Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kandósok
Sziasztok Kandós kollégák
![]() Olyan kérdésem lenne, hogy 2009-es automatikás KIN-es pólót tud e még valaki szerezni nekem esetleg? 1db XL-es kellene.
hát ha S-es kéne, akkor tudnék
Köszi, de az csak top-nak lenne jó
Sziasztok!
A mellékelt képen látható Villamosságtan II. kandós jegyzet többi füzete megvan valakinek? Fontos lenne!
Szia! Ha jól látom, akkor Neked a 2. füzet, a 3. füzet és a Bode-diagrammok kellenek. Üdv.: Yoe
Szia!
Így van. Főleg a BODE...
Sziasztok! A többi olvasónak írom: Nekem viszont nappails villamosságtan elsős és másodikos jegyzet kellene, mivel Én távoktatásra járok és szerintem nappalis tananyag bővebb.
Mzolee: írd meg privátban a címed, ahová küldhetem a jegyzeteket.
Sziasztok!
A kando.tk felhasználónevet és jelszót kér. Tud valaki abban nekem segíteni, hogyan tudnék ilyenhez jutni? előre is köszönöm.
Ezt privát üzenetben beszéljétek meg.
köszi mindenkinek, megoldódott.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Tavaszmező utcai sulija jobb a Kandónak? Hallottam egy két embertől, hogy jobb mint Óbuda... .Azért kérdezem, mert el kell döntenem, hogy melyik telephelyre járnék inkább, küldtek emailt a Kandóról. köszi Idézet: „Hallottam egy két embertől, hogy jobb mint Óbuda...” Csak a tisztánlátás kedvéért. Kifejtenéd ezt kissé, hogy mit értesz ezalatt?
Szia!
Az attól függ, hogy később milyen szakirányt fogsz választani. Tavaszmezőn van: Híradástechnika, Műszertechnika és automatizálás, Mikroelektronika és technológia Óbudán van: Energetika, Automatika De attól, hogy pl. Óbudára jársz, és szakirányválasztáskor híradástechnikát választasz, akkor sincs semmi probléma, akkor a következő félévet már a Tavaszmezőn kezded. Persze csak, ha nincs semmiből elmaradásod. Üdv!
13 éve még ugyanazt tanították elsőben mindkét helyen, szétszóródás második évfolyamra volt, Joecity gyengeáram, Óbuda erősáram. Ha ma is így van, akkor első évre teljesen mindegy, melyik helyet választod, az elhelyezkedés lehet szempont. Az első éves átlag alapján pedig meglátod, melyik szakirány tetszik, vagy melyikhez lesz lehetőséged egyáltalán bekerülni
Egyébként manapság is hallom, hogy továbbra is fennáll némi rivalizálás a két telephely között. Ez persze nem komoly, csak amolyan emócionális.
A múlt félévben úgy volt a szakirány jelentkezés, hogy mindenkit oda vettek fel, ahova első helyen jelentkezett.
a moduloknál voltak túljelentkezések, esetleg nem teljesített előfeltételek.
Aha.
Hát változnak a dolgok, a mi időnkben még erős túljelentkezés volt a Hipire, mert az erősáramot senki nem kedvelte, főleg az automatikát. Aztán ennek megfelelően a rosszabb átlagúak összegyűltek Óbudán ![]() De a csapatszellem kiváló volt Persze ehhez még hozzájárult a Bécsi úti kolesz is, ami ma már inkább hasonlít egy szellemházra, mint egykori kollégiumra...
köszi a válaszokat!
Akkor mindegy, hogy most melyik helyre jelentkezek elsőre. Elöbb jussak tuvább a 2.évre ![]() Amúgy azért kérdeztem, mert állítólag joecityben a tanítás jobb. Aztán, hogy tényleg....
Én most leszek 3. féléves Tavaszmezőben.
De jártam Óbudán is egynéhányszor. Épületek között nincs sok különbség, új is-régi is van, ittis-ottis. Közlekedésileg nekem mindegy volt (nyugatiból) kb ugyan annyi erre is meg arra is. Első félévbe Óbudán ZH időszakban a haverjaim jobban nyalókáztak, mint mi nyóckerbe, nekünk szépen heti 2-3 ZH volt, Óbudán meg egy héten 7 ZH (nem éppen kellemes). Következőkben automatika/teljesítmény modulra szándékozom menni, tehát Óbudára. csá
Tavaszmezőbe van egy két tanár, akihez akkor se menj, ha pisztollyal kényszerítenek.
Én is csatlakoznák m.gyula3-hoz, a választás ügyében. De csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e valamilyen különbség a két telephely között felszereltségben vagy a tanárokban vagy egyáltalán.
Köszönöm
Kicsit nehezen megválaszolható kérdést tettél fel, de azért megpróbálok reagálni. Idézet: „Megjegyzem, saját alkotásait és eszközeit fejlesztő hallgatót igen ritkán lehet bárhol is elcsípni, azon egyszerű oknál fogva, mivel kevés van belőlük.” Engem azért a második félévben egyszer meg lehetett volna találni Molnár tanár úrnál!
Köszönöm a terjedelmes választ. Sokat segít a választásban.
Nagyon korrekt összefoglalót olvashattunk.
Így belegondolva, sokmindenre ráismertem a 12-13 évvel ezelőtti állapotokból. Igaz, akkor még katódsugárcsöves Philips oszcilloszkópok voltak, amik akkor még megszerezhetetlennek tűntek a diákoknak, a maiak pedig szintén annak tűnhetnek, ha belegondolok, hogy egy modern digitális szkóp mennyit kóstál... De nagyon jó "hallani", hogy fejlődik a suli. Már amennyire fejlődésnek lehet mondani, de legalább történik valami ebben a mai mocsárban. Egy gyors megjegyzés: Én a szakmában dolgozom mai napig, és örömmel jelentem, hogy mind a '30-as, mind a '40-es mind az '50-es korosztályból számtalan Kandóssal találkozok az ügyfelek és kollégák között is. Elmondható, hogy a fejlesztőmérnöki piacot jelentős hányadban egykori Kandósok töltik fel. Pont a napokban igazolódott ez nekem újra, felvettünk egy fejlesztőmérnök srácot, aki anno a tankörtársam volt. Akkor találkoztam vele, mikor bemutatták, hogy jön dolgozni. Kicsi a világ, és nem ez az egyetlen ilyen történetem. Hál' Istennek. A Kandó elismert a szakmában.
Tudom hogy ez itt nem az apróhirdetés helye, de nincs itt véltetlenül kandós aki lakótársat keres albiba? Nyárra is!
Sztem semmi különös Norbi, csak egy olyan ember nyilatkozott aki csak joecitybe járt.
Jaaa, az más!
Akkor már értem! Pedig aki nem tudja, milyen az óbudai Kandós élet, az valószínűleg nem is sejti, miből marad ki, ugye? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Pedig aki nem tudja, milyen az óbudai Kandós élet, az valószínűleg nem is sejti, miből marad ki, ugye?