Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1333 / 3649
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Én már ettem Bő 10 perc és irány a munka... Most jó hangulat céljából fényes nappal élvezem a fényorgona fényét
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Csak aláírni tudom. Ma voltam életem első állásinterjúján. Olyan elsőn, ahol valóban komolyan vettek. Rajtam kívül sokan voltak, a meghallgatások már 2 hónapja (!) tartottak. Pontos számot nem tudok, cirka 40-50. Ez nem egy manageri fizetés, a diplomás minimálbért kapom, ha felvesznek. Noooooooormális? éhbérért sorba állni? Elsősorban nem az emberek a hibásak, akik főiskolára mennek. Az általad említett hon"atyák". Lehet engem hibéztatni azért, ha nem akarok minimálbérért kórházi műszerészként dolgozni? Szerintem nem. Inkább letettem egy főiskolát. 20%-kal nagyobb bérért, kevesebb felelősség, kényelmesebb munkahely - lásd SALáta problémája. Nekem eleve vannak hasonló gondjaim, nem muszáj még tetőzni is. Ugyan mondjátok meg, én vagyok a hibás?

Továbbá amikor Székesfehérváron megszűnt gyakorlatilag a fejlesztés a Videotonban és Ikarusban, akkor az a cirka 20 ezer ex dolgozó mérnök és szalagmunkás ember volt a hibás, hogy nem volt munkahely? Persze, hogy nem. Dettó baja ruhagyár. Jelenleg kjnai a ruha, és az autóbusz is. Ami nem Nyugatról "levetett" Mercedes, Volvo, az kínai king long. Ma reggel azzal utaztam Hatvanból. Nincs szükség ennyi diplomásra - de szakmunkásra sem?! Azért elkelne nekik - nekünk- pár munkahely, mert ez nonszensz azért, hogy rajtam kívül egy szürke eminenciás kategóriájú állásra harmincon-ötvenen felüli a jelentkezők száma. Ez a pálya nem is vonzó, nem lehet karriert befutni. Képzelem mi van ott, ahol egzisztencia is van a kiírt hely mögött. Nem mellesleg cirka 20 helyre adtam be a jelentkezésemet. Volt közte nem állás jellegű amolyan én is vagyok kategória könyvtárvezetőknek, és volt álláspályázat is. Öt alkalommal válaszoltak. Az egyik hogy ja maga még csak kezdő? inkább tapasztalt kollégát keresnénk. Aztán: sajnáljuk nincs üresedés jelenleg. A másik, hogy sajnáljuk egyetemi végzettségű kollégájával betöltöttük a munkakört (gratulálok, ösztökélnek tovább egyetemre), és kettő helyen visszahívtak interjúra, és korrekt, mondom korrekt elbánást kaptam, kollégának tekintettek. Nem az esélytelenek nyugalmával, hanem boldogan jöttem ki a mai meghallgatásról. Azért ez is "érdekes", hogy annak is örülök egyáltalán, hogy szóba álltak velem.
A mérleg eléggé szomorú.
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Viszont a Te arányaid jobbak a enyémnél 20-ból 5-re válaszoltak? Én mondjuk mindenkinek írok ész nélkül, hogy hátha, de ez a szám 20-ra vetítve talán 2 lehet…
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Az nagyon NYAMI! Most be kell érnem a szílvás gombóccal, utánna egy kis fagyival deszertként.
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

A fagyit sózd majd meg egy kicsit, nem lehet egyszerre ennyi édeset enni.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Nem is egyszerre eszem. :beka3: Előbb az egyiket, utánna a másikat.
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Tényleg ennyit kap a megtaláló, mert akkor az eltűnt amerikai helyett inkább Őt keresem.

Április 3.-án láttam, voltam náluk. Beszélgettünk egy röpke "10 percet".
(#) Action2K hozzászólása Aug 27, 2010 /

No, már megint itt a vihar szele! A felhők is jönnek ám!
(#) tiggersoft hozzászólása Aug 27, 2010 /

Esti fürdés TimeWarp módra...

TimeWarp.JPG

(#) Gafly válasza Action2K hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Itt is, meg fúj a szél (ki is nyitottam az ablakokat hogy kivigye a huzat a meleget meg hasonlókat).
De hogy fogok én így holnap antenna árbócot hegeszteni?
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Ellenfújsz. Mivel a szél "vektormennyiség", ezért ellentétes nagyságú és irányultságú ellenszéllel kioltható a hatása.
(#) zoly15 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Nem értem hogy függ össze a kettő Talán CO hegesztővel, vagy gáz hegesztéssel akarsz hegeszteni? :hide: Mert csak ezeknek számít a szél...
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Najó. Akkor most differenciálszámítással határozd meg, hány emberi tüdő kell egységnyi térfogatú és kiterjedésű felhő által generált szélmennyiséggel szemben.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Lehet a tetőn akarja hegeszteni és esőben, szélben érdekes ott fent hegeszteni.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Álljunk csak meg! Azt mondta hogy "árbocot hegeszteni" nem pedig vitorlát.. egy csőnek nincs olyan nagyon nagy ellenállása szélben..
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

De ha eltört és fent van rajta az antenna is, akkor már van. vagy csak megrepedt és meg akarja erősíteni...
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Ez olyan, mint egy skorpió.

Nekem is van vagy 15 kiló csicsókám a földben. Finom, csak kevesen tudnak jó kajákat csinálni belőle. Bár nyersen (meghámozva) is ropogtatható. Cukorbetegeknek is tápláló fő étel lehet.
Bocs, asszem nem én vagyok a Zoly15
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

A csicsóka az édes burgonya?
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

És milyen finom burgonyafasírt van belőle.
(#) shalafi.66 válasza shalafi.66 hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Ezt a tisztaságmániát.

Bővebben: Link
(#) szamóca válasza shalafi.66 hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Ne már. Burgonyafa sírt? Megbántották?
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Na itt olyan dolgok vannak, amiről még sosem halottam. Ez a csicsóka is újdonság és a burgonyafa is.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Én édesburgonya néven ismertem. Burgonyafát meg vígasztalja meg valaki. Nem szeretem, ha valaki szomorú.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Én eddig még nem hallottam róla, de most már igen. És ahogy látom elég egészséges cucc, tele van minden vitaminnal, tápanyaggal.
A burgonyafás dolgot meg passzolom, túl fáradt vagyok hozzá. :no: De remélem holnap végre vége ennek az átépítésnek/építkezésnek és végre pihenhetek.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Igen! Meg tudom mondani! Rádiótechnika újság
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 27, 2010 /

Mai képek:
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Ezek a képek olyan szépek és szakszerűek, mintha maga a nagy Homoki-Nagy István készítette volna őket. Ő fényképezte a Tüskevár című filmet, és van tőle egy gyönyörű könyv is. Egy profi természetfotós veszett el Benned, szerintem beküldhetnéd a Naional Geographic valamelyik pályázatára.
Következő: »»   1333 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem