Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Kívánok az oldal gazdájának, a modiknak, minden fórumtagnak és nem tagnak, akik az oldalt olvassák, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! Valamint azt, hogy az oldal az elkövetkezendő évben is sok hasznos cikkel és projectel bővüljön
![]()
Ahányan fognak egy kicsit „lógni“ a fórumon, december 25-én és január elsején, ha mindegyiket meg kellene kínáljam egy pohár pezsgővel, biztosan csődöt jelenthetnék. De azért én is kívánok kellemes Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Esztendőt minden fórumtársnak és családjaiknak, függetlenül attól, hogy bekukkantottak a fórumba, vagy nem.
Békés Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kivánok a Hobbielektronika Szerkesztőinek,Moderátorainak,Felhasználóinak,és Mindenkinek aki idetéved az oldalra.
üdv Sergei ![]()
Nagyon boldog békés ünnepeket,és boldog új évet kívánok minden forrasztó páka imádónak,és ne feledjétek el pezsgős hangulatban,hogy a feszültség alatt lévő alkatrész,pont úgy néz ki mint amelyik nincs feszültség alatt csak kicsit más a fogása.
Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó szabadságolódást és sok-sok kötelezőmunka-mentes pihenést kívánok!
Köszönöm Anyukámnak, Apukámnak, Joe néninek és Mary bácsinak...
Kellemes Ünnepeket, boldog karácsonyt és boldog újévet szeretnék kíváni mindenkinek!!!!
Szeretetben, békében eltöltött karácsonyi, ünnepeket és boldog újévet kívánok minden kedves HE usernek!!!
Békés, boldog, szeretettel megtelt karácsonyt kívánok az oldal üzemeltetőinek, és minden kedves fórumtársnak, valamint minden ide látogató érdeklődőnek! Köszönöm a lehetőséget, hogy tanulhattam tőletek és azt a rengeteg infót, és segitséget amit itt kaptam! Kívánok még több érdeklődőt, és hosszú működést az oldalnak!
![]() ![]()
Én is minden kedves Fórumtársnak Moderátornak, az oldal Üzemeltetőjének Kellemes Karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
Máté
Én is mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok! Egyetek sok töltöttkáposztát meg kacsacombot
![]()
Mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok!
Boldog karácsonyt és, vagy hanukát minden fanatikus forrasztó honfitársnak
![]()
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és forrasztásokban gazdag újévet kívánok mindenkinek!
Nagyon boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új
évet kívánok mindenkinek! ![]()
Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek.
Teljen békességben és szeretetben az ünnep. sziasztok ![]()
Jó estét. B É K É S Boldog Karácsony kívánok mindenkinek. Öreg Tom
Ü N N E P E K E T ! , és KHmentes boldog pákázást mindnyájunknak!
Kellemes karácsonyi unnepeket, alkatrészben és pákázásban gazdag jézuskát kívánok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves fórum társunknak !!
Hozzon az ünnep mindenkinek azt amit a legjobban szeretne ! :integet2:
A gyomrom már émelyeg a halszagtól,
a szám már bűzlik a fokhagymától. Kezembe görcs a takaritáskor, torkomba fröccs? azt nem szabad, máskor. A szőrömet tépi a forró faggyú, a fagyban éppen bekrepál egy hattyú. Stresszel mindenki, agyament banda, tele van a tököm, csurran ki a habja. Halcsont akad a torkomban egy nudlin, lázasan erőlködöm, okádok a budin. Falatok jönnek ki egyben a számon, itt van újra, itt a karácsony.... Mivel nagyon jó barátom vagy, úgy döntöttem kapsz tőlem karácsonyra egy lovat. De mivel csóró vagyok, részletekben tudom adni. Idén egy lóf***t kapsz! Békés, Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Üdv, Szabi83 Ja, és a lábvíz lehet KELLEMES ![]()
A közelgő húsvétiünnepek alkalmából, kellemes ünnepeket, és boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!
![]() A vers nagyon jó, ez tettszik! ![]() ![]() ![]() ![]() :buck: .... nem jut eszembe több smile
na ezt jól megasztmondtam
Boldog Karácsonyt És Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Boldog karácsonyt mindenkinek, és sikertlenenségben sikertelen, és sikerben, sikeres, boldug újévet mindenkinek!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |