Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és elektronikában gazdag Boldog új évet kívánok mindenkinek!
![]()
Boldog Ünnepet Mindenkinek !!!
A forrasztópáka legyen veletek !!! ![]() ![]()
Köszönjük nektek, és a további jót kívánóknak is!
:wave:
Sziasztok!
Elsősorban szeretnék minden kedves hobbistának boldog békés karácsonyt és élményekben gazdag új évet kívánni magam és egész baráti társaságom nevében. - Remélem jövőre is izzani fognak a pákák, - hang haggya el a legrégebbi hangszórok membránjait, - kevesebb BD tranzisztor ég ki Külön meg szeretném köszönni Köbzolinak azt a sok segítséget amit az idén nyújtott nekem, és elnézését szeretném kérni minden hülyeségemért. Mothaltem
Sziasztok!
Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT, és MÉG BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Luki
Csatlakozom..
BOLDOG Karácsonyt mindenkinek és a szabadidőben MÉG TÖBB forrasztást ![]() Az újév még kicsit messzebb van de azért SIKERES újévet kívánok.. üdv! Én biztosan nem fogok unatkozni az ünnepek alatt és között ![]()
Jah még hozzá teszem ha szilveszter este inni fogtok és szép kis disco technika van mellettetek akkor ne álljatok le szerelni, mert nekem volt már január1jén megrázó élményem
![]() ![]()
Sziasztok!
Lehet, hogy az éven már nem leszek gépközelben ![]() Minden modinak és fórumtársnak kellemes, szerető emberek között eltöltött boldog napokat kívánok, és bármit hoz is a jövő, kívánom, hogy mindíg legyen egy személy, akinek kiönthetjük szívünk, aki meghallgat, segítséget nyújt, és persze nem baj, ha ezt a személyt néha itt a HE-n találjuk meg! ![]() (...és csak óvatosan a kínai fényekkel!...) ![]()
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet kívánok a Hobbielektronika összes pákaforgatójának, köszönet az oldal létrehozójának, Topinak, és a működtetés terheit magukra vállaló moderátoroknak.
Köszönjük, és viszont kívánjuk mindenkinek!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek és családotoknak is.
![]() ![]() Meszes József
Békés Boldog Karácsonyt, és félvezetőkben gazdag, füstmentes Újévet Kívánok minden kedves HE forumozónak!!!
Üdv : Travolta
Kellemes ünnepeket,és sikerekben,alkatrészekben gazdag uj esztendöt kivánok minden forrasztóbarát társamnak.
sziasztok
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kellemes karácsonyi ünnepeket(KKÜ)és boldog új évet kívánok!(BUÉK)
Kellemes Karácsonyt minden Kedves fórumtársamnak!
(Vaskloridot mindenkinek!) ![]()
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sziliciumban gazdag újévet kívánok minden kedves fórumozónak.
Békés Boldog Karácsonyt és sok sok szétszedhető
elektronikai ajándékot Kívánok Mindenkinek !! ![]()
Meghitt,békés Karácsonyt és boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Köszönöm a személyreszóló üdvözlést.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, szikramentes, ellenben félvezetőkben, tervekben és megvalósításokban, élesztésekben bővelkedő új évet kívánok minden kedves fórumozónak!
Szép dolog ez a jó kívánság topik,de szerintem a h.sz-ek még nem aktuálisak.
3 nap van még karácsonyig.
Igazad van, karácsonyig még jó párszor be lehet rúgni, és bár én akkor is matton leszek, (szerelmi bánat mifene) így kénytelen vagyok előre mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni, mivel lehet akkor már írni sem tudok majd, de ez még a jövő zenéje.
![]()
Ezúttal csatlakoznék az előttem szólókhoz kiegészítve persze azzal, hogy igen sok segítséget kaptam a fórumtársaktól
![]() ![]()
Kellemes Karacsonyi Unnepeket
es B.U.E.K minden kedves forum tarsnak !
Békés boldog karácsonyt és zárlat mentes boldog újévet mindenkinek.Remélem kevesen dolgozunk szenteste és karácsonykor,nekik,nekünk kitartást a munkánkban.
![]() ![]() ![]()
Én csak sok száz deciBell-t kívánok a bulizni készülőknek!
Ugyanennyi ajándékot a meglepetésre váróknak! És egy kiló Ampert és sok szigetelést az építőknek és kísérletezőknek! És további sok szerencsét az eredményekhez és a jövőben is földelj! Inkább búgjon,mint rázzon ![]() És örömökben gazdag új évet!
Boldog, szeretetteljes Karácsonyt és sikeres Újévet mindenkinek!
Se Karácsonykor, se Szilveszterkor ne lógjatok a fórumon! ![]()
Sajnálom, hogy odáig nem jutottál, hogy még a figyelmeztetésed mindig tart az állandóan belinkelt képek miatt, de csak azért is felteszel mégegyet.
Várjcsak faragok azon a figyelmeztetésen. |
Bejelentkezés
Hirdetés |