Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Én 10 egymás melletti ellenállást látok és nagy homályt. (Tegyél a telefonod elé, egy két dioptriás szemüveget legalább és távolabbról) üdv! proli007
Hello.
Hallot e már valaki zero drift-röl erösitöknél? Az a heLYzet hogy ahogy kigyuladt a led (zero drift) az erősitő elhalgat. Gondolom valami protekció, de hogy hogy smint azt nem tudom. Ha valaki hallot mar erröl akkor irja le legyszi kösz!
Szia!
Nullpont-eltolódás, vagy "chopper stabilizált" műveleti erősítők (op erősítők) a lehető legkisebb bemeneti feszültség és nullponteltolódás ellensúlyozására. A Linear Technology nullponteltolódás erősítőkre jellemző offset feszültség kisebb, mint 3uA és szinte mérhetetlen az offset feszültség széleltérítés az idő és a hőmérséklet változás során. Elszállt volna ez a védelmi rész, vagy épp más miatt kel aktiválódnia. Brumm, földhurok...
Értem, hogy nem találtál pont ilyen témát, de mi köze ennek a téma címéhez, azaz ahhoz, hogy
Idézet: „Ez milyen alkatrész?”
Sziasztok!
Ha egy diódára az van írva hogy "5C1" az 5V1 zennernek felel meg? Ha igen, miért "C" betűt írnak a "V" helyett? Előre is köszönöm! Üdv!
Köszönöm szépen!
Nem is tudtam hogy van ilyen "katalógus"... Üdv!
Hello
Érdeklődnék egy ilyen alkatrészről. Aki látott ilyet, de főleg, ha tud egy helyet, ahol be tudnám szerezni, szóljon légyszi. Az alkatrész tipusa: HC-400 alatta lévő sorban KSE S Ez egy 15 lábú (1 raszter lábtávolsággal) előerősítő (szerűség) Egy Signat autó erősítőben van. Különben ez egy smd panel és a végén leöntötték olyan anyaggal, minta nagyobb fémréteg ellenállásokat. aki látott ilyet szóljon Köszi hy
Elírtad:
CH-400 Ettől függetlenül semmit se találtam Üdv
ÓÓÓÓ!!
Bocsánat igazad van Elítram. CH-400 A guglit és az Altavistát már én is agyon néztem, de semmi. Remélem valaki meg találja a megoldást
Szia!
Szerintem erre csak a gyártótól kapsz választ!
Hello!
SAL41 (dioda) ... mivel lehet helyettesiteni? Üdv. István
Halihó!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a mellékelt képen látható kisebb ellenállat mekkora teljesítményű lehet? A nagy a méretarányok érzékeltetése végett van mellette. Egyébként ránézésre ugyanabból az anyagból van mindkettő. Köszönöm, Ballage
Ezer bocsánat, közben rájöttem, hogy mégis van róla doksi a neten (igazából nem is gondoltam volna, hogy sikerül beazonosítani, azért is nem kerestem) mea culpa... mea culpa...
Hello
Senkinek semmi ötlete erre az alkatrészre??
Hello
Nem egy gyilkos összeg. Én a helyedben kipróbálnám mind a kettőt. Meg kell hallgatni, és a jobbik győzzön. Úgy is az számít, és nem a paraméterek Hello
Szia!
Mi a gond vele? Az egy hibrid integrált áramkör, magyarul egy kerámia lapkára vannak rápakolva az alkatrészek. Szerintem ezt a gyártó gyártatta az erősítői részére, kereskedelmi forgalomba nem került, így infó sem igen lesz róla. Hacsak a gyártó ki nem adja a kapcsolási rajzát. Javításhoz pedig a márkaszervizzel kell felvenni a kapcsolatot.
Ezért 2 korrekciót összerakini? :nemtudom:
Paraméterekben talán az LM833 a jobb,hőt is jól bírja,és több feszültség is kell neki!
nem kell kettőt építeni, mert a két ic-nek ugyanaz a lábkiosztása, így csak egy foglalatot kell betenned a nyákra és cserélheted az ic-t.
És a többi alkatrész is hót mind1?
Akkor már veszek TL072-t is ![]() És melyik áramkört válasszam? abbol is 2 van! Az A4-en a 2. rajzal ne foglalkozzatok,az labortáp ![]() A kisebbik tervre azt mondták jó a hangja és nagy és szép a tere.
A gond, hogy nincs benne, mert úgy jött hozzám, hogy ez hiányzott belőle
Szia!
Egy szép mosolygós E-mail a gyártónak, rajzért, vagy az alkatrész beszerzési forrásáért. Ha szerencséd lesz segítenek.
Üdv.
Mi van pontosan ráírva?
Hello
Ami rá van írva: CH-400 KSE S Enyi sajnos többet nem tudok róla
Na megnéztem a nyákokat, de az elsőről nem sokat tudok mondani, mert nincsenek se az alkatrészek benne, sem az értékek. Hiányol a sprint egy bmp fájlt. Gondolom azt, ami háttérnek volt berakva. A második rajz egy picit bonyolultabbnak néz ki, de szép szimmetrikus felépítésű.
Szerintem mindegy melyiket csinálod meg, az IC-ket cserélgetheted benne. A többi alkatrész inkább a korrekcióért felelős. Személy szerint a második jobban tetszik.
Na ezzel jól feladtad a leckét
A nyákon mi a pozíció száma? Esetleg tudsz csinálni magáról az alkatrészről egy képet? Első ránézésre olyan mint valami hibrid IC
Sziasztok!
Már több is mint 15 éve egy ismerősömtől kaptam egy szatyor alkatrészt. Azok között voltak a képen látható orosz alkatrészek. Megőriztem őket hátha majd egyszer megtudom mik is ezek. Ti tudjátok esetleg hogy mik ezek? És mire használták őket? A következő feliratok vannak rajtuk. 1Ж29Б-B I-80 1Ж29Б XI-75 |
Bejelentkezés
Hirdetés |