Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Üdv,
Szerintem veszett eset. Nem tudom mért ragaszkodsz a CDR500 -hoz nem egy fenomenális rádió. A multi kormányt akkor is tudod használni ha kicseréled. Blaupunkt-ot keress mert annak kompatibilis a csatlakozója a multi kormányhoz. Max az ellenállásokat kell kicserélni.
Igazából a fejegység számomra nem lényeg csak az usb csatlakozás megépítése mert a rádiótól már frásztkapok, a cd meg csak nyüg viszont a telefonom mindig nálamvan ami háttértárként is üzemelhet illetve gy pendrive is megfelel. Erre szeretnék én kapcsolást.
Akkor megpróbálom azt,hogy kiforrasztom belőle és akkor csak a joystick-al kapcsolgatom hátha úgy megjavul,egyszer már bedöglött rajta a hangerő fel nyomógomb és nem kaptam négy lábút olyat amilyen belevaló hanem csak két lábú,azzal is tökéletesen működik csak néha a hengerőre sávot is vált
![]()
Kiforrasztottam az ON gombot az előlapból és úgy tökéletesen bekapcsol és működik is rendesen.Multival mérve jól működött a mikrokapcsoló és határozottan kattant is amikor megnyomtam,mi lehetett vele a gond ha anélkül meg működik?
Köszönöm a segítséget mert a problémám végülis megoldódott csak azt nem értem,hogy mi lehetett a gond azzal a nyomógombbal?
hello
nekem az lenne a problemam hogy most vettem egy uj blaupunkt manchester 110-es magnot es valamiert kikapcsol magatol. Azt vettem eszre hogy legtobbszor elindulaskor kapcsol ki de nem mindig de van ki siman ut kozben is. Elosszor azt hittem h nem erintezik mindig de ujra kotottem mindent es megis. Lehet olyan hogy nem kap eleg aramot ? Valami tipp?
Nem akarok okoskodni de az ékezetekért meg a kis betűkért kapni fogsz
![]()
Van egy kínai 2 dines autós fejegységem ami nem reagál usb dvd és sd kártyára (kizárólag a gps olvassa az sd-t), kinyomoztam hogy frissíteni kell, letöltöttem a hozzávaló dulong.bin fájlt, usb-n behelyezve szépen elkezdett dolgozni, sajnos lemerült az akku idő előtt így már hiába dugom vissza az usb-t, nem tölti újra, a gps usb-re forrasztottam egy kábelt, felismeri usb hd néven, total commandert tudok futtatni rajta, de sehogy sem sikerűl újból elindítanom a dulong.bin fájlt, hogyan lehetne rákényszeríteni újból hogy beolvassa?
Sziasztok!Én egy a fotón mellékelt FM tunert keresek!
Hello! Seltronic autórádió
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2015
utánanézek mert volt egy seltronic rádióm.
Sziasztok!
Van egy Toyota W58810 típusú autórádió, amely a gyújtás ráadását követően nem kapcsol be, nem világít rajt semmi, csupán annyit hallani, hogy a CD lejátszó részen kb. fél másodpercig pörög egy motor, majd megáll, majd ismét pörög, elhallgat és ez ismétlődik folyamatosan. Javítható, mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Vettem egy Sencor 3015MR típusú autórádiót, tökéletesen megy, szól max hangerőn, világítanak a gombok, de a kijelzőn csak sötétben látok valamit. Nappali fénynél semmi nem látszik belőle. 3x cseréltettem ki a rádiót, de még mindig fennáll a probléma. Tud valaki segíteni? Valaki találkozott már ilyennel?
Sziasztok!
Keresek egy szakit, aki meg tudja csinálni az autórádió kijelzőjét az előlapon A rádió egy seltronic MP7000-es. Működik az előlapon a gombvilágítás is megy, de a kijelző sötét. Van amikor minden karakter világít, van amikor összevissza pár db, most egy ideje sötét. Ha lehet pesti vagy környéki hozzáértő kellene. Köszi előre is.
Ér annyit egy seltronic,hogy megjavíttasd?
Üdv mindenkinek! Adott* egy Toyota Corolla kazettás rádió, az alábbi tünetet produkálja: Nem kapcsol be egyáltalán, a piros állapotjelző sem villog, viszont a végfok ic erősen melegszik.
Tudja valaki hogy mi lehet a hiba? Még annyit megemlítenék, hogy a panelon lévő ic-k ről szemrevételezéssel leolvadt egyik másikról a lakk. A rádió úgy került ki hogy működött majd egy év után már semmi. Köszi előre is! * VAN! A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
Akkor az eredeti helyen lévő bekötés szerint próbáld használni. Ha szerencséd van még nem halt meg más csak a végfok. Ha a régi helyén, azonos bekötéssel van, akkor kösd le róla a hangszórókat, lehet valahol a hangszóróvezeték testzárlatos.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
Úgy próbáltuk ki, a legnagyobb baj az hogy minden le van kötve róla, csak tápot adtunk neki, sőt, az előlap sem volt rajta és mégis melegedett sajnos.
Helló!
Ebben a topicban van egy kérdésem. ha valaki ráér meg tudná nézni? Egy rádióval kapcsolatos. Előre is köszi!
Régen működött és most melegszik a végfok hangszóró nélkül, inkább elkötésre gyanakodnék.Szerintem a táppal megcéloztatok egy hangszóró kimenetet.
Igen valószínűleg ez okozta a bajt, mint tegnap kiderült. Polcalátétnek még jó lesz
![]()
Sziasztok!
Egy 1998-as Opel Astra Classic I. gyári kazettás rádióját -Blaupunkt CAR 300- szeretném kicserélni egy Sony CDX-S11 rádióra. Az autóban a rádió felett van egy kijelző, ami mutatja az időt, az aktuális frekvenciát ha megy a rádió és a hőmérsékletet. Lehetséges az, hogy a csere után ez a kijelző mutassa az időt és a hőmérsékletet?
Sziasztok. Kaptam egy 2din-es autós "car multimédia system" nevre hallgato eszközt. Azt mondták a tv resze rossz ha megtudom javitani megkapom ok ugy is csak kidobják. Noba tv resze az működik, mukodik a rádió is es az AV bemenet is a vegfok is oke. Egyedul a cd\dvd resze hallgat. Hiaba tolom bele a lemezt nem veszi be. Magára a dvd uzemmidra lehet kapcsolni a készüléket de a mechanika mar nem indul meg. Kivettem a komplett cd teszt szorulast stb nem talaltam. Aramot biztos kap mert melegednek egyes alkatrészek. De semmi mechanikus muvelet. Mi lehet a gond. Sajnos semmi típusa nincs az eszköznek... Orulnek ha sikerülne életre kelteni ezt a részét is sajnos az usb es sd kártya is a cd meghajtó panelba van bekötve es azt sem erzekeli.
Elnezest a formatumert telefonról irok. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2015
Az usb csatlakozón megvan az 5V? Ha nincs azt már lehet keresni. Esetleg a panelen tápfeszültségekre utaló felirat is sokat segíthet.
Hoppá. USB-ben nincs semmi. Akkor a cd meghajtó panelon kéne megkeresgetni a tápokat?
Leginkább a cd és a főpanel között. Az usb től esetleg még egy ohm mérővel is kideríthető esetleg honnét kap tápot.
A Te típusodat konkrétan nem ismerem, de amiket látni szoktam, azokban menüből ki-be kapcsolható az egység. Gondolom a kikapcsolás, éppen a tápot veszi el tőle, illetve a forrást léptető gomb így átugorja a kikapcsolt egységeket. Én pl. a CD-t és az AUX-ot is kikapcsoltam, mert csak a rádiót, és az USB-t használom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |