Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Eagle 3D segítség, POV-Ray
Témaindító: Thomas10100, idő: Jún 5, 2006
Témakörök:
A "tavtarto_legyen"-el? Vagy a "(3,0)"-val? egyikkel sem jó. :no:
Mivel nem tudni mi az azonosító én először kiolvasnám csak simán
int nControlID int azonos azonos=dlgCheckBox.GetProperties(nControlID) utána az "azonos" változót kiiratnám egy label-be, hogy lássam Idézet: „(3,0)” Ilyen nincs hiszen a formátum egy értékre van, ha vesszőt teszel az két értéket vagy változót feltételez. Lehet 1...9 vagy 01.....09 de legjobb ha lekérdezed és kiiratod, hogy lásd.
Nem tudom hogyan kellene kiíratni.
![]() Ezt a sort biztosan így kell beírni ahogyan van?
Mert ezzel van baja. (parse error) Itt van az ulp: Bővebben: Link Ha azokat azt az öt sorot kitörlöd, amik után ezt írtam:
akkor működik szépen az ulp. (Ahhoz hogy a távtartók ablaka előjöjjön, valamelyik nyákra lerakott alkatrész 22. változóját át kell írni a 3dpack.dat-ban.)
Több sebből vérzik az a rész.
If dlgCheckBox.GetProperties(nControlID) = false dlgCell(3,1,3,2) dlgLabel(azonos); dlgLabel() nem hiszem, hogy kezel számot. Azt string-nek kell alakítani
És hogyan kell stringnek átalakítani? Nem írnád át az ulp megfelelő sorát jóra a kedvemért? Mert én csak kínlódok itt...
Lehet hogy az eddigi 'eredményeimtől' úgy néz ki mintha én értenék a programozáshoz valamicskét de nem! Amit eddig elértem az úgy sikerült, hogy mindent ellestem az ulp eredeti soraiból. No meg persze a ti segítségetekkel. De ez a GetProperties meg nControlID és hasonlók esetén már nem tudok labdába rúgni, mert ilyen sorok nincsenek az eredeti ulp-ben, így nincs honnan lekoppintani. Egyébként ilyeneket tud a makró: Bővebben: KÉP
Az azonosítók nem biztos, hogy jók, de ahogy elnéztem a kódot, ilyenekkel azonosítja a rádiógombokat és checkboxokat.
Illetve így:
Csak nálam van az,hogy nem tudom meg nézni Attila86 képeit?Nálam mindig a tvn-es főoldal jön be
![]() Attila86! Ha szépen megkérlek feltöltenéd a mono piher potméter makróját?Köszönöm.
milyen tipusát nem tudom dekralálni sajnos Bár lehet igy sem jó
Néha hülyéskedik a TVN, de ez nagyon ritka. Nekem bejön a TVN-es tárhelyről a kép, de itt van a weboldalamról linkelve:
M3-as fém távtartók Nem adom oda a makrót, már mondtam. Majd egybe felteszem az egészet hogyha eljön az ideje. Egyenlőre még rajzolgatok. Más is kérte már a makrókat... lehet hogy inkább nem is kellett volna még felraknom a weboldalamra a képeket... Közzé fogom tenni az egészet. Majd.
chriskross barátom, üdv a fórumon!
![]() ![]()
Sajnos ez sem jó, parse errort ír ki az első ("if"-el kezdődő) sorra. A "dlgCell(2,0)"-val is parse error.
Lehet hogy tényleg inkább így marad ahogy most van. Csak jobban nézne ki az ablak.
Hello!
Én a fektetett tördelhető tüskesorokra,TSOPxxxx, USB A-B.Gondoltam így elsőre,de csak ha nem pofátlanság ![]() Bővebben: Link
Nem tudom hogy mire gondolsz. Tudsz képet mutatni?
Sajnos képet nem,de a nevét mindnek meg tudom adni.
Fektetett tüskesor : con-lstaBővebben: Link(ebből 90°-osra gondolok) USB A: con-berg>>>PN87520Bővebben: Link USB B: con-berg>>>PN61729Bővebben: Link TSOP17xxx: telefunken>>TSOP17*TB1Bővebben: Link ui.: csak sikerült képeket is találni ![]()
Figyelmetlenségemnek köszönhetően nem vettem észre az oldaladon lévő TSOP17xxx-okat.
Elnézést. ![]()
Az általad linkelt USB B csati benne van az Eagle3D-ben gyárilag. Az USB A csatiból olyan van csak, ami ráfekszik a nyákra. Ebből mondjuk tudok állítottat rajzolni.
A fektetett hüvelysor valóban hiányzik, ezeket biztos meg is fogom rajzolni. Ma is hüvelysorokat rajzoltam egyébként, csak wire-wrap-eseket.
Hello!
Mi az hogy hasonlít? Á, tátva maradt a szám.. Ha azt is nézzük mennyi munkád van benne ... Le azzal a bizonyos kalappal, nagyon ott van, GRATULÁLOK !
Köszönöm!
![]() A következő az lesz hogy műszerdobozt rajzolok neki és beleteszem. ![]()
Gyönyörű lett! Remélem egyszer nekem is sikerül iylet összehozni. :kalap:
![]()
Nem akarlak fárasztani titeket, de ezt nem bírom ki hogy ne mutassam meg:
Bővebben: KÉP És ez nem ám holmi összemókolás hogy csináltam egy új alkatrészt amiben beraktam a foglalatot a kijelző alá a kijelzőt meg megemeltem... de nem ám! Ennél a kijelzőnél az Eagle3D az IC-khez hasonlóan megkérdi hogy foglalatban legyen-e. :yes:
Már kiváncsian várom,hogy mikor fogod megosztani az alkatrészek makróit,átalakításait.
![]() ![]()
Igényes munka! Tiszta irígy lettem.
![]() A másik, ami miatt írok, hogy ha jól emlékszem, valahol írtad, hogy lehet jelezni hiányzó alkatrészeket. Találtam egyet, amit sem az oldaladon, sem a program oldalán nem láttam (és futtatásnál nem is került rá a képre). Így néz ki, az állót megtaláltam a program alkatrészei között, ezt nem. Ha valóban nincs sehol, majd ezt is megrajzolnád?
A fekvő van benne gyárilag, az álló hiányzik. Ezt megrajzolom...
Egyébként ezek a gyári alkatrészek: Bővebben: Link
Igen, itt néztem, meg a Te oldaladon, csak nem úgy írtam, hogy gyári.
![]() A megrajzolást meg köszi!
Ilyen lett:
Bővebben: KÉP
Attila
Nyákba ültethető RCA aljzatra gondoltál már? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |