Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Teljesen életszerű egy elektronikai műhelybe.Vagy csak "ilyen is van nézzétek" jellegű hozzászólás?
Minek olcsón, egyszerűen, ha lehet bonyolultan,és drágán. ![]() Még jó hogy nem egy takarítóbrigádot ajánlottál, AI támogatással.... A hozzászólás módosítva: Vas, 9:17
Nekem sok lájkot nyomjatok
Hp photosmart nyomtatóAdott egy hp photosmart c4272 nyomtató. Nemrég kapott egy új patront és a feladat helyett minden áron igazítási lapot akar nyomtatni. Mit tegyek?
Szerintem be kéne vele szkenneltetni, és a szoftver beállításai között lehet valami opció, amivel ez alapján beállítja a fejek pozícióját.
Kör szárnyú repülőEgy kis érdekes repülő.
Ha hálót is sző, akkor az "álkaszás pók", ami csak úgy néz ki, mivel a tényleges "kaszáspók" nem sző semmit, csak legfeljebb már létező hálókat foglal el.
Egyiket se látjuk szívesen a lakásba! Maradjanak kint
Egy óra? Én kikötöttem az időzítőt és 3 napig ment egyhuzamban.
Egy új, és szerintem tök jó fejlesztés a fórumon.
Jó-jó, de még jobb lenne ha pl feltöltött videót lehetne lejátszani , nem kéne letőlteni ahhoz hogy megnézzük.
Meg ha már hozzászólásaim a címe, ugorhatna az utolsó hozzászólásomra a topic első hozzászólása helyett.
Nem a topik első hozzászólására ugrik, hanem annak az oldalnak az elejére, ahol utoljára voltál aktív.
Valószínűleg olvasták a kérést, mert azóta már oda ugrik, először a topik első lapjára ugrott, de már jó.
Érdekes, csak értelmetlen.
Ha körbehajlitasz egy szarnyprofilt -nem lesz felhajtóerő. Ha minden részét külön megtervezed, hogy valódi szárnyprofilhoz hasonlítson, akkor is kisebb lesz a felhajtóerő, mintha ugyanakkora egyenes szárny lenne. Gondolj bele: a "függőleges"-hez közelítő részét a körnek sehogyan sem tudod szárnyprofillá alakitani úgy, hogy felfelé(!) húzzon.. A hozzászólás módosítva: Hé, 20:21
Itt lentebb egy szárnyprofil. Latható hogy mitől lesz felhajtóerő. (Amihes megfelelő sebesség is kell)
Ha ezt (szemből nézve) karikára hajtod, akkor 0 felhajtóerő lesz. Különleges, valtozo kialakítassal el lehetne érni felhajtóerőt, de (mint fentebb írtam) a kör egy jó része semmilyen felhajtóerőt nem tudna hozni. Anyagpocséklás, facebookos marhaság. (A két/haromfedelű repülők életképesebbeknek tűntek a maguk idején -az is zsákutca lett valójában) A hozzászólás módosítva: Hé, 20:35
Csak kiegészítés! A képen látható hexapod az úgynevezett ál-farkaspók. Így rá lehet keresni. Számunkra a legfontosabb infó, hogy soha semmilyen körülmények között NEM BÁNT! Még csak ijesztgetni sem fog, nem agresszív, nem lép fel támadólag. Képes böhöm nagyra megnőni, de a természete ettől nem változik meg. Teszteltem. Találtam egyet a kertben, hatalmas volt. Kesztyűbe bújva közelítettem felé (a para megvolt azért), de csórikám csak összehúzta magát, hogy ő aztán itt sincs, hagyjam békén!
Azóta a kedvenc háziállatom a macska után. A hozzászólás módosítva: Hé, 21:10
Szimpatikusnak tűnik nekem is
![]() Úgy vettem észre, hogy mikor éjszaka rávilágítottam lámpával akkor világított a szeme (ezt is inkább emlősből nézném ki pókból nem)
Ha már ennyire "erőszakos" vidd végig az igazítási folyamatot, hátha akkor már békén hagy téged.
Nálam a DeskJet az elosztó visszakapcsolásakor köpött ki teljesen magától egy igazítási lapot, nem csináltam meg a folyamatot (nem akarom), de ennek ellenére békén hagy.
Én a "figyelő" alapján szoktam mozogni az engem érdeklő témák között vagy ha éppen zajlik valahol valami akkor nyitva szoktam hagyni azt a fület a böngészőben, amin az az adott topik van nyitva. Szóval, nem tudom, hogy az újoncokon kívül lehet-e hasznos másnak is ez a fejlesztés.
Jó, de inkább csak több a semmi-nél...
Jobb lenne egy "saját hozzászólások-követés" fül, ahogy az más netes fórumokon is megszokott. Itt a HE-n sajnos nagyon nehéz visszakeresni a hozzászólásaimat, csak rendkiívül körülményes módon lehet azokat előkeresni. Valaki privátban megsúgta, hogyan kell...de arról nyivánosan még nem találtam útmutatást. Az egy témába illő beírások is szét vannak szórva több fórumtémába...ami szintén nehezíti a keresést. Várjuk (várom) a további fejlesztéseket...
Valójában egy cikk, vagy a GY.I.K-ban egy bekezdés nem ártana a kereső használatáról, mert szerintem sokkal ennél:
Idézet: „user:uniman” sokkal többet is tud...
A GYIK-ba a "topic:" a "user:" és a mínusz kulcsszó van említve, tudsz még másikról?
Sagem vagy Technicolor....még mindig nem tudom eldönteni. Lassan letelik a 14 napos cserelehetőség... A szomszéd wifijének a jele meg erősebb, mint a szomszéd szobában lévő sajátomé....
A hozzászólás módosítva: 20:33
Ez oké, csak jobb lenne, ha be lehetne írni még egy "tárgyszót"....hogy ne kelljen átlapozni több tucatnyi hozzászólást.
A hozzászólás módosítva: 20:32
ez nem jó?
Mit kerestek amúgy pontosan? Ez a része a keresőnek ugyan olyan mint a google a kulcsszó kizárással meg a csak adott valamiben keresés kettősponttal. Gyik-ban még példa is van arra amit szerintem kérdeztél. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Azóta a kedvenc háziállatom a macska után.