Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Én aztán olyan vagyok aki átkötözget
![]() NEM! ismétlem NEMM! Ne gondoljunk minygárt a legrosszabbra ![]() A ház mellett egy Katonai Felderítő Hivatal van,és ez a helység hozzá tartozott,ez volt a konyha raktára ![]() Mivel ez a rész felesleges volt nekik,odaadták a háznak. Ennek mi egy kisebb részét takarítószertárnak használjuk,a közepét meg megkaparintottam én műhelynek![]() Azt elfelejtettem mondani:Az áram az úgymaradt,még mindíg a hivataltol jön,észre sem veszik ![]() És addig jó amig úgymarad Müszi! Ha a szomszédban laksz,áthúzok neked is egy kábeld :hide:
Mondhatni hogy igen
![]() Csak nem én kötöttem át...hanem ígyhagyták Idézet: „...Ha a szomszédban laksz,áthúzok neked is egy kábeld...” Hát, mire ide érne 300km-ről, akkor nekem már nem jutna semmi, csak max, egy sövet fűthetnék róla
Szerencse fia!! Azonnal felcsapnék töltő állomásnak elektromos autókhoz
.Sőt, szereznék egy hatalmas bojlert, telenyomnám fűtőszállal és kötném is össze a radiátorokkal. Ingyen fűtés. Persze én nem mondtam semmit. Csak fantáziálgatok.
Jó ötlet
![]() Van még hely,azt nem mondtam hogy nem elég magas a helység ![]() És még valami vízcsövek is vannak ![]() És még 1 fázis szabadon is maradt
Amúgy láttam a pincés műhelyedet!
Kafaa! Először csak nézegettem a képeket,nem is néztem ki küldte,aztán megláttam azt a kis dobozt a falon...rögtön tudtam hogy rólad van szó ![]() Kb. nekem is pince szinten lesz a műhelykém 1,5x1,5m KB(még nem mértem meg),de remélem elleszek vele Nemtudom mit tegyek be...szerintem elég kicsi:'(
Válaszom erre.
Ezek már nagyon jó kis esztergák, de a maró feltéttel maximum nútot, meg lapolásokat lehet marni a megesztergált tengelyre... Egy 400*200-as előlapot már nem fogsz ezen se körbemarni, se kis ablakokat az esetleges LCD kijelzőknek. de még egy 5*3cm-es darabon sem. Ugyanis nincs rendes munkaasztala.
Jaja... Ezek a gépek olyanok mint a kombinált fogó. Sokmindenre lehet használni, de semmire sem jó igazán.
De ettől még nagyon szivesen lennék a tulajdonosa egy ilyen fúró-maró feltéttel ellátott kis gépnek. Eszembe jutott, annakidején az sk asztali fúrógépem 6-os tengelyébe a volt NDK-beli barkácsesztergám közreműködésével martam 40mm hosszban 2mm széles, és ugyanolyan mély nútot. A marót befogtam a tokmányba, a tengelyt pedig a késtartóba....
Na ez mát övön aluli volt!
Irigyellek érte!
Azért is, meg azért is amit köbzoli említ, meg azért a szép nagy kék síkköszörűért is. Meg a védőgázas hegesztőért, a tengelyköszörűért, a szalagfűrészért, a ... Tényleg, szikramaró nincs, vagy csak én nem vettem észre?
Ha a Zoli a plazmavágóra gondolt akkor az sajnos nincs ! Amit esetleg annak néztetek az az
Idézet: De viszont nem szikra maró , hanem szikraforgácsoló! /mitsubishi/ Az a szépnagy kék síkköszörű az még szinte alig 2 éves és Szlovák gyártmány ! Nos rátapintottál a lényegre „Tényleg, szikramaró nincs,” Idézet: Ez aztán amivel lehet a doboz anyagait össze olvasztani . / AVI / „védőgázas hegesztőért,”
Jaj! Szikraforgácsoló! Látszik, hogy nem gyakorlom a szakmám, felejt az ember.
Üdv!
Lassan költözök én is az új műhelyembe. Eddig ilyen lett. Még tervbe van véve 2 db alkatrészszekrény beszerzése. Képek
Szia : Jerlentkezz ki a picasaból mert így senki sem fogja tudni megnézni a képeket !
Da ha már itt vagyok akkor én is megmutatom a mai nap hogy néz ki a kis barkács műhelyem ! Az elmult sok hétben nagyon sok mindent kiszelektáltam ? már annyira voltam a hogy az ajtón sem lehetett bemenni !
ITT Lehet több képet is látni !
Próbád az én linkemet ? A tiéd továbbra sem megy ! Pedig kiváncsivá tettél a műhelyeddel kapcsolatban ?
Próbáltam a tied és az én linkem is, nálam mindkettő működik.
Esetleg Így megadva lehet, hogy jobb? Képek
Berakom fájlmellékletként hátha így jó.
Sziasztok! Végre eljutottam oda, hogy kibővítsem a szerszámkészletem. Abban kérek segítséget, hogy melyik márka éri meg az árát. Tudom mindenki esküszik valamire, de azért nyilván van pár márka amit érdemes megvenni, és van amit nem. Amiket eddig nézegettem: YATO, C.K, KITO, FORTUM, EXTOL.
szia!
Nekem YATO a torx és az imbuszkulcsom de én nem panaszkodom rá.(ja és a torx közepe ki van furva)
Véleményem szerint ezeket a csomagküldős, és barkácsáruházi "márkákat" el kell felejteni, kivéve, ha arra kell, hogy mutogasd, milyen sok van belőle. Ma már ez sem teljesen igaz, hiszen a tecso is szerszám-áron sózza rád a bóvlit. A komoly márkákat mindenki ismeri. Meglepő módon egy feltörekvő kínai márkát szeretnék a figyelmedbe ajánlani: KingTony. Tűrhető áron használható SZERSZÁMOKAT kínálnak. Ezt már több munkahelyen kipróbáltam.
Üdv.: SzervízMacska |
Bejelentkezés
Hirdetés |

műhelynek
.