Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
Helló! Természetesen igen
![]()
Petya! Nem látom be, hogy mit akarsz a fejhallgatóval. Nem tudsz monitorozni, itt erre nincs külön fej.
Kérek címet! jöhet magánba is.
Udv . Neked is készítem a rajzokat. Csa az 5db kell?
Ment egy e-mail!
Tegnapelőtt jártunk Nagymaroson egy cukrászdába. ahol a képen látható szépséggel találkoztunk. Sajnos nem szólt, és nem is jutott eszembe, hogy bekapcsoltassam.
Ez helyett teletömtük magunkat a másik képen látható sütikkel. ![]()
A fülhallgatóval azt akarom, hogy halljam amit felvesz. De ma egyenlőre a hangját élvezem, ne tudjátok meg hogy szól egy Technics erősítővel, 2 Videoton meg 2 (sajnos) Somogyi-val. Nosztalgiázok és tényleg még ha felvenni nem fogok tudni vele soha akkor is elismerésem a gyártóknak.
![]()
Üdv. Ez mese szép!
Sziasztok! gondoltam képileg is meg osztom veletek az élvezetemet
![]()
Ránézésre ez egy T528(vagy 529)MG, lemezjátszóval és orsós magnóval a tetejében.
![]() Valóban Gyönyörűszép! ![]()
Szép estét mindenkinek! Én még új vagyok ezen az oldalon.Nekem is van néhány véltve őrzött kincsem.Majd dobok fel képeket. Éppen egy terta 325-öst restaurálok.Az lenne a kérdésem: van valakinek elfekvőben egy Terta emblémája?(amit némely tipusnál a hangszóróselyemre rögzítettek.Üdv.:Fecó
Ha nem tudnék ilyet szerezni, kivágnám valamiből lombfűrésszel. (Persze előtte fényképről újra rajzolni...)
Íme a képek:
Ezek nagyon ott vannak gratulálok hozzájuk ! A belső is föllett ujjítva? Nekem is van íves pacsirtám de szerintem az enyém soha sem lessz ilyen szép , sajnos eléggé leharcolt mind külsőleg mind belsőleg . Ezen kivül még van három darab saszim doboz nélkül ezekből már kettőből kiszereltem , elhasználtam a hálótrafót meg a kimenőket . De még a többi az viszonylag megvan.
![]()
És még képek...Ha elkészül a terta küldök róla is.
Köszönöm!100%-os felújításon estek át. A hangszóróselyem saját készítésű.Egyébként ezek is le voltak pusztulva. A kocka pacsirtát egy lomtalanításon az árokba rugdosták rezet keresve benne! Még pont jókor érkeztem.
Gratulálok szép munka!A hangszóró selyem felujjitásáról irhatnál pár sort ,hasonló gondom volt nemrég,sajnos az eredetit nem lehetett megmenteni ,
![]()
Üdv. Szép nagyon.A hangszóró selymen az emblémát nézem! VT (VIDEOTON)-ILL VADÁSZTÖLTÉNY GYÁR. A Pacsirta meg ORIN gép volt!!Öreg T
Tom! Gyártotta azt mind a kettő! Eredetileg Oron fejlesztés, de aztán átkerült a VT-be. (...és VT AR612 -nek hívták.)
Persze jól emlékszem az Orion fejlesztésre 1959-ben, - akkor már 3 éves voltam! :yes:
(...azaz, én is csak olvastam róla a történetet.)
Üdv Laci. Lehet , én csak Orionként ismertem.A Kádár könyvekben is orion-ként van feltüntetve. No és a Budapest - Pécs -Miskolc és társai? Bulgár ként? Az igaz hogy 59-ben 12 évesen én sem ezzel foglalkoztam max az Orion 320-ast tekergettem (már mint a hangerőt). Tisztelettel Öreg T
Laci nem tartozom én neked valamivel? Igéret? Bocs a tegezésért.!
Tom! Reméltem, hogy tegeződünk, de Te vagy az idősebb! :yes: Fiatalabbaktól is elvárom!
Nem tudok tartozásrodról! Nem ígértél nekem olyat... :no:
Megnyugodtam.DEHOGY NEM! Egggy flaska vörössel!!!Öreg
Vettem még egy Orion 520A -t. Nincs véletlenül valaki, aki Pécsről a főváros felé járna?
Rendessen széjjel vagyon cincálva szegény öreg rábigó
![]() ![]()
Lessz munka vele!De innen szép nyerni.Megoldo.Öreg
Nem is annyira szétcincálva, mint inkább a doboza elenyészve. Nem tudtam magam visszatartani, amikor megláttam. Ilyen volt otthon gyerekkoromban. (Talán már írtam is...) No meg 1000 Ft... De nagyon megsajnáltam! Jobb sorsra érdemes.
Tudod millyen ideges leszek ha vissza gondolok hogy miket dobbtam ki? Csöves Volga autórádiót külön erősítővel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |