Fórum témák
» Több friss téma |
ha megengeded:
A rajzod(röntgenrajz)az alkatrészoldali nézet,a fóliacsíkok a 'másikoldalon' vannak,tehát tükrözve kell felvinni a nyers nyákra.Ha a 4-es lábat a + tápra kötött akkor van 'engedélyezve'a kondi töltés-kisütés,vagyis villognia kell a LED-nek. egyébként ez egy nagyon egyszerű astabil,méretező programot ITT találsz
Koszi.Csak tudod nekem normalis dolog hogy melyik az alkatresz oldal.(kezdem megszokni a SL 5-ost)
![]()
Előbb utóbb ki fogod nyirni. Esélye van annak is, hogy az elektróda elcseppen. Szerintem az sok lessz neki!
Sziasztok!
Bedobozoltam végre a bika túrbó strobit! Igaz 2 oldalas nyáklemezből lett elkészítve! Íme a képek!
Többi képek!
Kész állapotban
![]() ![]()
A két strobim együtt!
![]() ja és persze az 1500W-os strobinak hiányzik a füle és az elejéről az üveglap! De idővel azok is elkészülnek! Simpi Hogy állsz a stobiddal? ![]() ![]()
Erről is irtam már,hogy a kapcsrajz nem blindrajz!
73. oldalon van! Azt már mondtad nekem hogy nagy kondikkal kipróbáltad a csöveket!
Szia ezek remek művek nekem viszont az lenne a kérdésem hogy az 1500-ast hogy lehet vezérelni külsőleg???
Szia!
Köszi,lehet XLR dugóval, de le 6.3-as jack aljzattal is! Csatolok képet.
Szia köszi a gyors választ de még egy kérdés milyen vezérlőt csináljak(vagy vegyek) hozzá?
Egyszerübb ha megcsinálod ezt a kapcsolást (kép),igaz ez ledes strobi,de vezérlésként kiválóan működne az 1500W-os strobi,mert ha a ledre két vezetéket raksz és bedugod a strobiba már müxik is!
De ez a vezérlő is jó hozzá!
olyat szeretnék hogy gyorsaságot ,fényerőt és hangra is működjön esetleg ilyened lenne? lényeg a hang
Nos! Azt meglehet csinálni hogy a vezérlőt megépíted amit küldtem és mellé megépíted az ütem vezérlőt és egy kapcsolóval lehetne kapcsolni hogy auto vagy music álláson működjön! A fényerőszabályzást nem hinném hogy lehetne vezérelni mert a strobin a kistrafóról levett sync impulzushoz képest gyujtási időt (fázist) állitgatja a fényerő szabályzást!De azt is meglehet csinálni hogy a strobin lévő fényerőszabályzást rákötöd a jack aljzatra!
és ha megvenném őt ? jó lenne hozzá?
Igen jó lesz hozzá!
Csak akkor majd a strobira jack aljzatot kell tenned!
Üdv.
Újra egy szép kérésem lenne. Kellene egy valami nem drága és a legegyszerűbb dolog arra, hogy sima 220 as égők villogjanak a basszusra. Ezt beraknám az ágy mögé és a falon futna a fény. Láttam már valahol csak nemtudom hogy kinél. Tudnátok segíteni?
Köszi jack bekötésében tudnál segíteni (rajz) köszönöm
Persze!
DMX?? ![]() Csak venned kell egy mono 6,3-as jack aljzatot! Íme a rajz!
Íme,basszusra villogó 220V-os izzó!
![]()
Így még jobb,ha így csinálod meg!
Kösz szépen, de ezt 100% hogy nem tom megcsinálni vidéki létemre.
![]() Nincs valami sokkal egyszerűbb? Jah és egy pót kérdés a te strobidhoz amit nemtok hogy mi. Az a sarokban a nagy szürke kocka az micsoda és mit csinál? Bocsesz, de laikus vagyok. ![]() ![]() Kösz. ![]()
Semmi akadálya ha vidéki vagy,mert innen mgtudod venni egységcsomagban is és neked csak annyi lenne a dolgod hogy összeforraszd!
![]()
Azért Vajdaságba elég sok lehet a póstaköltség.
![]() ![]() Nincs egy egyszerűbb megoldás?
Újra én vagyok bocsesz.
Még érdekelne az a led meghajtó 1-2Vról. Biztos hasznos. ![]() Vagyis, ha valaki tudná a kapcsolásokat az segíthetne és ideadhatná a ledes meghajó és a 220as baszus villogó kapcsolását. Kösz. ![]()
Egyszerübb megoldást??
Hát annyit tudok neked segíteni,ha elküldöm neked a nyákrajzot és neked meg annyit kellene csinálnod hogy egy műnyomó papírra kinyomtatod,vasalod,kimaratod,kifúrod és forrasztod! Milyen led meghajtóról érdeklődsz? |
Bejelentkezés
Hirdetés |