Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   497 / 989
(#) klimás56 válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Abszolut egyetértek!
(#) djgombi hozzászólása Márc 30, 2011 /

És ez, hogy működik?
Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza djgombi hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Szerintem itt valami videós csalás lehet Elég érdekesen néz ki a "felvevendő tárgy" mikor tolja ki a lapot...
(#) brato válasza djgombi hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Úgy néz ki, hogy amilyen sebességgel tolja ki a lapot ,olyan sebességgel mozog a lapon egy futószalagszerű anyag és felemeli a trutyit. Tehát nem kenődik el.
(#) zolika60 válasza brato hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Ráadásul valami spéci műanyag lehet, mer a fémlappal szétkent halvány maszatot is felszedi.
(#) djgombi válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Igen ez nekem is feltűnt. Jó lenne az asszonynak egy ablak pucolásra
(#) djgombi hozzászólása Márc 30, 2011 /

Fogorvosnak is élni kell valamiből
Bővebben: Link
(#) mineral hozzászólása Márc 30, 2011 /

Keresd a hibát!
(#) zenetom hozzászólása Márc 30, 2011 / 1

Amikor nincs RCA csati, megteszi a csavar is...
(Csoporttársam követte el. )
(#) kovizozi válasza zenetom hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Alkotni tudni kell!!! XD
Amúgy meg 100 szor jobb mint az RC-kal amit gyártottunk.
(#) kovizozi válasza zenetom hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Az üres PC-táp doboz befigyel a háttérben.
(#) vicsys válasza djgombi hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Nem az a kérdés, hogy hogyan működik, hanem az, hogy mire jó?? Ha nálunk véletlenül lecsöppenik a ketchup a konyhaasztalon rendszeresített, tányér helyett használt 20x20-as üveglapomra, akkor nem kezdem el mustárral locsolni és kanállal szétkenni mint egy taknyos kölök. Fogok egy nedves szivacsot és letörlöm. :bummafejbe:
(#) kistotti01 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Ez még semmi... Múltkor egyik osztálytársam fordítva forrasztotta be a sorkapcsot a panelba... Nézegette, nézegette... szerinte minden rendbe volt, elmondása szerint régen sikerült Neki ilyen jól panel. Aztán a Tanár is észrevette Ő se szólt Neki. Majd mikor mérésre került a sor, szimplán "belekinlódta" a vezetéket, belülről 5 perc kinlódás után, és akkor is mindent rendbe találta rajt, ellenben a többieknek kifele nézett a nyákcsoki, neki egyedűl befele. -.-" Sebaj. Szóltunk, neki, aztán akkorát nevettünk rajta, a tanárral együtt, hogy majdnem megszakadtunk.
(#) vicsys válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Megnéztem (az ügy kapcsán) a saját tálamat, hogy tulajdonképpen mi is van benne. A közepén van egy darab bazi nagy kő. Apró kavicsot és homokot nem találtam az udvaron és a hűtőből is kifogyott a sör. Ebből miféle tanulság vonható le?
(#) zenetom válasza kistotti01 hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Van ez így.
(#) kistotti01 hozzászólása Márc 30, 2011 /

Megesik, hogy a kígyó is elesik.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Belekezdtem egy dologba... Gondoltam: leugrok sörért az ABC-be. Megfogadtam a tanácsod és előtte bekukkantottam a hűtőbe van-e sör? Nincs! Affene! Megint nem megyek sehova...
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Szigoruan alkoholmentest vegyél !
Egy lépéssel közelebb a guminő felé
(#) szamóca válasza Müszi hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Íme egy mai guminő.
És a zene hozzá.
(#) teodor válasza brato hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Igazadvan, a pekek is hasonlo szalaggal vetik a kenyeret a kemencebe, sot van olyan is ami vissza is szedi a kisult kenyeret. Itt a szalag anyaga erdekes mivel nemragadra a trutyi megis felszedi magara.
(#) laszlo987 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 31, 2011 /

Jó csaj
(#) bankimajki válasza laszlo987 hozzászólására (») Márc 31, 2011 /

Melyikre gondolsz.
(#) Action2K hozzászólása Ápr 1, 2011 /

Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?
- ???
- Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.

Két rendőr beszélget:
- Van villanyírógéped?
- Nincs. De ha lenne villám, akkor sem kellene nyírni.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Villanyírógép
(#) Fery válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Igaz kicsit későn, de csak ma néztem meg a videót, de van egy érdekesebb felhasználási területe ennek a cuccnak. Baleseti Intézet műtőjében ugyanilyennel teszik át a beteget az ágyról a műtőasztalra. Amilyen sebességgel megy be alá, olyan sebességgel fut rajta egy gumírozott anyag szerűség. Ezzel olyan betegeket is át lehet tenni nagy fájdalmak nélkül akiknek égése, vagy többszörös törése van.

Ja és több mint húsz éve szerelték ott fel...szóval nem is újdonság.
Fery
(#) tsanyesz hozzászólása Ápr 1, 2011 /

Atyaúristen mekkora állatok:
TV eladó
(#) szamóca válasza tsanyesz hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

(#) tsanyesz válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Basszus. Én most kaptam meg. Az OFF-ot nem szoktam olvasni. Mindegy. Azért elég durva.
Majd leestem a székről.
(#) szamóca válasza tsanyesz hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

A HE nagyon friss ám!
(#) elektrorudi válasza Gery78 hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Több, mint 30 éve történt. Akkoriban már jobbára lecserélték a buszokat a "modern" Ikarus 255 szériára. Néhány osztálytásammal, minden reggel együtt utaztunk a végállomástól 1 buszmegállót (kb. 500 méter) a 98-as busszal a gimnáziumig, a sportos életvitel szellemében. Egyik reggel, valami miatt, egy régebbi típusú buszt állítottak be. Olyat, ahol még a vezető mellett volt a motor, és a vezetőfülkében volt még egy ülés. Talán van, aki még emlékszik...
A buszra felszállt a gimnázium igazgatóhelyettes nője is, (aki egyébként senkinek sem volt kedvence, mindenki félt tőle). A kisfiát vitte óvodába... Szőke volt, úgyhogy észre sem vette, hogy nem a szokásos kivitelű buszra szálltak. Persze mindenki azonnal elhallgatott, nehogy "kirívó" viselkedésünkkel felhívjuk magunkra a figyelmet. A buszon néma csendben vártuk az indulást.
Az óvodás kisfiúnak azonnal feltűnt, hogy ez nem pont olyan busz, mint amivel nap, mint nap utaznak. Ezt szóvá is tette, tiszta gyermeki érdeklődéssel.
- Dehogynem olyan, mint a tegnapi. Pont olyan kék! - kezdődött az anyai érvelés.
- De ez más busz, mert a soförbácsi mellett van még egy hely, oda akarok ülni! - próbálkozott nyafogós hangon a kissrác.
- Nem ülhetsz oda, mert ez egy ősbusz!!! - Zárta le a témát igen jó pedagógiai érzékkel, gimnáziumunk igazgató helyettes nője.
Már nem emlékszem, hogy tudtuk visszafojtani a röhögést...
Következő: »»   497 / 989
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem