Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Abszolut egyetértek!
![]()
Szerintem itt valami videós csalás lehet
![]() ![]()
Úgy néz ki, hogy amilyen sebességgel tolja ki a lapot ,olyan sebességgel mozog a lapon egy futószalagszerű anyag és felemeli a trutyit. Tehát nem kenődik el.
Ráadásul valami spéci műanyag lehet, mer a fémlappal szétkent halvány maszatot is felszedi.
Igen ez nekem is feltűnt. Jó lenne az asszonynak egy ablak pucolásra
![]()
Alkotni tudni kell!!!
![]() Amúgy meg 100 szor jobb mint az RC-kal amit gyártottunk. ![]()
Az üres PC-táp doboz befigyel a háttérben.
![]()
Nem az a kérdés, hogy hogyan működik, hanem az, hogy mire jó??
![]()
Ez még semmi... Múltkor egyik osztálytársam fordítva forrasztotta be a sorkapcsot a panelba...
![]() ![]() ![]()
Megnéztem (az ügy kapcsán) a saját tálamat, hogy tulajdonképpen mi is van benne. A közepén van egy darab bazi nagy kő. Apró kavicsot és homokot nem találtam az udvaron és a hűtőből is kifogyott a sör. Ebből miféle tanulság vonható le?
![]()
Van ez így.
![]()
Megesik, hogy a kígyó is elesik.
![]()
Belekezdtem egy dologba... Gondoltam: leugrok sörért az ABC-be. Megfogadtam a tanácsod és előtte bekukkantottam a hűtőbe van-e sör? Nincs! Affene! Megint nem megyek sehova...
![]()
Szigoruan alkoholmentest vegyél !
Egy lépéssel közelebb a guminő felé ![]() ![]() ![]()
Igazadvan, a pekek is hasonlo szalaggal vetik a kenyeret a kemencebe, sot van olyan is ami vissza is szedi a kisult kenyeret. Itt a szalag anyaga erdekes mivel nemragadra a trutyi megis felszedi magara.
Melyikre gondolsz.
![]()
Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?
- ??? - Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos. Két rendőr beszélget: - Van villanyírógéped? - Nincs. De ha lenne villám, akkor sem kellene nyírni.
Igaz kicsit későn, de csak ma néztem meg a videót, de van egy érdekesebb felhasználási területe ennek a cuccnak. Baleseti Intézet műtőjében ugyanilyennel teszik át a beteget az ágyról a műtőasztalra. Amilyen sebességgel megy be alá, olyan sebességgel fut rajta egy gumírozott anyag szerűség. Ezzel olyan betegeket is át lehet tenni nagy fájdalmak nélkül akiknek égése, vagy többszörös törése van.
Ja és több mint húsz éve szerelték ott fel...szóval nem is újdonság. Fery
Basszus. Én most kaptam meg. Az OFF-ot nem szoktam olvasni. Mindegy. Azért elég durva.
Majd leestem a székről.
Több, mint 30 éve történt. Akkoriban már jobbára lecserélték a buszokat a "modern" Ikarus 255 szériára. Néhány osztálytásammal, minden reggel együtt utaztunk a végállomástól 1 buszmegállót (kb. 500 méter) a 98-as busszal a gimnáziumig, a sportos életvitel szellemében. Egyik reggel, valami miatt, egy régebbi típusú buszt állítottak be. Olyat, ahol még a vezető mellett volt a motor, és a vezetőfülkében volt még egy ülés. Talán van, aki még emlékszik...
A buszra felszállt a gimnázium igazgatóhelyettes nője is, (aki egyébként senkinek sem volt kedvence, mindenki félt tőle). A kisfiát vitte óvodába... Szőke volt, úgyhogy észre sem vette, hogy nem a szokásos kivitelű buszra szálltak. Persze mindenki azonnal elhallgatott, nehogy "kirívó" viselkedésünkkel felhívjuk magunkra a figyelmet. A buszon néma csendben vártuk az indulást. Az óvodás kisfiúnak azonnal feltűnt, hogy ez nem pont olyan busz, mint amivel nap, mint nap utaznak. Ezt szóvá is tette, tiszta gyermeki érdeklődéssel. - Dehogynem olyan, mint a tegnapi. Pont olyan kék! - kezdődött az anyai érvelés. - De ez más busz, mert a soförbácsi mellett van még egy hely, oda akarok ülni! - próbálkozott nyafogós hangon a kissrác. - Nem ülhetsz oda, mert ez egy ősbusz!!! - Zárta le a témát igen jó pedagógiai érzékkel, gimnáziumunk igazgató helyettes nője. Már nem emlékszem, hogy tudtuk visszafojtani a röhögést... |
Bejelentkezés
Hirdetés |