Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Lapozás: OK   288 / 288
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 14:52 /

Megnéztem, ez lenne a helyszín.
Tömegközlekedéssel egyszerű odamenni, Nyugati pu (metró), Westend, Körút, kicsi séta.
Vígszínház mellett jobbról el.
Autóval rémálom.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 15:42 /

Odamenni autóval se rémálom, de parkolni aztán iszonyat szokott lenni... Meg persze fizető övezet A nyugatiból érdemes indulni, pár perc séta.
(#) szs válasza szs hozzászólására (») Kedd, 17:45 /

Szóval:
Most már kérem itt jelezni, ki kívancsi, ki jön e dologra.
(A fentebbi flippermúzeumlátogatás)
Mert még senki nem írta le:
-én jövök/en megyek.
Én meg így nem vagyok semmiben biztos.

Bár telefonon volt jelzés, hogy ha szombat, akkor még két főre számítjatok tán -de ide még senki nem írt jelentkezést sem az eredeti péntekre, sem az esetleges szombatra halasztásra. Csak én játatom a járatnivalóm.

Igaz, azt kértem, beszéljük meg -de a flippermúzeum meglátogatására javaslatot még senki nem írt. (Időpont, úgy mint: melyik nap, meg hogy hany óra, meg hogy egyaltalán jön-e)

Tehát: ha pénteken nem, akkor szombaton jöttök? Hányra menjünk? (Én du. 2-3 közt is jónak látnám, de varom erre is a visszajelzést)

Ha nem írja le senki IDE, a topikba(!!!), hogy:
-Igen, megyek
akkor úgy érzem, nincs is erdeklődés. Én meg egyedül nem utazom akkor Bp-re.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:55
(#) szs válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 17:51 /

Szombaton is fizetős?
(Bár ha nem, akkor meg még telítettebb lehet a hely parkolásra)
A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:52
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Kedd, 18:46 /

Elvileg ingyenes, én fizetős időszakban voltam megnézni, az a fehér verda a képen pont akkor csapott le az egyetlen szabad helyre amit láttam...
Westend jó nagy parkolóházzal rendelkezik mellesleg.
(#) bbb válasza szs hozzászólására (») Kedd, 18:58 /

Én ahogy leírtam, szeretem a helyet, de 18-19 nem tudok menni. Szombaton nem fizetős a környék (még), de olyankor tömöttebb az utca, nehezebb helyet találni. Érdemesebb lerakni Újpesten az autót és metróval menni, vagy Rákospalota-Újpest, esetleg Istvántelek megállótól vonatozni (e két megállónál van ingyenes parkolás és olcsóbb a vonatjegy, mint a buszjegy).
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Kedd, 19:20 /

Pénteken nem tudom mikor végzel, és tényleg van-e kedved itt éjszakázni (16-kor nyit, onnantól ott töltött idő, utazás, és messze még a pizsama osztás).
Ha igen, akkor elmegyek veled.

Szombat barátságosabb, de akkor külön csak ezért ennyit utazni?
Ugyanakkor ha jönnek Jani1987-ék, akkor személyesen oda tudom adni a 6-os bronz rúd darabot, és nem kell borítékot venni. Ebben az esetben ebéd után kényelmes az említett 2...3 óra, vacsira éppen haza lehet érni.

Vagy várjuk mikor gyűlik össze a kritikus tömeg...
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 12:34 /

Vagy be lehet iktatni jövő péntekre, mint a Kutatók Éjszakája egyik eseménye , az is négytől este tizenegyig van...
Ez a tájékoztató, és itt lehet válogatni.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 12:41 /

Telefonon beszéltem Sanyival. Mindenképp megyek pestre a basszgitár miatt.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 17:17 /

Pénteken elég hamar végeznék -de a szombat délután látszik megfelelőbbnek. János (avagy Janosék) varható/varhatók.
Ugy azért mégiscsak többen leszünk...

Tehát: szombat délután 2-3 környéke becélozva.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 17:28 /

Én nem tudom, azzal a keresővel semmit nem találok meg. Bár lehet, hogy csak telefonon nem működik jól.
Hártlein-t kerestem volna, de azért a BME oldalán megtaláltam
.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 18:28 /

[off]
Azon a linken, amit feltettél: itt, az asztali gépen sem hajlandó keresni.
De mikor csak úgy előszedtem a "kutatókéjszekája" oldalról, akkor már igen.
[/off]

Härtlein
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Sze, 19:27 /

Meg tudják ám viccelni a keresőket(is) a speciális karakterek.
Härtlein Károly
De van ám
Öveges is.
Tessék jönni, országszerte sok csoda (én is) látható.

Ami a most szombatot illeti, ha mindenki ennyire nekibúsult, akkor elsétálok én is a Flipper múzeumhoz ebéd után.
Megyek is, vágok egy darab hatos bronzot Janinak.
Erősen nem javaslom az autóval odamenést, vagy nálunk, vagy KÖKI-nél érdemes lerakni a verdát, és BKK füzetjeggyel megközelíteni...
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 19:30 /

Lehet, hogy én is megjelenek. Az orvostól függ, meg az adott napi műszaki állapotomtól…
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Sze, 19:32 /

Jobbulást!
Flipperezni szombaton, vagy éjszakázni pénteken, vagy mindkettő?
(#) rectamas válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 21:05 /

Mennénk páran a családból, csak az a baj, hogy későn van van, reggelig Budapesten kellene csövezni...
A BME Oktatóreaktor látogatás szervezése elakadt?
Bocs, a flipper és a játékgépek sosem érdekeltek.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 21:16 / 1

A szombatra gondoltam.
(#) Gafly válasza rectamas hozzászólására (») Sze, 21:45 /

Szedjük szét a dolgokat, nem én vagyok a szervező:
- BME oktató reaktor látogatásra hobbielektronikás komoly jelentkező hiányában nem került sor. Amúgy csak akarat kérdése, lustaságon felül más indok nincsen a meg nem szervezésnek, amit bárki meg tudná szervezni.
- Flipper múzeumot sem én szervezem, de ha már így alakult, akkor elmegyek. Janinak meg úgyis megígértem az arasznyi bronzot a oszcilloszkópjához.
- Kutatók éjszakája nálunk hivatalosan 16:00 nyit, csak emiatt nem kell bivakolni. De mivel annyi lehetőség van, ezért szerintem könnyen el lehet csábulni, és akkor igen.
Következő: »»   288 / 288
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem