Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Gratulálok a javításhoz, örülök, hogy sikerült!
Valamikor foglalkoztam egy watchmannel, emlékeim szerint valami gyökér kombo csatlakozója van. Most rákerestem a neten és valóban! Csatolok róla képet, adapterrel oldották meg.
A hangnorma pedig kerámiaszűrős, az értéke rájuk is szokott lenni írva. Ha amerikai normás, akkor 4.5MHz-es, ha CCIR, akkor 5.5Mhz-es. (Gyárilag OIRT 6.5MHz-es ezekből nem volt, de hozzám került már olyan, amibe valaki utólag ilyet rakott) A hozzászólás módosítva: Sze, 0:34
Az enyémben bekötés által "visszabutított" sztereo Jack aljzat a video bemenet, aminél valamiért a Jack dugó nem használt középső érintkezőjét 75Ω-mal összezárták a dugó hegyével ‒ kiépíthették volna a mono hangot a video mellé, de valamiért nem tették.
Nem kerestem rá a te változatodra így hirtelen... De akkor vagy marad így, vagy alternatív megoldás kell.
![]() Már látom, az csak video-in, hangbemenet nincs. A hozzászólás módosítva: Sze, 0:43
Igen...ott csak normál jack ajlzat van (fotót mért nekem kell prezentálnom...)
Viszont az enyémben ilyen kék RCA aljzat van! A hozzászólás módosítva: Sze, 6:28
Érdekes, hogy AV van odaírva.
Valóban olyan csati kellene a tiédbe, mint kisgeri fórumtársunk mutat.Zsombornál meg csak videó jel. A hozzászólás módosítva: Sze, 7:38
Egyelőre hanyagolom a dolgot, tegnap próbáltam valamire jutni, de a tápcsatlakozónál megrepedt a panel és most nincs power, nem kapcsol be. Persze eleve neki se kellett volna állnom, de nem bírtam magammal...
Ilyen másnál is előfordul, és mai darab a készülék sem.
Meg az áramütésre is vigyázz, nehogy legyen a kondikban még feszültség!
Azzal nincs gond, de ez, hogy most nincs power eléggé elvette a kedvemet tőle...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |