Fórum témák
» Több friss téma |
Szia
Én már futottam bele a forditott müködésbe, az az 500-akárhányas szekcióban van, nézd meg hogy azonosan müködik-e a két PGM. Még valami, most találtam a leírásban, jólemlékszem akkor az élesített álapot a kérdés, Idézet: „Több partició esetén csak akkor lesz aktív ha a hozzá tartozó összes partició zárva van.”
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a módja egy DSC rendszernél, ha leszeretném cserélni a már felszerelt PIR-t kisállat védett PIR-re? Egyszerűen lekötöm- kód beüt, ha szabotázs miatt riasztana- majd bekötöm az újat? Kell valamit programozni? Köszi a választ..
A szervíz láb nincs GND-re húzva? Ha igen, vagyis nem aktív a sziréna, akkor fogja a zónát...
Nem kell semmit programozni, csak arra figyelj, hogy milyen PIR-t veszel. Ha beépített lezárás van benne, akkor arra figyelni kell... Újban is legyen, vagy 5,6K a helyére.. NO/NC-re figyelni! Más dolgod nincs..
Nincs a szervíz láb a földön, és úgy van bekötve ahogy a leírásában van, 8 vezetékkel 1 EOL ellenállással, és folyamatosan zónasértést jelez.
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne redőny nyitásérzékelőt beszerezni? Pl. valami ilyesmit: Bővebben: Link Csak sajnos nincs nekik, 1 hónap a beszerzési idő....
Sziasztok!
Egy DSC PC585 központom van és pár napja egész napos áram szünet volt, majd amikor vissza kapcsolt az ELMŰ, a riasztó kezelőjén azóta folyamatosan világit a sárga fény. Kicseréltem a belső (4 Ah) akksit, maradt a sárga fény, mi lehet a külső akksi is tönkre ment? A rendszerem kb. 7 éves ez az első garnitúra akksi és arra gondoltam, hogy elöregedtek és ezért aktuális a csere. Arra tippelek, hogy a külső akksi mély kimerülésbe ment és azért villágit a sárga lámpa. Hiba kódra a sárga és a 8-as zóna villágit Mit tippeltek, a válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Óravesztésed van, be kell állítani. *6 mesterkód 1 oo pp hh nn éé Üdv: Gábor
Szia
Ha esetleg a google-t is használod akkor ott van teljes leírás és ott bennevan de valoban az óra hiányzik neki.
Köszönöm szépen, erre nem is gondoltam.
Sziasztok! nagyszüleim vettek használtan egy dsc pc560 riasztót két mozgásérzékelővel,egy a képen látható led kezelővel,szirénával.Resetáltam,majd összekötöttem a rendszert a installációs füzet leírása alapján.
Olyan gondom lenne,hogy a két infrát a z1,z2 csat.pontokra kötöttem,ezek jók is,viszont a z3,z4-et nem tudom kikapcsolni,ez állandóan világít a led kijelzőn.Ha lekérdezem *2-vel z1 világított,de ezt akkumulátor csere után megoldódott.A felprogramozásban kérném valaki hozzáértő segítségét,mert nekem magas egy kicsit az installációs füzet alapján. Annyit kellene csinálnia a riasztónak hogy ha elmennek otthonról,a két helyiséget figyelje a rendszer.Illetve este ha otthon vannak a z1 et tudják külön aktívvá beüzemelni,mert ez a külső konyhályukhoz lett felszerelve.Előre is köszönöm a segítségeteket. Üdv.:Roymen A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2014
Szia!
A két nem használt zónát közvetlen a panelnél zárd le 5,6kohm ellenállással. A zóna definícióknál beállíthatod melyik milyen típusú. A Z1-et célszerűen azonnalira programozod. Célszerű lenne egy zónára a bejárati ajtóra egy nyitásérzékelő, ami biztosítja a ki-belépési késleltetést, és a hozzá tartozó infrát otthonmaradóra programozni. Üdv: Gábor A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2014
Ok.Köszi.A programozásban is tudnál segíteni?A rendszeridőt nagy nehezen beállítottam,viszont a zónák beállítását nem tudom megcsinálni mert nem értem hogy mit kell beütni.Addig tiszta hogy *8kód és utána nálam zavar van.A z1 a kinti konyhában van így neki egyből riasztania kellene ha belépnek a helyiségbe.A z2 a ház bejáratához lett szerelve,itt késleltetett kellene. Itt van a led kezelő is.
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2014
Szia!
Megvan-e a programozói füzet. Abban benne van melyik opció mit jelent. Nyitás érzékelő nélkül nehéz lesz az otthonmaradó módot megcsinálni, javaslom, hogy tégy fel a 3-as zónára egy nyitásérzékelőt.. A zóna programozásnál az első digit a csendes, vagy hangos állapot, a második digit a zóna tulajdonság. *8 kód 01 01 például hangos azonnali. Ha csak infrát használsz van késleltetett otthonmaradó zóna. *8 kód 01 03 Üdv: Gábor
Köszönöm szépen a segítséget! Így már értem.Most már csak abban kellene segíteni hogy a kilépési időt 30 mp-re tudjam állítani.Ezt hogy tudom beállítani?
Üdv.:Roymen
Szia!
A 02 szekcióban vannak az idők. Üdv: Gábor
Köszönöm! Így már meg lesz.Most már megértettem hogy mit hogyan lehet állítani.Ment a pont.
Üdv.:Roymen
Sziasztok!
1616-ra kellene minimum 55Ah-s akkut kötnöm. A központról van megtáplálva egy ip modul és egy wireless antenna. Áramban elbírja a rendszer, de áramszünet esetén közel nincs meg az elvárt 24 órás akku üzem. Félek, hogy nagy áramú töltéssel is akku hibát fogok kapni. Van ilyen tapasztalata valakinek?
Szerintem nem fogsz hibát kapni mivel a hozzávaló akksit is áramgenerátoros üzemmódban tölti amíg el nem éri a töltöttségi szint kb. 95%-át. Viszont lehet, hogy napokig fog menni a töltés. Legjobb lenne, ha a központ is kapna egy akksit, illetve csinálnál egy figyelő-töltő áramkört a nagyobb akksival, és az pedig működtetné a nagyobb fogyasztókat AC kimaradás esetén.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2014
A töltés idő nem gond, ráér tölteni. De azt nem figyeli, hogy mennyi ideig tart a töltés? Hogy állapítja meg a központ az akku hibát? Ráterhel és ha nagyon esik a fesz akkor jelez?
Külön tápot és akkut semmiképp nem akarok, mert akkor nem lesz pontos infóm a rendszerről. Ha nagyon nem bírja a nagy akksit akkor inkább még a betáp oldalon teszek nagy akkut 230-as töltővel és egy relével (is) figyelem a 230 hibát. Kísérletezni nincs nagyon időm ezért érdekelne inkább tapasztalat.
Akku hibát akkor jelez, ha az akksi cellafeszültsége 10,8V alá esik.
Szia
Idézet: „Akkumulátor: 12 VDC minimum 4 Ah, tölthető akkumulátor (4 Ah, 7 Ah, 14 Ah, 24 Ah) Maximum 24 órás készenléti állapot (14 Ah akkumulátort használva, 480 mA max. AUX áram mellett) Feltöltési idő 48 óra Programozható töltőáram: kis 400 mA, nagy 700 mA” Idézet: „Normál akkumulátortöltés: 400 mA. 4 Ah-s, vagy 7 Ah-s akkumulátorhoz használható. Nagyáramú akkumulátortöltés: 700 mA. 14 Ah-s, vagy 24 Ah-s akkumulátorhoz használható. Megjegyzés: A Szekció [701] Opció 7 BE állapotba állításával engedélyezhető a nagyáramú akkumulátortöltés, ha 14 Ah-s, vagy 24 Ah-s akkumulátort használ.” Ezeket vedd figyelembe mert azért a központ is véges.
Sziasztok! Van egy 1616os om és szeretném változtatni a mesterkódot mivel a régi mesterkód nincs meg. Hogyan lehet ezt átprogramozni?
A mérnöki kell hozzá, *8, mérnöki, talán 989 mérnöki 989 de google egmutatja ha rákeresel a "dsc 1616 pdf"-re
Szia!
Ahogy írták. *8 telepítői 989 telepítői 989 Ezzel visszaáll 1234-re. A telepítői gyárilag 5555 Ha nem tudod a telepítőit akkor marad az ültetése a közontnak ![]()
Sajnos nem tudom a telepitöit! És a gyárival nem müködik. Dsc-ét felhívtam és mondták hogy ilyenkor át kell programozni a lapot de a telepitöi kézikönyvben nem találtam leírást erröl.
Nagy a rendszer? A partíciók mé a kódok variáltak? Mert ha nem, szerintem egyszerűbb lelőnni a kp-ot nullára, mint szerezni es soros portos 4pines kábelt meg rájönni,hogy kell átprogramozni.
A Mesterkód meglett!Rezeteltem a rendszert, beprogramoztam a zónákat, *8 5555 001 03 01 03 03 00 00 00 00. Így most világit a Zóna 2 gondolom a késleltetés miatt, azt visszont nem sikkerült bepötyögtetni. Ezzel próbálkoztam: *8 5555 005 02 020 020 120 (1.belépési 20mp,2.belépési 20mp,kilépési 120mp)
Segitséget előre is köszönöm. p.s. amúgy az idő / Datum nincs beprogramozva.
Szia
000 ban üsd fel a kezelődet. *5 000 0 11 nek. "Ezzel próbálkoztam: *8 5555 005 02 Ezzel kettes partícionak adtad az időket. 005 ben 01es partícióra ird a 020 020 120 at Dátum idő kilépsz programból *6 mesterkod 1 Óó pp honaphonapnapnapévév Zóna kettőnek ezután nem kellene világítani, ha ezután is világít *2ben nézelődj." A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |