Fórum témák
» Több friss téma |
Na, ez az amit sejtettem! Az egy quattro LNB! Rá is van írva a dobozára...te quad-ról írtál, nem mindegy! "Multischalter-hez olyan használandó, a rajz is elmagyarázza!
Külön-külön van kivezetve az alsó és a felső frekisáv, a vízszintes (H) és a függőleges (L) polarizációkkal ... A négy kimenetet közül az egyikkel láthattad volna az adott műsor (ha tudod hol helyezkedik el a frekije) Ha az első írásodban mutatod a képeket, már el is felejthettük volna... A multiswitch-csel több mint 4 vételi helyen nézhető egy fejjel a műholdas vétel. A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2026
Most,hogy müködik a sat, van egy pár recieverem pluszban. Távirányitóval.
Használható beltérik?Sziasztok.Le akarom mondani a nagyon megdrágult parabolás One-t, és kutakodom, mit lehet helyette. Mielőtt vennék, azt szeretném megkérdezni, hogy az alábbiak közül esetleg valamelyik életre kelthető-e, használható-e - esetleg FW cserével? (olyat már csináltam sokat, máson; pl. openwrt) Digital 7010A Saba SSR 440 Humax Digi+ II TelSky S220 HD Optibox extra CX PWR Ubuntu-m van a szgépeken, és épített Nas, amin OMV7, azon már van Oscam - de fogalmam sincs, mire jó ![]() Köszönöm a türelmet!
Mégis mi a terved a műsorforrásra?
Nekem 1690-ről 6490-re emelték...de kénytelen vagyok megtartani...(2 kártyával két helyszínen ilyen olcsón nincs más ajánlat) Talán 3-dik kártyával is ennyi lenne, egységes árazásba, amit kitaláltak talán belefér... Az Optibox használható...csak nem nagyon van kódolatlan magyar adás az égből. A földi kódolt mindigtv is megszűnik pár hónapon belül... A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2026
Nézd meg, hogy melyikre írták rá, DVB-S2.
De, műholdról a szabadon fogható csatornáknál bizonyos műsorokat időnként lekódolnak. Az oscam egy kártyamegosztó szoftver. Arra szokták használni, hogy összeáll 10-20 ember, valaki vesz egy előfizetési kártyát, majd a havi előfizetési díjat szétosszák ahányan vannak. Egynél van a kártya, a többiek pedig ehhez csatlakoznak. Úgy néz ki, mintha mindenkinek lenne saját kártyája. De ugye, ez kalózkodás... Ha korlátlan interneted van, akkor keresd meg a githubon a listát a magyar nyelvű tévéadásokkal, majd add hozzá a hypnotix-hoz. Ez is kalóz....
Igazad van, kb 6 korsó sör árába kerül havonta. Jobban megéri barmi más
![]() (Pláne, ha zömében idegen nyelven van) A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2026
4 beltéri van (nekünk, lányomnak, apósnak, és az unokánknak); eddig 9 volt, most majdnem 11 lett az ára... és ez medium, nincs egy normális filmcsatorna, amiben ne lenne a reklám megszakítgatva némi filmrészlettel... Már én alig nézem, de a Többiek szeretnék nézni a reklámokat.
Gondoltam, okosítom, hátha lesz ícsbio, vagy filmcsati is rajta. Tudom, ha okosabb, akkor is lesz reklám rajta, de talán olyan csatorna is, ami legalább a 2 műsor közt nem szakadgat meg emiatt. Kisnyugdíjaskénk gondot okoz az előfizu is, de amiatt az okos beltérik vásárlása is - emiatt (is) gondoltam, hogy valamelyik használható. A másik meg az, hogy hobbi szinten megint tanulnék valamit, és kísértezgethetnék egy beltéri lelkivilágával...
Értelek én -de nem.
Ha HBO-t akarsz, az kétannyi előfizetés. Mert az bizony nagyon nem ingyen. Ha ingyenest akarsz, akkor ugyanaz a reklámözön, mint a One, csakhát javarészt angolúl-németül. Tudom, hogy nyerő kisnyugdíjasként előadni, de Idézet: „4 beltéri van....nekünk, lányomnak, apósnak, és az unokánknak” 11 pénz.. Vadássz ingyenest, rajta. Biztos lesz reklámnélküli magyar filmözön A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2026
Nem kell hbo, csak ez jutott eszembe példának!
De! Hagyjuk a személyeskedést, meg a söröket is, a kérdésem az volt, van-e ezek közt okosítható beltéri? A Topikot végigolvastam, tudom, hogy vannak itt emberek, akik értik a kérdésem, és tudnak választ adni. Kivárom. Köszönöm.
Ó, hát nem személyeskedem.
Van okosító, persze. Pénzért, azon belül az előfizetések is pénzért. Ingyen csak kevés dolog van, vagy "okosba". Abban ha tudnék sem segítenék. (És szeretem, mikor a fórum nem megy el az okosságokba) Dehát: bedugom az antennazsinórt a TV-be, azonnal (azaz egy kis beállítás végigfuttatása után) tizenvalahány TV-csatorna jön. Ingyen. Épp tegnap néztem rajta Fradit. A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2026
Sajnos az okosítás nem megoldás 2026-ban.. Tizenéve működótt még.
Most az androidos tv okosító boxxokkal lehet filmeket nézni. De nehézkes a kezelésük, a képminőség sem mindig jó. De erről a saját topikjában kéne értekezni....
Idézet: Csak a fizetős MindigTV szűnik meg, az a maroknyi ingyenesen fogható csatorna megmarad. „A földi kódolt mindigtv is megszűnik pár hónapon belül...”
Eszembe jutott még, hogy böngészőben is tudsz nézni tv-t, de itt nem mindig minden elérhető... https://onlinestream.live/tv
Sajnos a netünk igen gyenge iptv-hez.
(és még a 4 tv-ből 2 nem is netes..) Optibox-hoz és Humax-hoz leltem fw-eket, de pont azok nem HDMI-sek - elő kell bányászni rca kábeleket; a TelSky (német TeleStar) hdmi portján nem jön ki kép - valószínűleg halott (hacsak nem menüből választható a kimenet - régen volt olyan..). Mondjuk a tpban van púpos kondi - adok neki még egy esélyt... Digital ismeretlen... (Saba benézés volt - az még analóg.) A hozzászólás módosítva: Vas, 11:56
Kódolt a fizetős....vagy szerinted van ingyenes kódolt!!!???
A TelSky elindult, igaz, csak scart-on (hdmi portja nem megy - tv kiírja, hogy elérhető, de nincs jel).
Valaki ismeri a "bmcl106-m1" hardvert? Lehet ehhez FW-t találni vajon? A Sysinfo azt írja: MCU: a: v1.4; Software: v1.0.4 |
Bejelentkezés
Hirdetés |