Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tesla tekercs építése
Nem kell kiönteni a kukába a többit, fel lehet azt is használni, akár másra is. Én pl. észtergyantával plexidarabot vashoz ragasztottam úgy, hogy csak kalapáccsal lehetett leütni.
Apropó, ha már itt tartunk, te a plexit honnan szerzed be? Arra gondoltam, hogy csinálok dobozt hozzá, és úgy sokkal dekoratívabb, mintha csak sima fadobozban lenne. Láttam is képeket a neten, ahol plexi házba rakták bele....
Nyertél a lottón?
Plexit nem szoktam venni, lomtalanításkor hoztam régen egy csomót. Egyszer vettem egy vékony táblát, de az sokba került. Nagyon sokba, és karcos is volt. Meg vettem egyszer vastelepről is egy plexitömböt, abból csináltam a szalag primerhez a tartót.
Sejtettem, hogy borsos az ára, akkor marad a fadoboz.....
![]() ![]()
Érdemes plexivel dolgozó iparosokat (garázskapu-készítők, reklámtáblások, ilyesmi) megkeresni, a hulladékot biztos jutányosan elviheted (esetleg ingyen). Nekem a telekszomszédom dolgozik ilyen helyen és tőle szereztem jó pár darabot, persze csak 2 mm vastagok és nem túl nagyok, főleg csíkok, de vannak majdnem 1/4 négyzetméteresek is pár darab. De ingyen volt
![]() Üdv!
Sziasztok !
Találtam egy Tesla tekercs elkészítési módszert , és azt szeretném ha megnéznétek hogy müködőképes -e vagy csak átverés. Link
Szia!
Már valaki megépítette és ezt választ kapta: "Szedd szét, és ezt ne építsd meg többet (meg más se) mert életveszélyes úgy ahogy van!" (Collector ) Tehát működni működhet, de nagyon veszélyes! Üdv!
Nem is működik.
De tényleg, így most beleolvasva:
Idézet: „Legkönnyebben úgy állíthatod be, hogy egy fém rudat rögzítesz olyan 8-10 centiméterre a tekercs fejétől. A fémrúd egyik felét kösd a Szekunder és a Primer közös pontjára.” A közös pont ""föld"" lényegében csak a szerencsétől függ, hogy nem-e a fázis, ha megnézitek a rajzot ![]()
Az a baj, ha valaki először hall a Tesla-tekercsről, és mondjuk rá google-zik, mert építeni akar egyet, vagy csak informálódni szeretne, a fórum után ez az első találat. Jobb esetben feljön ide, és itt informálódik, rosszabb esetben meg meglátja ezt "Tesla-tekercs a semmiből, kizárólag kezdőknek" és beleveti magát.
"A legtöbb alkatrésze bekapcsolt állapotban életveszélyes" tehát "Csak vezesd a szikrát a szobád kilincsébe és figyeld a reakciókat!"
Írni fogok az oldal szerkesztőjének, hogy vegye le, mert működéstől elég messze van, a hullaházhoz viszont elég közel.
Szia!
Szerintem próbáld meg megépíteni Skori 12 voltos mini Tesla tekercsét, az oldalon többen is megépítették már (többek között én is) és működik, valamint, ha elakadsz biztosan tudunk majd segíteni....Üdv, Pisti
Na, ez meg is történt.
A másik, hogy a magyar wikipédián lévő tesla tekercs leírással eléggé gondok vannak, nagy összevisszaság az egész. Próbáltam nemrég felregisztrálni, akkor nem sikerült, de majd megpróbálok egy összeszedett leírást csinálni, de legalábbis lefaragni az értelmetlen dolgokat. Aki szeretne segíteni, ide leírhatja a javaslatait ezügyben.
Srácok annyira oltva van ez az ingyenenergiás oldal, egy nagyrakás hivatkozást találok oda, de nekem még nem sikerült behozni a böngészőmmel se IE-val se operával, már tényleg kezd érdekelni
![]() ![]() ui.: Na ez off volt ![]()
Hali
Igen az a legújabb verzió , és végülis a legjobb is .
Ez érdekes hogy végülis szinte midnent megtudunk úgy oldani, hogy nem kell tudnunk mi a fázis és mi a föld(csak persze a védőföld) De néha azért mégis előjönnek olyan dolgok, amiknél mégiscsak kéne tudni mi micsoda és nem problémázni azon, hogy ha most fordítva dugom be akkor felcserélődik a polaritás és a földnek szánt helyekre fázis kerül. Szlovákiában pl nem lehet fejjel lefelé bedugni a dugókat mert van felül egy kiálló föld potenciálon lévő kis cumó aminek be kell csúsznia a dugóba.
Bár nem láttam a rajzot mivel nem jött még be nekem soha az a nyalvadt oldal én mindíg is úgy tartottam, hogy a 230as részei a legbalesetveszélyesebbek a teslának. Ott vannak végig a kezünk alatt, a magasfrekis részekhez meg úgysem piszkál senki amíg megy.
Elküldtem e-mailedre lementve az oldal Tesla tekercses részét.
![]()
Azta köszi
![]() ![]()
Kössz!
Csak azt nem értem hogy 1-2 menet hogy tud akkora mágneses teret indukálni hogy az hasson a szekunder tekercsre ?!
![]()
Úgy, hogy impulzusszerűen több tíz, esetleg száz amper folyik benne és a kölcsönös rezonancia miatt igen jó az energiatranszfer, annak ellenére, hogy a csatolási tényező alacsony. (Alacsonynak is kell lennie, különben a szekunder annyira visszahat a primerre, hogy rontja a hatásfokot, illetve kinyírhatja a meghajtást.)
De a kulcs a rezonancia. Aki ezt nem veszi figyelembe, az nem fog (jól) működő Tesla-tekercset építeni. Üdv!
Kössz a választ , csak nem igazán értem ezeket a kifejezéseket hogy "kölcsönös rezonancia" , "energiatranszfer" , "csatolási tényező" .
Nem gond,ha minden igaz,Collector kolléga pont ezen a problémán dolgozik,ha megírja irományát,tudni fogod a szavak jelentését.
![]()
Ha ezek nem mennek, az baj, mert mint írtam, ezek lényegesek. De nincs elzárva előled se a tudás (pl. netes) tengere, meríts
![]() Az energiatranszfer egy általam itt alkalmazott kifejezés, mondjuk írhattam volna energia-átvitelt is. A lényeg, hogy a primer körbe betáplált energia nem marad ott, hanem valahova elindul, ugyanúgy, ahogy a fel-fel dobott kő is visszafordul odafönt. A csatolás miatt a (megfelelően hangolt!) szekunder szimpi lesz neki és odavonul - majd a tetőkapacitáson át kisül. Ha nem tud, akkor meg disszipálódik, vagy visszafordul és a védő szikraközön levezetődik, vagy ha ott nem, leégeti a táptrafót... Röviden ennyi ![]() Üdv!
Hát most egy darabig biztosan nem fogok ezzel foglalkozni, van rengeteg egyéb dolgom.
A Wikipedián a te omegalabsos szöveged van fönt a Tesla-tekercsről, te tetted oda, vagy lenyúlták?
Azért érdekelne, hogy az egyenáramú meghajtásnál miért írtad azt, hogy azért kell forgó szikraköz a statikussal szemben, mert az utóbbinál az egyenáram nem tölti fel a kondenzátort, mert az szakadás? Inkább úgy lenne pontosabb, hogy gondoskodni kell a szikraoltásról, különben az egyenáramú ív rövidrezárja a trafót és a kondit is. Az, hogy mi adja az oltást, a forgónál az elektródok eltávolítása, vagy a statikusnál egy légáram vagy mágneses tér, az majdnem mindegy. Üdv!
Ami fent van, összevissza valaki betette szövegként a leírásom egy részét (ami korántsem szalonképes, ez egy régi, több, mint 6 éves, középiskolai versenyhez írt jegyzet, az is csak csonkban, ami fent van az oldalamon), majd összekeverte a saját gondolataival, és ez lett belőle.
Az egyenáramú meghajtáshoz azért írtam ilyet, mert eredetileg a charging reaktoros meghajtásról akartam összehozni valamit, aztán fele leírásban az egyikre a másik felében pedig a másikra gondoltam. Ez még a régi oldalról módosítatlanul lett átmentve, az évek során rá sem néztem. Sima DCTC-hez nem kell feltétlen forgó szikraköz, lehet anélkül is használni, az meg hülyeség, hogy nem fogja feltölteni, csak kis feszültségnél lép fel a jelenség, ott meg mindegy, hogy AC vagy DC. Az egész teslás leírást le kéne hogy vegyem, mert több, mint 6 éves, azóta én ehhez hozzá sem nyúltam. A kedves wikipédia szerkesztő úr pedig magasról tett arra, hogy mi az, amit kiemel valahonnan. Meg főleg ennek örülök: Bővebben: Link Megadja saját magát szerzőnek, és nyugodtan kiírja, hogy szabadon terjeszthető. Megpróbáltam már régebben felregisztrálni ide, de egy hiba miatt nem lehetett. De inkább hagyom is az egészet, nem fogok itt senkivel vitatkozni, hogy mégis mi a jó francot képzel, majd a saját oldalamra írok egy leírást, és kész. Ha valaki meg felrakja a wikifosra, felregisztrálok, és letörlöm az egészet.
Aha, értem, köszi a választ.
Jól sejtettem, hogy valaki kalózkodott a wikin. Írhatsz esetleg valami moderátornak, hogy ezt így szedje le, vagy azt a részt belőle, ami a tied. Ja, még egy kis törprengés a DC meghajtásról: ez esetben kiesik az AC rezonáns táplálás (a táptrafóhoz hangolt kondenzátorral 50Hz-es rezonancia) okozta probléma is, tudniillik a kondin létrejövő feszültség fellő az égbe. És a charging reactor-ral egyszerűen duplázható a feszültség, ráadásul a fojtó még szűr is, sőt, talán a szikraoltásban is segít, bár a hatásfokot ugyanúgy célszerű "quenching"-gel javítani - esetleg mágneses szikraoltással, mint anno Tesla. Jól gondolom? Üdv! Upd.: látom, leszedted az oldaladról a kérdéses DC hajtást ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |