, 16:41 /

Én is láttam azt a hirdetést, mikor kaptam, mondom jók lesznek a csövek, meghajtó ick, de belenézve sajnálnám bontani, nagyon szépen, átgondoltan megtervezett és összeszerelt készülék! Bár van neki hibája. Bekapcsolásnál minden katod világít, és nem reagál semmire. Nem nagyon értek hozzá, de szerintem lehet csak sima kodi kiszáradás, vagy kontakt hiba.
(#) Gafly válasza trickentrack hozzászólására (») Sze, 20:27 /

Én nem barmolnám szét, de nem döntök (meg talán nem is az a baja, csak ugye nem ismert mire jó, hiszen nem minden óra).
Ha a kondenzátor csere lobbi győz, akkor hajrá, láttam már sok jó cuccot pusztulni.
A hozzászólás módosítva: Sze, 20:28
(#) granpa hozzászólása Csü, 13:51 /

ez milyen alkatrész

Segítene valaki, ez milyen alkatrész?
(#) Rosszmáj válasza granpa hozzászólására (») Csü, 14:01 / 1

Sirokkó csatlakozó aljzat.

sirokkó.jpg

(#) granpa válasza Rosszmáj hozzászólására (») Csü, 19:28 /

Eltettem más célra anno, de most megy az ingyenesbe, ha valakink pont ilyen kellene. A dugója nincs meg hozzá.
Következő: »»   1204 / 1204
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem