Fórum témák
» Több friss téma |
Rajzoltam neked egy legszerelt rajzot:
Köszi szépen, igazán rendes vagy!
![]() ![]()
Amit nem akarok bolygatni, az a r10 c9-ből álló visszacsatolás, ami bevonja a t1-ből álló előfok részt a hangzásba, ugyanis ez kellemesen beleszól a frekvenciamenetbe, és ezért akarom inkább ezt a kapcsolást fejleszteni, mint újat építeni, mivel összhangban van a hangfalam tulajdonságaival. Viszont a teljesítménnyel ellentétben, fontos lenne a lehető legkisebb torzítás.
Szerintem nagyban hasonlít a két erősítő egymásra, leszámítva, hogy az enyém komplementer tranzisztorpárral működik, ezért is gondoltam, hogy lehetséges a fejlesztés. Bővebben: Link
Szamóca, te is vendégem vagy egy sörre
![]() Közvetlenül az ic lábaihoz forrasztottam a csillagpontot... Az utolsó milivolt is eltűnt. (mármint a kimeneten a zaj) Az első 10mp-ben van kinnt olyan 1,5mV, aztán elhallgat. Visszarakom a biztifoglalatot és legyen meg Mayan akarata, megy a kép ![]()
A melleklet 6.oldalan csemegezz.
Köszi!
Van ötleted egyébként arra hogy TL074 helyett mit használhatnék, ami kevésbé érzékeny a zavarokra és lábkiosztása is stimmel?
Majd jelezd melyikre esett a valasztasod.
Háááát....
![]()
Hátha érdekes lehet számodra:
Bővebben: Link
Esetleg tl084... mast nem tudok, de szerintem kiraly a tl074. Milyen zavarokra gondolsz ? Nekem most ilyen a cucc, nem invertalo bufferkent bekotve, a bemenetnel van 47k lezaras, ebben a kapcsiban pl. nem kell az ic-nek fold, ezert nem is lehet ott a csillagpont. Siri csendes, semmi zaj. Elofokkal egyutt van egy leheletnyi sisterges, de nagyon kell fulelni hozza hogy meghalld.
Köszönöm!
![]() ![]()
Ha ismered, akkor miért mondasz olyat, hogy csak 30W?
"The amplifier is down -3dB at 208kHz and can deliver 58W at full power. " Ez nagyon 58W-nak hangzik! ![]()
Eseteg 4 ohm-on......1,36X35=47.....ennek "csak" 24V-os tápfesze van...az eredeti 60W-osnak 34V.A nyugalmija is magasabb....
Szóval akárhogy is nézzük EZ NEM AZ.
Az egyik mostani 30W-osom 8 Ohm-on 30,4 Ohm-on 50W-ot produkál...
De én 60W-os szeretnék....8 ohm-on.... ![]()
Amit a srác épített a linkelt oldalon az emelt tápfeszes-nem 24, hanem 35V! ( Ott az eredeti kapcsolás is. ami valóban 24V ) Ettől még lehet hogy nem az amit Te szeretnél, csak a pontosság kedvéért mondom.
![]()
A két oldal együtt 58
![]() Mayan: Ebből nem sok mindent nézek ki. A kimeneten mérhető zaj minimum poti állásnál 1 mikrovolt körül van. Érdemes vele foglalkoznom még?
"A két oldal együtt 58"
![]() Erről beszélsz Te is? Mert ez oldalanként 58W at full power akárhogy is nézem, akárhogy is olvasom. De lehet hogy én vagyok a hülye. 1,65A nyugalmival, 35V tápfesz mellett 58W-nál kezd klippelni.
Nem vagy hülye, csak egy kicsit szögletesen látod a dolgot...ha jól értelmezem oibacsi hozzászólását, akkor ő csak poénnak szánta azt hogy a "két oldal..."
![]()
I decided to base my build on the latest version that I could find called the "Super Class A 30W"
Na én ezért gondoltam...de én is érthetem félre.
Na akkor én is félre értettem. Az internet csodája ez...mert olyan jól lehet írásban gesztikulálni és még a mimikákat is látjuk egymáson.
Ja semmi gond, lehet hogy fáradtabb vagyok a kelleténél, és nem jött le.Sorry.
Abban teljesen igazad van,hogy ez egy megemelt tápfeszes verzió...
![]() Akkor úgy mondom,hogy én az eredetileg is 60W-ra méretezett,FET-es végűt szeretném megépíteni... ![]()
Arról csak az a rajz van a mit feldobtál?
Mellékesen normális az, hogy csak kb. 15w az áramfelvétel a konnektorból mérve?
Viccelsz ? Az mar igencsak jo...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |