Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Megnéztem, ez lenne a helyszín.
Tömegközlekedéssel egyszerű odamenni, Nyugati pu (metró), Westend, Körút, kicsi séta. Vígszínház mellett jobbról el. Autóval rémálom.
Odamenni autóval se rémálom, de parkolni aztán iszonyat szokott lenni... Meg persze fizető övezet
A nyugatiból érdemes indulni, pár perc séta.
Szóval:
Most már kérem itt jelezni, ki kívancsi, ki jön e dologra. (A fentebbi flippermúzeumlátogatás) Mert még senki nem írta le: -én jövök/en megyek. Én meg így nem vagyok semmiben biztos. Bár telefonon volt jelzés, hogy ha szombat, akkor még két főre számítjatok tán -de ide még senki nem írt jelentkezést sem az eredeti péntekre, sem az esetleges szombatra halasztásra. Csak én játatom a járatnivalóm. Igaz, azt kértem, beszéljük meg -de a flippermúzeum meglátogatására javaslatot még senki nem írt. (Időpont, úgy mint: melyik nap, meg hogy hany óra, meg hogy egyaltalán jön-e) Tehát: ha pénteken nem, akkor szombaton jöttök? Hányra menjünk? (Én du. 2-3 közt is jónak látnám, de varom erre is a visszajelzést) Ha nem írja le senki IDE, a topikba(!!!), hogy: -Igen, megyek akkor úgy érzem, nincs is erdeklődés. Én meg egyedül nem utazom akkor Bp-re. A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:55
Szombaton is fizetős?
(Bár ha nem, akkor meg még telítettebb lehet a hely parkolásra) A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:52
Elvileg ingyenes, én fizetős időszakban voltam megnézni, az a fehér verda a képen pont akkor csapott le az egyetlen szabad helyre amit láttam...
Westend jó nagy parkolóházzal rendelkezik mellesleg.
Én ahogy leírtam, szeretem a helyet, de 18-19 nem tudok menni. Szombaton nem fizetős a környék (még), de olyankor tömöttebb az utca, nehezebb helyet találni. Érdemesebb lerakni Újpesten az autót és metróval menni, vagy Rákospalota-Újpest, esetleg Istvántelek megállótól vonatozni (e két megállónál van ingyenes parkolás és olcsóbb a vonatjegy, mint a buszjegy).
Pénteken nem tudom mikor végzel, és tényleg van-e kedved itt éjszakázni (16-kor nyit, onnantól ott töltött idő, utazás, és messze még a pizsama osztás).
Ha igen, akkor elmegyek veled. Szombat barátságosabb, de akkor külön csak ezért ennyit utazni? ![]() Ugyanakkor ha jönnek Jani1987-ék, akkor személyesen oda tudom adni a 6-os bronz rúd darabot, és nem kell borítékot venni. Ebben az esetben ebéd után kényelmes az említett 2...3 óra, vacsira éppen haza lehet érni. Vagy várjuk mikor gyűlik össze a kritikus tömeg...
Vagy be lehet iktatni jövő péntekre, mint a Kutatók Éjszakája egyik eseménye
, az is négytől este tizenegyig van...Ez a tájékoztató, és itt lehet válogatni.
Telefonon beszéltem Sanyival. Mindenképp megyek pestre a basszgitár miatt.
Pénteken elég hamar végeznék -de a szombat délután látszik megfelelőbbnek. János (avagy Janosék) varható/varhatók.
Ugy azért mégiscsak többen leszünk... Tehát: szombat délután 2-3 környéke becélozva.
Én nem tudom, azzal a keresővel semmit nem találok meg. Bár lehet, hogy csak telefonon nem működik jól.
Hártlein-t kerestem volna, de azért a BME oldalán megtaláltam.
[off]
![]() Azon a linken, amit feltettél: itt, az asztali gépen sem hajlandó keresni. De mikor csak úgy előszedtem a "kutatókéjszekája" oldalról, akkor már igen.[/off] Härtlein
Meg tudják ám viccelni a keresőket(is) a speciális karakterek.
![]() Härtlein Károly De van ám Öveges is. Tessék jönni, országszerte sok csoda (én is) látható. Ami a most szombatot illeti, ha mindenki ennyire nekibúsult, akkor elsétálok én is a Flipper múzeumhoz ebéd után. Megyek is, vágok egy darab hatos bronzot Janinak. ![]() Erősen nem javaslom az autóval odamenést, vagy nálunk, vagy KÖKI-nél érdemes lerakni a verdát, és BKK füzetjeggyel megközelíteni...
Lehet, hogy én is megjelenek. Az orvostól függ, meg az adott napi műszaki állapotomtól…
Jobbulást!
Flipperezni szombaton, vagy éjszakázni pénteken, vagy mindkettő?
Mennénk páran a családból, csak az a baj, hogy későn van van, reggelig Budapesten kellene csövezni...
A BME Oktatóreaktor látogatás szervezése elakadt? Bocs, a flipper és a játékgépek sosem érdekeltek.
A szombatra gondoltam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

A nyugatiból érdemes indulni, pár perc séta. 

, az is négytől este tizenegyig van...