Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   53 / 312
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Szerencse fia!! Azonnal felcsapnék töltő állomásnak elektromos autókhoz .
Sőt, szereznék egy hatalmas bojlert, telenyomnám fűtőszállal és kötném is össze a radiátorokkal.
Ingyen fűtés.
Persze én nem mondtam semmit. Csak fantáziálgatok.
(#) scooby_ válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Köszi!
De csak 2,2m Kb.!
(#) scooby_ válasza Doncso hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Jó ötlet
Van még hely,azt nem mondtam hogy nem elég magas a helység
És még valami vízcsövek is vannak

És még 1 fázis szabadon is maradt
(#) scooby_ válasza Müszi hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Amúgy láttam a pincés műhelyedet!
Kafaa!
Először csak nézegettem a képeket,nem is néztem ki küldte,aztán megláttam azt a kis dobozt a falon...rögtön tudtam hogy rólad van szó
Kb. nekem is pince szinten lesz a műhelykém 1,5x1,5m KB(még nem mértem meg),de remélem elleszek vele
Nemtudom mit tegyek be...szerintem elég kicsi:'(
(#) Action2K hozzászólása Máj 16, 2009 /

Válaszom erre.

Ezek már nagyon jó kis esztergák, de a maró feltéttel maximum nútot, meg lapolásokat lehet marni a megesztergált tengelyre... Egy 400*200-as előlapot már nem fogsz ezen se körbemarni, se kis ablakokat az esetleges LCD kijelzőknek. de még egy 5*3cm-es darabon sem. Ugyanis nincs rendes munkaasztala.
(#) mex válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Jaja... Ezek a gépek olyanok mint a kombinált fogó. Sokmindenre lehet használni, de semmire sem jó igazán.
De ettől még nagyon szivesen lennék a tulajdonosa egy ilyen fúró-maró feltéttel ellátott kis gépnek. Eszembe jutott, annakidején az sk asztali fúrógépem 6-os tengelyébe a volt NDK-beli barkácsesztergám közreműködésével martam 40mm hosszban 2mm széles, és ugyanolyan mély nútot. A marót befogtam a tokmányba, a tengelyt pedig a késtartóba....
(#) CIROKL hozzászólása Máj 16, 2009 /

Ezek bár nem az enyémek de használni azt szoktam őket ! Gépek
(#) scooby_ válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Azz de kafa
Helyes kis esztergagép
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Fuuu, azta, lehet sárgulni?
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Na ez mát övön aluli volt! Irigyellek érte!
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Az esztergáért irigyled?
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Azért is, meg azért is amit köbzoli említ, meg azért a szép nagy kék síkköszörűért is. Meg a védőgázas hegesztőért, a tengelyköszörűért, a szalagfűrészért, a ... Tényleg, szikramaró nincs, vagy csak én nem vettem észre?
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Ha a Zoli a plazmavágóra gondolt akkor az sajnos nincs ! Amit esetleg annak néztetek az az
Idézet:
„Tényleg, szikramaró nincs,”
De viszont nem szikra maró , hanem szikraforgácsoló! /mitsubishi/ Az a szépnagy kék síkköszörű az még szinte alig 2 éves és Szlovák gyártmány ! Nos rátapintottál a lényegre
Idézet:
„védőgázas hegesztőért,”
Ez aztán amivel lehet a doboz anyagait össze olvasztani . / AVI /
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Jaj! Szikraforgácsoló! Látszik, hogy nem gyakorlom a szakmám, felejt az ember.
(#) brato hozzászólása Máj 17, 2009 /

Üdv!

Lassan költözök én is az új műhelyembe. Eddig ilyen lett.
Még tervbe van véve 2 db alkatrészszekrény beszerzése.
Képek
(#) CIROKL válasza brato hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Szia : Jerlentkezz ki a picasaból mert így senki sem fogja tudni megnézni a képeket !
(#) CIROKL hozzászólása Máj 17, 2009 /

Da ha már itt vagyok akkor én is megmutatom a mai nap hogy néz ki a kis barkács műhelyem ! Az elmult sok hétben nagyon sok mindent kiszelektáltam ? már annyira voltam a hogy az ajtón sem lehetett bemenni ! ITT Lehet több képet is látni !
(#) brato válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Ki vagyok jelentkezve.
(#) CIROKL válasza brato hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Próbád az én linkemet ? A tiéd továbbra sem megy ! Pedig kiváncsivá tettél a műhelyeddel kapcsolatban ?
(#) brato válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Próbáltam a tied és az én linkem is, nálam mindkettő működik.

Esetleg Így megadva lehet, hogy jobb?
Képek
(#) brato válasza brato hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Berakom fájlmellékletként hátha így jó.
(#) pedrock hozzászólása Máj 17, 2009 /

Sziasztok! Végre eljutottam oda, hogy kibővítsem a szerszámkészletem. Abban kérek segítséget, hogy melyik márka éri meg az árát. Tudom mindenki esküszik valamire, de azért nyilván van pár márka amit érdemes megvenni, és van amit nem. Amiket eddig nézegettem: YATO, C.K, KITO, FORTUM, EXTOL.
(#) karesz01 válasza pedrock hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

szia!
Nekem YATO a torx és az imbuszkulcsom de én nem panaszkodom rá.(ja és a torx közepe ki van furva)
(#) SzervízMacska válasza pedrock hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Véleményem szerint ezeket a csomagküldős, és barkácsáruházi "márkákat" el kell felejteni, kivéve, ha arra kell, hogy mutogasd, milyen sok van belőle. Ma már ez sem teljesen igaz, hiszen a tecso is szerszám-áron sózza rád a bóvlit. A komoly márkákat mindenki ismeri. Meglepő módon egy feltörekvő kínai márkát szeretnék a figyelmedbe ajánlani: KingTony. Tűrhető áron használható SZERSZÁMOKAT kínálnak. Ezt már több munkahelyen kipróbáltam.

Üdv.: SzervízMacska
(#) scooby_ válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Mennyi csövi erősítő
És van videoton rádiód Rádióerősítő,vagy csak a rádió?
(#) karesz01 hozzászólása Máj 18, 2009 /

Sziasztok!
Ma sikerült egy kis takaítást végeznem a "műhelyem" másik oldalán is rendet rakni már lassan egy csavart nem lehetett lerakni gondolom ismerős...
Lebombáztam mindent az asztalról.
Kuka behúz és ami belevaló benne van.
Íme az eredmény.
Ki milyen márkát milyen szerszámokat használ melyiket szereti??
Csak ugy kíváncsiságból megérdeklődném.
üdv mindenkinek
(#) CIROKL válasza scooby_ hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Van mind kettő !
(#) karesz01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

A névről nem mondtam volna meg hogy ilyen márka!
:google:
Találtam képeket egész komoly kis szerszámok .
Kellemes csalódás!
Köszi mostmár ezt a mákát is megismertem.
(#) nagy hoho válasza karesz01 hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Helló ! De jó Neked ! Rend van a műhelyedben. Nálam is nagy kupi van nem érsz rá ? Egyébként barátságos kis műhely és van benne minden szerszám amire az embernek szüksége lehet.
(#) Attila86 hozzászólása Máj 19, 2009 /

Végre átvittem az elektrós cuccaimat a páromékhoz. Most így néz ki ahol bütykölök: Bővebben: KÉP
Nem túl nagy, de én pont ilyent szerettem volna. Hatalmas segítség hogy méricskélés, élesztés közben a laptopon azonnal látom a kapcsolási rajzot és a nyáktervet. Otthon ehhez fel kellett mindig állnom és bemenni a szobába a laptophoz. Felül van a vasaláshoz használatos lézernyomtató, de az asztal alján ami a képen nem látszik, van egy színes tintasugaras is. Bal oldalt a szutyok kis szkópom zavarja az összképet (jó lenne már lecserélni), jobb oldalt pedig alul a nagyon régi labortápom aminek az egyik fele már vagy két éve nem is működik. Felette a forrasztóállomás II áramköröm. Ide fog majd jönni az SMPS labortáp III hogyha elkészül a mostani táp helyére. A kapcsolóüzemű előszabályozós táp is valószínűleg, de az még Pesten van.
Az íróasztalnak van egy kihúzható lapja amin tök jól lehet méricskélni, itt épp a precíziós árammérőm épül amelyről itt írtam a "Ki, mit épített?" topikban: Bővebben: Link
A mellette lévő digimultinál van ám nekem jobb is, de ehhez a méréshez épp ez is megfelelt.
Az alkatrészeim még Pesten vannak mert nem fértek be a kocsiba.

Ja igen, az íróasztal saját készítésű.
Következő: »»   53 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem