Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   122 / 215
(#) S.Roland válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 27, 2015 /

Üdv,
Szerintem veszett eset. Nem tudom mért ragaszkodsz a CDR500 -hoz nem egy fenomenális rádió. A multi kormányt akkor is tudod használni ha kicseréled. Blaupunkt-ot keress mert annak kompatibilis a csatlakozója a multi kormányhoz. Max az ellenállásokat kell kicserélni.
(#) Kovabe válasza S.Roland hozzászólására (») Jan 27, 2015 /

Igazából a fejegység számomra nem lényeg csak az usb csatlakozás megépítése mert a rádiótól már frásztkapok, a cd meg csak nyüg viszont a telefonom mindig nálamvan ami háttértárként is üzemelhet illetve gy pendrive is megfelel. Erre szeretnék én kapcsolást.
(#) attika válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 27, 2015 /

Akkor megpróbálom azt,hogy kiforrasztom belőle és akkor csak a joystick-al kapcsolgatom hátha úgy megjavul,egyszer már bedöglött rajta a hangerő fel nyomógomb és nem kaptam négy lábút olyat amilyen belevaló hanem csak két lábú,azzal is tökéletesen működik csak néha a hengerőre sávot is vált nem értem,hogy mi jelentősége lehet ennek.
(#) attika válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 28, 2015 /

Kiforrasztottam az ON gombot az előlapból és úgy tökéletesen bekapcsol és működik is rendesen.Multival mérve jól működött a mikrokapcsoló és határozottan kattant is amikor megnyomtam,mi lehetett vele a gond ha anélkül meg működik?
Köszönöm a segítséget mert a problémám végülis megoldódott csak azt nem értem,hogy mi lehetett a gond azzal a nyomógombbal?
(#) rolypk hozzászólása Jan 30, 2015 /

hello
nekem az lenne a problemam hogy most vettem egy uj blaupunkt manchester 110-es magnot es valamiert kikapcsol magatol. Azt vettem eszre hogy legtobbszor elindulaskor kapcsol ki de nem mindig de van ki siman ut kozben is. Elosszor azt hittem h nem erintezik mindig de ujra kotottem mindent es megis. Lehet olyan hogy nem kap eleg aramot ? Valami tipp?
(#) attika válasza rolypk hozzászólására (») Jan 30, 2015 /

Nem akarok okoskodni de az ékezetekért meg a kis betűkért kapni fogsz Nem kell csodálkoznod ha nem kapsz választ a kérdésedre.Ez nem a Facebook.
(#) deexteer hozzászólása Feb 3, 2015 /

Van egy kínai 2 dines autós fejegységem ami nem reagál usb dvd és sd kártyára (kizárólag a gps olvassa az sd-t), kinyomoztam hogy frissíteni kell, letöltöttem a hozzávaló dulong.bin fájlt, usb-n behelyezve szépen elkezdett dolgozni, sajnos lemerült az akku idő előtt így már hiába dugom vissza az usb-t, nem tölti újra, a gps usb-re forrasztottam egy kábelt, felismeri usb hd néven, total commandert tudok futtatni rajta, de sehogy sem sikerűl újból elindítanom a dulong.bin fájlt, hogyan lehetne rákényszeríteni újból hogy beolvassa?
(#) mercury hozzászólása Feb 8, 2015 /

Sziasztok!Én egy a fotón mellékelt FM tunert keresek!

DSC00661.JPG

(#) attika válasza mercury hozzászólására (») Feb 8, 2015 /

Milyen márkájú rádióba volt ez?
(#) mercury válasza attika hozzászólására (») Feb 8, 2015 /

Hello! Seltronic autórádió
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2015
(#) attika válasza mercury hozzászólására (») Feb 8, 2015 /

utánanézek mert volt egy seltronic rádióm.
(#) mercury válasza attika hozzászólására (») Feb 8, 2015 /

Köszi a segítséget!
(#) Imre hozzászólása Feb 9, 2015 /

Sziasztok!

Van egy Toyota W58810 típusú autórádió, amely a gyújtás ráadását követően nem kapcsol be, nem világít rajt semmi, csupán annyit hallani, hogy a CD lejátszó részen kb. fél másodpercig pörög egy motor, majd megáll, majd ismét pörög, elhallgat és ez ismétlődik folyamatosan. Javítható, mi lehet a probléma?
(#) Cyrax hozzászólása Feb 14, 2015 /

Sziasztok!
Vettem egy Sencor 3015MR típusú autórádiót, tökéletesen megy, szól max hangerőn, világítanak a gombok, de a kijelzőn csak sötétben látok valamit. Nappali fénynél semmi nem látszik belőle. 3x cseréltettem ki a rádiót, de még mindig fennáll a probléma. Tud valaki segíteni? Valaki találkozott már ilyennel?
(#) Lutyo1 hozzászólása Feb 27, 2015 /

Sziasztok!

Keresek egy szakit, aki meg tudja csinálni az autórádió kijelzőjét az előlapon A rádió egy seltronic MP7000-es. Működik az előlapon a gombvilágítás is megy, de a kijelző sötét. Van amikor minden karakter világít, van amikor összevissza pár db, most egy ideje sötét. Ha lehet pesti vagy környéki hozzáértő kellene.

Köszi előre is.
(#) attika válasza Lutyo1 hozzászólására (») Feb 27, 2015 /

Ér annyit egy seltronic,hogy megjavíttasd?
(#) Petyaa hozzászólása Márc 5, 2015 /

Üdv mindenkinek! Adott* egy Toyota Corolla kazettás rádió, az alábbi tünetet produkálja: Nem kapcsol be egyáltalán, a piros állapotjelző sem villog, viszont a végfok ic erősen melegszik.
Tudja valaki hogy mi lehet a hiba? Még annyit megemlítenék, hogy a panelon lévő ic-k ről szemrevételezéssel leolvadt egyik másikról a lakk. A rádió úgy került ki hogy működött majd egy év után már semmi.
Köszi előre is!

* VAN!
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
(#) proba válasza Petyaa hozzászólására (») Márc 5, 2015 / 1

Akkor az eredeti helyen lévő bekötés szerint próbáld használni. Ha szerencséd van még nem halt meg más csak a végfok. Ha a régi helyén, azonos bekötéssel van, akkor kösd le róla a hangszórókat, lehet valahol a hangszóróvezeték testzárlatos.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
(#) Petyaa válasza proba hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Úgy próbáltuk ki, a legnagyobb baj az hogy minden le van kötve róla, csak tápot adtunk neki, sőt, az előlap sem volt rajta és mégis melegedett sajnos.
(#) szucsistvan123 hozzászólása Márc 5, 2015 /

Helló!
Ebben a topicban van egy kérdésem. ha valaki ráér meg tudná nézni? Egy rádióval kapcsolatos.
Előre is köszi!
(#) proba válasza Petyaa hozzászólására (») Márc 5, 2015 /

Régen működött és most melegszik a végfok hangszóró nélkül, inkább elkötésre gyanakodnék.Szerintem a táppal megcéloztatok egy hangszóró kimenetet.
(#) Petyaa válasza proba hozzászólására (») Márc 6, 2015 /

Igen valószínűleg ez okozta a bajt, mint tegnap kiderült. Polcalátétnek még jó lesz
(#) csoka69 hozzászólása Márc 6, 2015 /

Sziasztok!
Egy 1998-as Opel Astra Classic I. gyári kazettás rádióját -Blaupunkt CAR 300- szeretném kicserélni egy Sony CDX-S11 rádióra. Az autóban a rádió felett van egy kijelző, ami mutatja az időt, az aktuális frekvenciát ha megy a rádió és a hőmérsékletet.
Lehetséges az, hogy a csere után ez a kijelző mutassa az időt és a hőmérsékletet?
(#) BarnaPili válasza csoka69 hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Fogja mutatni,csak az állomást nem.
(#) csoka69 válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 8, 2015 /

Köszönöm, valóban mutatja.
(#) peter1995 hozzászólása Márc 12, 2015 /

Sziasztok. Kaptam egy 2din-es autós "car multimédia system" nevre hallgato eszközt. Azt mondták a tv resze rossz ha megtudom javitani megkapom ok ugy is csak kidobják. Noba tv resze az működik, mukodik a rádió is es az AV bemenet is a vegfok is oke. Egyedul a cd\dvd resze hallgat. Hiaba tolom bele a lemezt nem veszi be. Magára a dvd uzemmidra lehet kapcsolni a készüléket de a mechanika mar nem indul meg. Kivettem a komplett cd teszt szorulast stb nem talaltam. Aramot biztos kap mert melegednek egyes alkatrészek. De semmi mechanikus muvelet. Mi lehet a gond. Sajnos semmi típusa nincs az eszköznek... Orulnek ha sikerülne életre kelteni ezt a részét is sajnos az usb es sd kártya is a cd meghajtó panelba van bekötve es azt sem erzekeli.

Elnezest a formatumert telefonról irok.
A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2015
(#) proba válasza peter1995 hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Az usb csatlakozón megvan az 5V? Ha nincs azt már lehet keresni. Esetleg a panelen tápfeszültségekre utaló felirat is sokat segíthet.
(#) peter1995 válasza proba hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Hoppá. USB-ben nincs semmi. Akkor a cd meghajtó panelon kéne megkeresgetni a tápokat?
(#) proba válasza peter1995 hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Leginkább a cd és a főpanel között. Az usb től esetleg még egy ohm mérővel is kideríthető esetleg honnét kap tápot.
(#) Alkotó válasza peter1995 hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

A Te típusodat konkrétan nem ismerem, de amiket látni szoktam, azokban menüből ki-be kapcsolható az egység. Gondolom a kikapcsolás, éppen a tápot veszi el tőle, illetve a forrást léptető gomb így átugorja a kikapcsolt egységeket. Én pl. a CD-t és az AUX-ot is kikapcsoltam, mert csak a rádiót, és az USB-t használom.
Következő: »»   122 / 215
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem