Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Egy kis keresés után meglett ennek is a megoldása: az INVOKE parancsot kell használni a másik sheet-en.
Először ilyenkor persze még nincs mire kattintani, ezért be kell írnod a nevét. Tehát először vagy azt írod, hogy pl. invoke ic1, vagy rákattintasz az invoke ikonra, és csak a nevét írod. Ha letetted, utána már lesz mire kattintani is, így írni nem is kell. Persze ezt minden olyan sheeten el kell játszani, amin még nincs az adott alkatrészből legalább egy kapu.
Hát sajnos még mindig nem tiszta hogy mire akarsz kilyukadni.
![]() Ha arra gondolsz, hogy nem a nyák teljes felületén van telefólia, akkor erre az a válasz, hogy mert nem tettem a nyák teljes felületére egy polygont, hanem én csináltam mindnek a szélét olyanra, amilyen.
Erre akartam kilyukadni... Tehát kézzel csináltad. Mostmár tiszta.
Így sokkal jobban néz ki szerintem
![]() (...és Da Vinci óta tudjuk, hogy ez legalább olyan fontos.)
Sziasztok!
Az mitől van, hogy miután a polygonnal szépen teleföldeltem a panelt, elmentem a tervet, kilépek, és miután újból megnyitom, csak a polygon körvonala látható, a kitöltés nem. És nem tudom "bekapcsolni", újból meg kell rajzolnom a poligont. Elég idegesítő, hol lehetne beállítani, hogy mentés után is látszódjon?
Ez egy már nagyon sokszor feltett kérdés és nagyon sokszor meg volt válaszolva. Jó keresést.
Köszi, de már megoldottam.
![]()
Köszönöm!!!
Eddig én is a net nevezéses módszert használtam, de lássuk be, nem a legelegánsabb. Most viszont dokumentálnom is kell, ezért rendesen meg kell csinálnom. Köszönöm még egyszer a választ!
"How-to build 3D models from Eagle files wiki page" címmel megjelent egy rövid leírás a Dangerous Prototypes honlapon.
Üdv! Szeretnék egy kis 5V-os tápot készíteni, LT1085CT-vel. Viszont Eagle-ben nem találtam meg
![]()
Egy kis segítséget kérek. Nem tudom, hogyan kell keresni témára pl. az Eagle NYÁK tervező témában. Elektroncső könyvtárarral szeretném bővíteni a meglévő könyvtáram és tudom, hogy minden jártasabb hozzászóló allergiás arra, hogy olyasmit kérdezzen meg valaki, ami esetleg már ezerszer szerepelt kérdésként...
Köszönöm a segítéget!
Üdv Szendru és Az-X!
Már sokszor volt arról szó, hogy a program nem tartalmazhatja a több millió világon gyártott alkatrészt. Amennyi benne van, annyi van. Viszont jó néhány megtalálható a program honlapján is, pl: Alkatrészkönyvtárak Ezeket azért ellenőrizzétek, nincs garancia a helyességre. Ezenkívül, néhány alkatrészgyártótól is be lehet szerezni a honlapjukról. A :google: .
Megoldottam a problémát
![]() ![]()
kijelölöd az egészet, majd a ripup eszköz és jobbegér--ripup all.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az egeremen van előre-vissza gomb. Hogy lehetne megoldani, hogy ez Eagle-ben is működjön?? Próbáltam beprogramozni azokra a funkcióbillentyűkre az egeret, amikre ezeket a parancsokat beállítottam, de nem működik. Valami ötlet? Üdv: Noja
Nem lehet, hogy az egér szoftverével van gond? Nekem az a gyanúm, hogy itt ilyen probléma lehet... Oprendszered kezeli gond nélkül?
Úgy tudom, hogy az "előre-vissza gomb" a játékos egereken van. Ez meg nem játék.
![]()
Igen, oprendszer lekezeli, mindenhol működik, cask Eagle-ben nem... :/
Rosszul tudod, előre-vissza már a komolyabb irodai egereken is van. (2000 pdi-s lézer)...
Különben is, miért lenne gond, ha gamer-egérrel tervezek nyákot? Szerintem nem csak én vagyok olyan, aki szörnyűlködik az "ócccsó öccá"-egerektől a kemény 50-100 dpi-jükkel... ![]()
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Eagle-ben hol tudom beállítani azt, hogy a VIA-k forrasztásgátló maszkja eltűnjön?
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket vagy akár a fájlt amelyben megtalálható egy 320*240 TFT érintőképernyős kijelző áramköri rajzjele. Eagle 5.6.0 -hoz kellene.
Szerintem az a legegyszerűbb ha megrajzolod. Sajnos én jártam már úgy, hogy leszedtem egy .lbr-t és nem volt jó a lábkiosztás.
Első 1-2 alkatrész nekem is nehezen ment de utána már nagyon gyorsan meg lehet szerkeszteni és az biztosabb amit magad csinálsz, mint másét átvenni és használni (feltéve ha jó forrásból dolgozol. adatlap stb...)
Ha leveszem 0mil-re akkor is lesz maszk rajta... Vagy valamit rosszul csinálok?
Megtudnád mondani , hogy melyik menüpontban találom a rajzolást? Még most ismerkedek a programmal.
![]()
Alap Eagle ablak. File>New>Library
Komplett leírást itt olvashatsz róla: Bővebben: Link Sok sikert!
Sikerült megcsinálni .Igaz második nekifutásra lett tökéletes.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |