Hello
Kössz az ajánlatot de ennek a szabályzónak nem olyan a foglalata.Mellékeltem 2 db képet hogy miről is van szó.
Vagy akkor ilyet teszek a végére??????
Vagy hogy érted magyarázd el léci!!!!
Szia!
Ezt
esetleg megcsinálhatod ha neked nem kell az hogy mutassa hogy milyen fordultaton működik a venti de erre is van megoldás ha
Ezt
ezt megépíted akkor tudod nagyjából hogy hol jár
üdv!
Nagy gondokat okoz manapság a hűtőventik szabályzása.
Beleértve a 3 PIN-es a 4 PIN-es(PWM) csatlakozóval ellátott CPU hűtőket.Várom az ötleteket.
Én így jártam!!!Sajnos gépet kellett cserélnem, de ha már veszek akkor mindig valami ujdonságot.Vettem egy "Cooler Master Hyper TX"-et(támogatja a PWM et a pwm automatikus fordulatszám szabájzás az alaplapról) mindenhol csupa jót irnak róla és sok helyen tesztgyőztes(mind hangkibocsátásban és hűtésben is).Meg is vettem mindent az alaplapot is(MSI K8T NE2 V2.0)De arra nem gondoltam hogy ehez a szabályzáshoz 4 PIN-es csatlakozó kell alaplapról.Nekem persze nincsen ilyen s ahogy néztem a 25000ft alatt lévő alaplapokon nincs is ilyen csatlakozó.A venti forog 3 PIN-el is de a legnagyobb fordulaton ami igaz ennél a hűtőnél nem annyira hangos de hát akkor minek vettem PWM-es hűtőt.
Előlapi szabályzót találtam de csak 11000ft ért.Várom az ötleteket a 3 vagy 4 PIN-es prochűtők szabályzására.