Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Életvédelmi kapcsolás, FI relé

Témaindító: bankimajki, idő: Máj 6, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   54 / 54
(#) janir18 válasza Csiniba hozzászólására (») Hé, 22:29 /

Esetleg ez segít....
(#) Csiniba válasza janir18 hozzászólására (») Hé, 23:23 /

Így már teljesen érthető... Köszönöm!

Tudom, hogy a vezéreltet a mérőtől, a fogyasztóig hivatalosan külön, megszakítás nélkül kell vinni.

De mivel ahogy írtam is, " A vezérelt pen vezetéke most nincs összekötve a földelőszondával. A vezérelt fázisa egy kismegszakító után bemegy a fürdőbe, a nullával együtt, egy kéteres ezer éves fekete alu vezetéken, vakolatban, védőcső, minden nélkül.."
Ezt még mindig jobb megoldásnak gondoltam. Nem szabványos, de legalább lenne védőföld + ÁVK.
(#) Csiniba válasza janir18 hozzászólására (») 0:00 /

Nekem ez most így néz ki. Azt hogy a vezérelt óra és a vezérlő rá van e kötve a pen sínre, vagy egyenesen a pen vezeték megy bele azt nem látom, (az a rész plombált) de azt igen, hogy a direkt órából jövő n. vezeték az óra után össze van kötve a földelőszondáról jövő szép vastag alumínium vezetékkel, és csak nullaként megy a házba. Az első kötődobozban,(kb.4 méter) van szétszedve (n) + védőföldre.
A hozzászólás módosítva: 0:00
(#) Csiniba válasza Csiniba hozzászólására (») 0:23 /

Annyi lemaradt, hogy a vezérelt nulláját sem látom honnan jön, csak annyit látok, hogy a vezérelt óra feletti dobozban jön ki, a fázissal együtt, és ez nincs összekötve a földelőszondával hanem egy ocsmány kötés után az említett fekete vezetéken megy be a fürdőszobába.

Nagyon köszönöm a segítséged.
Iszom egy sört az egészségedre...
(#) Csiniba válasza Csiniba hozzászólására (») 10:00 /

Vagyis mindenki egészségére, aki segíteni próbált.... ( lehet a héten valamelyik nap berúgok...)
Következő: »»   54 / 54
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem